Skånskan > Nyheter

Wednesday, 22 January, 16:09

Skånskan - 14 jan 20 kl. 20:30

Han hade jobbet att rena marken efter BT KemiRENING. Det finns nog inte många soptippar i Skåne som inte Lars Bevmo har varit och rotat i, åtminstone bildligt talat. Han har haft lakvattenhantering som lite av en specialitet. Men mest har han synts i samband med sitt uppdrag gällande saneringen av BT Kemi-området i Teckomatorp.Namn: Lars Bevmo
Yrke: Pensionerad väg- och vatteningenjör
Familj: Frun Agneta, tre barn, ett bonusbarn, sex barnbarn.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
BT Kemi, Rening, Skåne, Lars Bevmo, Teckomatorp, Bevmo Yrke, Familj, Agneta, Hofterup Intressen, Kemiskandalen, Svalövs, BT-Kemimarken, Sweco, BT-Kemiområdet, Bremen, Tyskland, Holland, Landskrona, Helsingborg, Hofterup, Stockholmstrakten, Agnetha, Vattenbyggnadsbyrån, VBB, Malmökontor, Bevmo, Stora Sundby, Eskilstuna, Hagasessorna, Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm, Jönköping, Huskvarna, Alingsås, Kuwait, Saudiarabien, Thailand, Sverige, Turkiet, Istanbul, Ankara, Hässleholms, Spillepeng, Malmö, Sysavs, Trelleborg, Höganösbolagets, Knutpunkten, Öresundsbron, Barnviken, Barsebäck, Järavallen, Arboga, BT Kemiområdet, BT Kemis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han hade jobbetatt , rena, markenefter BT , Kemi
Nyheter 24 - 28 okt 13 kl. 09:38

Julfest på jobbet, rena lakan och sport på teve ? det här tänder du påKvinnors turn-onsMäns turn-ons

Att gå ner i vikt och ha rena lakan får kvinnor att bli mer sugna på sex, visar en ny studie som genomförts på över 2 000 britter. Vinna är en stor lusthöjareattåda parter går igång på att vinna i spel eller sport.  Tracey Cox för Daily Mailstäda huset.

Hela Gotland - 28 jan 14 kl. 12:15

Unik metod ska rena marken

Föroreningarna i marken under en fastighet i Visby kommer att värmas bort. Det är första gången metoden används i Sverige..

Barometern - 27 mar 14 kl. 06:16

Jobbet rena slavarbetet

Hakim jobbade hos den Kalmarföretagare som misstänks för människohandel. 13 timmar om dagen, sju dagar i veckan. Lön: 4?

Corren - 04 aug 18 kl. 12:00

Unik anläggning ska rena marken

20 000 kvadratmeter mark bakom Linköpings flygplats ska hjälpa miljön att må bättre..

Sydsvenskan - 26 okt 14 kl. 11:06

Jobbet rena smitthärden

Inom loppet av fyra timmar kan ett virus sprida sig till hälften av personalen på ett kontor med 80 medarbetare.
En ny undersökning från USA har följt virusets väg via dörrhandtag, kaffemaskiner och tangentbord..

Skånskan - 30 maj 19 kl. 11:56

Ny teknik ska rena BT Kemiområdet

TECKOMATORP
En helt ny teknik, termisk behandling in situ, ska att rena det södra området på gamla BT Kemi i Teckomatorp.
Beslutet tog en enig styrelse för BT Kemi Efterbehandling på sitt möte i veckan och därmed kommer saneringen att inledas under hösten. Uppdraget fick Geoserve AB och totalt kommer hela saneringen att kosta 150 miljoner kronor.

YLE - 21 mar 16 kl. 07:04

Inför fotbollsligan 2016: PS Kemi - slagpåsen från norr

Yle Sporten presenterar ett fotbollsligalag per dag - från botten till toppen - inför seriestarten den andra april. Redaktionen rankar PS Kemi på 12:e plats. PS Kemi gör sin första säsong i fotbollsligan.

Skånskan - 22 jan 17 kl. 10:00

Kemi uppstår i NO-pop

Skurup Efter att i tjugo år jobbat som lärare på Mackleanskolan och tre år på Skurups arbetsmarknadsenhet vill Robert Popotnik nu kombinera det bästa av två världar – popmusik och kemi. ERWP.fif(3)Han har länge varit en profil i Skurups skol-, barn- och ungdomsvärld.

