Expressen > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:35

Expressen - 14 jan 20 kl. 19:54

Raket har slagit ner vid bas med amerikanska styrkorMinst en raket har slagit ner i närheten av en irakisk militärbas där amerikanska styrkor befinner sig, rapporterar AFP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
AFP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rakethar , slagit, nervid , basmed amerikanska , styrkor
Helsingborgs Dagblad - 19 jun 19 kl. 07:05

Raket har slagit ner i oljehögkvarter i Irak

En raket har slagit ner i ett högkvarter för flera globala oljebolag i Basra i södra Irak. Minst två irakiska arbetare har skadats, enligt lokal polis. Högkvarteret hyser flera stora oljebolag och dess arbetare, däribland amerikanska ExxonMobil och nede.

Sydsvenskan - 19 jun 19 kl. 07:05

Raket har slagit ner i oljehögkvarter i Irak

En raket har slagit ner i ett högkvarter för flera globala oljebolag i Basra i södra Irak. Minst två irakiska arbetare har skadats, enligt lokal polis. Högkvarteret hyser flera stora oljebolag och dess arbetare, däribland amerikanska ExxonMobil och nede.

UNT - 19 jun 19 kl. 07:05

Raket har slagit ner i oljehögkvarter i Irak

En raket har slagit ner i ett högkvarter för flera globala oljebolag i Basra i södra Irak..

SVT - 22 jul 14 kl. 17:51

Raket slog ner nära Tel Avivs flygplats

En raket från Gaza har slagit ner nära Israels internationella flyglats i Tel Aviv. Det uppger israelisk polis enligt nyhetsbyrån AP..

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 13 kl. 02:41

Raket slog ner nära presidentpalats

En raket slog ner och exploderade i en trädgård mitt i Libanons huvudstad Beirut, 100 meter från presidentpalatset. Raketen avlossades från en plats utanför staden men det är oklart av vem, säger en libanesiska säkerhetskälla. Ytterligare en raket från samma plats hamnade inte långt från ett militärt övningsläger i Baabdaregionen, åtta kilometer sydost om Beirut..

Kristianstadsbladet - 02 aug 13 kl. 02:38

Raket slog ner nära presidentpalats


En raket slog ner och exploderade i en trädgård mitt i Libanons huvudstad Beirut, 100 meter från presidentpalatset. Raketen avlossades från en plats utanför staden men det är oklart av vem, säger en libanesiska säkerhetskälla.Ytterligare en raket från samma plats hamnade inte långt från ett militärt övningsläger i Baabdaregionen, åtta kilometer sydost om Beirut.

BT - 02 aug 13 kl. 02:41

Raket slog ner nära presidentpalats

En raket slog ner och exploderade i en trädgård mitt i Libanons huvudstad Beirut, 100 meter från presidentpalatset. Raketen avlossades från en plats utanför staden men det är oklart av vem, säger en libanesiska säkerhetskälla. Ytterligare en raket från samma plats hamnade inte långt från ett militärt övningsläger i Baabdaregionen, åtta kilometer sydost om Beirut.

UNT - 02 aug 13 kl. 02:38

Raket slog ner nära presidentpalats

En raket slog ner och exploderade i en trädgård mitt i Libanons huvudstad Beirut, 100 meter från presidentpalatset. Den avsköts från en plats utanför staden men det är oklart av vem, säger en säkerhetskälla.(TT).

SvD - 02 aug 13 kl. 02:38

Raket slog ner nära presidentpalats

En raket slog ner och exploderade i en trädgård mitt i Libanons huvudstad Beirut, 100 meter från presidentpalatset..

NSD - 02 aug 13 kl. 02:38

Raket slog ner nära presidentpalats

En raket slog ner och exploderade i en trädgård mitt i Libanons huvudstad Beirut, 100 meter från presidentpalatset. Raketen avlossades från en plats utanför staden men det är oklart av vem, säger en libanesiska säkerhetskälla..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Trafikolycka på E4/E20

En trafikolycka har inträffat på E4/E20 i Fruängen. Flera fordon ska vara inblandade. Det är oklart om någon person skadats.

Expressen - 15 minuter sedan

UD avråder från resor till Kina

Efter utbrottet av coronaviruset – nu avråder UD från resor till de områden i Kina som drabbats av viruset..

Expressen - 45 minuter sedan

Mannen i förhör: Hade tänkt på mordet i flera år

Den äldre mannen öppnade dörren – och blev då knivhuggen till döds i sitt eget hem.En 32-årig man, en tidigare granne, har erkänt mordet.Han hade tänkt på det i flera år.

Expressen - 2 timmar sedan

Strömavbrott i Kungens kurva

Ett omfattande strömavbrott har drabbat Skärholmen söder om Stockholm, rapporterar Aftonbladet.Bland de drabbade finns flera butiker vid Kungens kurva – däribland köpcentret Heron city och Ikea..

Expressen - 2 timmar sedan

Vandalerna körde sönder klubbens fotbollsplaner

Två av fotbollsplanerna på Söndrums IP i Halmstad är mer eller mindre förstörda efter att vandaler sladdat sönder gräsmattorna med bil.I höstas plöjde man ner stora summor och energi för att göra gräset fint.– Jag vet inte vad man ska säga, man blir ledsen och samtidigt fundersam på hur det ser ut i de här människornas hjärnor, säger Thomas Stålheden, ordförande i BK Astrio..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya uppgifterna om dubbelmordet i Vallentuna

Ett par i 60-årsåldern mördades i sitt eget hem utanför Vallentuna, och än så länge är ingen gripen.Polisen har dock flera spår att gå på, och vittnen har berättat om två mystiska män som setts i närheten, rapporterar Aftonbladet.Två cyklar har även hittats en bit ifrån huset, enligt tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Två döda i barskjutning i USA

Sjur personer har skadats varav två dött i en skjutning vid en bar i South Carolina, rapporterar CNN. Båda dödsoffren är män och det finns ännu ingen uppgift om skytten. .

Expressen - 3 timmar sedan

Efter hånet: ministerns fru backar Greta Thunberg

Först hånade USA:s finansminister Steve Mnuchin klimataktivisten Greta Thunberg.Sen gav Greta Thunberg svar på tal på Twitter.På lördagen fick hon oväntat stöd av finansministerns fru.

Expressen - 4 timmar sedan

Plast i rotfyllda tänder håller sämre än krona

Resultatet blir i genomsnitt sämre när en tand efter rotfyllning lagas med kompositmaterial i stället för med krona. Var tionde kompositlagad tand måste dras ut inom fem år efter rotfyllningen.Ändå är den metoden vanligare – kanske för att det är mycket billigare..

Expressen - 4 timmar sedan

Kofotrånare slog till mot Christians butik

Ica-personalen hade precis stängt och låst – när två maskerade rånare plötsligt bröt sig in bakvägen.Rånarna var beväpnade med kofot och under hot tvingade de till sig dags- och växelkassan från den lilla butiken i Herrljunga.– Det är så tragiskt att de ger sig på individer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.