Skånskan - 01 nov 18 kl. 11:53

Kvinna brutalt rånad på väg till jobbet

TRELLEBORG En 38-årig kvinna på väg till jobbet i centrala Trelleborg överfölls brutalt av en rånare som fällde henne till marken och försvann med hennes väska.Det var klockan 20.30 i tisdagskväll som en 38-årig kvinna promenerade längs Västra Vallgatan på väg till jobbet när en man plötsligt gav sig på henne bakifrån.

Trelleborgs Allehanda - 14 jul 11 kl. 06:30

Konst och kemi sätter ramarna för konservator

Foto: Claes Nyberg
Det ligger en speciell doft över Pia Lendemars ateljé. En lukt som kommer från linolja, färgpigment och terpentin, några av de viktigaste kemikalierna i hennes yrke som konservator. - Att vara konservator handlar mycket om kemi.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Samarbetet kring miljö och klimat fördjupas

lund Kommunen och Lunds universitet ska samarbeta mer inom klimat- och miljö.
Detta område läggs därför till i det samverkansavtal som redan är upprättat mellan de två parterna.– Det finns en stor kunskap i dessa frågor inom Lunds universitet, samtidigt som Lunds kommun är ledande i Europa inom området.

Skånskan - 10 minuter sedan

Snattare hade en barnvagn

HÖRBY På tisdagsförmiddagen dök det upp en kvinna och man med en barnvagn på Hörby Lågprisaffär. Personalen fattade misstankar mot duon, som stoppades när de passerade kassan.
Det visade sig att de plockat på sig en hel del varor som de inte betalat för.

Skånskan - 10 minuter sedan

Bilist åkte fast för rattfylleri

HÖRBY När polisen gjorde en kontroll på Nygatan på fredagsförmiddagen stoppades en 66-årig förare som blåste positivt i polisens mätinstrument. Han är nu misstänkt för rattfylleri..

Skånskan - 10 minuter sedan

Klart med nya gatunamn

LUDVIGSBORG Nu är det klart vad de nya gatorna på fastigheterna Häggenäs 21:7, 21:2, 21:3 och 21:6 i Ludvigsborg ska heta. Ett nytt bostadsområde planeras i området och de vägnamn som har tagits fram är: Jordbubbsvägen (matargatan in till området), Sonatavägen, Zefyrvägen, Daniavägen, Pegasusvägen, Koronavägen och Malvinavägen. Bygg- och miljönämnden har godkänt namnförslagen.

Skånskan - 5 minuter sedan

Efter 70 år har elever fått en idrottsarena

LUND
Lerbäcksskolans 800 elever har saknat en riktig idrottshall. De två salar som byggdes samtidigt med skolan 1951 har varit långt ifrån tillräckliga.
Men nu har kommunen satsat – med råge.

Skånskan - 5 minuter sedan

Domare hotades av arg mamma

LUND I samband med en pojklagsmatch i Arenan i Lund hotade en mamma två domare för att hon tyckte att hennes son hade blivit orättvist bedömd.
Nu har Skånes handbollsförbund agerat i samspel med den aktuella klubben.– Vi är vana vid att det skriks från läktaren från föräldrar men det har aldrig hänt enligt mina erfarenheter att en förälder har hotat domarna inom handbollssporten, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i Lugi handboll, som arrangerade matcherna i helgen.

Skånskan - 15 minuter sedan

Ny ägare tar över gård i Höör

Höör Lars Svensson, 67 år, har tagit över fastigheten på adressen Nyrupshus 305 i Höör från Ulla May Svensson. Ägarskiftet blev klart i december 2019. På gården finns ett hus med boyta på 118 kvadratmeter, åkermarker på 2 hektar och en skog på 8 hektar.

Skånskan - 15 minuter sedan

Försökte smita med kudde

SJÖBO Den 60-åriga kvinnan gick ut från butiken. Men då började larmet tjuta.
Det visade sig att hon stoppat på sig varor i butiken, Jysk bäddlager, till ett försäljningsvärde av 185 kronor – en lakanssträckare och en babykudde.

Skånskan - 45 minuter sedan

Informerar om nya biljettsystemet

HÖRBY Tycker du att Skånetrafikens nya biljettsystem är krångligt?
Då ska du bege dig kommunhuset på fredag. Skånetrafiken är på plats och informerar om hur det går till att köpa biljetter, och svarar på frågor.

Skånskan - 45 minuter sedan

Stal kläder i lågprisaffär

Hörby En 40-årig kvinna från Hörbytrakten har av Lunds tingsrätt dömts för stöld.
Kvinnan har erkänt att hon i augusti förra året tog varor från Hörby lågprisaffär. Det rörde sig bland annat om kläder, skor, underkläder och glödlampor till ett sammanlagt värde av 3 280 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.