Datormagazin > Teknik

Friday, 24 January, 06:52

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 19:48

Vi besöker CES 2020Vi sammanfattar våra intryck från CES 2020 i Las Vegas och lyfter fram några godbitar från den aldrig sinande källan med ny teknisk innovation..
Läs mer på Datormagazin
Läs mer om:
CES, Las Vegas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi besöker, CES, 2020
YLE - 31 maj 17 kl. 18:06

Allt fler besöker världsnaturavet

Mellan 300 000 och 350 000 personer besöker Kvarkens världsnaturarv varje år och enligt dem som jobbar inom turismbranschen blir besökarna fler för varje år. Det man nu efterlyser är fler bäddplatser för att turisterna inte ska behöva lämna världsarvet till natten. I området finns idag ungefär 400 bäddplatser utspridda på stugor i olika delar av världsnaturarvet.

YLE - 31 aug 17 kl. 08:37

President Sauli Niinistö turnerar i landskapen – besöker också Borgå

Republikens president besöker alla landskap i år, med anledning av det självständiga Finlands 100-årsjubileum. I november står Nyland och Borgå på tur. Näst i tur står Egentliga Tavastland, Mellersta Finland, Nyland och Norra Österbotten.

Magazin24 - 25 feb 13 kl. 10:16

Politiker besöker företag

Socialdemokratiska kommun- landsting- och riksdagspolitiker besöker den här veckan olika företag i Västmanland. Nu inleds Socialdemokraternas "företagsresa" som har till syfte att stärka näringslivsklimatet i Västmanland och Sverige. Den här veckan ska politiker från kommun, landsting och riksdagen besöka olika företag i länet.

Skånskan - 25 sep 15 kl. 09:19

Besöker skolan för att knyta kontakter

Tomelilla Varje torsdag besöker polisen Anna Hagenkötter Kastanjeskolan i Tomelilla. Besöken ingår i Polisprojekt Tomelillas ungdomsprojekt och syftet är att skapa kontakter och synliggöra polisen.– Nej, du måste skjuta på den vita!

Nyan - 24 jun 14 kl. 11:42

Österrikes ambassadör besöker lagtinget

Österrikes ambassadör i Finland, H.E. Dr.

YLE - 27 maj 15 kl. 15:08

Tanzanias president besöker Finland i juni

Tanzanias president Jakaya Mrisho Kikwete och hans fru Salma Kikwete gör ett arbetsbesök till Finland i juni. På programmet finns bland annat företagsbesök och diskussioner med president Sauli Niinistö. Presidentparet besöker Finland från den 1 till 3 juni.

YLE - 18 apr 17 kl. 14:37

Vi besöker tandläkaren för sällan - så här vet du om dina tänder håller på att lossna

Många undviker tandläkaren ända tills det är för sent. För få tandläkarbesök kan leda till svåra inflammationer och till och med att du tappar tänderna. Det är viktigt att besöka tandläkaren regelbundet för då får du veta om du behöver vård eller inte, men många väntar hellre tills det blir akut.

YLE - 30 maj 17 kl. 10:26

Kungligheter besöker Helsingfors på torsdag - här är detaljerna

Torsdagen den 1 juni besöker de nordiska statscheferna Helsingfors för att fira Finlands 100-årsjubileum. Republikens president Sauli Niinistö och fru Jenni Haukio är värdar för jubileumsdagen. Ceremonin kommer att inledas på torsdagen klockan 10.

YLE - 08 jun 17 kl. 05:50

Presidentparet besöker Karleby

President Sauli Niinistö besöker Karleby på torsdag. Besöket är en del av de landskapsresor som presidenten gör för att uppmärksamma Finlands 100-årsjubileum. Det var tänkt att presidentparet skulle inleda dagen med ett besök i Toholampi och bland annat bekanta sig med Finnsprings fabrik.

HBL - 27 sep 13 kl. 16:48

Norges kronprinspar besöker Finland

Norges kronprins Haakon och kronprinsessa Mette-Marit besöker Finland i oktober. President Sauli Niinistö och hans hustru Jenni Haukio tar emot kronprinsparet på Talludden den 22 oktober. Samma kväll är presidentparet värd för en middag till gästernas ära i Ständerhuset.

Fler nyheter från Datormagazin

Datormagazin - 13 timmar sedan

100 Watt via Power over Ethernet

Hittills har Power over Ethernet – strömmatning via nätverkskabeln – bara fungerat för relativt strömsnåla prylar. Det är på väg att ändras med 802.3bt..

Datormagazin - I förrgår: 05:13

Programtips: Universal Media Server 9.2.0

Strömma video, ljud eller bilder till dina DLNA-enheter med hjälp av Universal Media Server. Programmet är både kraftfullt och enkelt att använda..

Datormagazin - 20 jan 20 kl. 11:30

Programtips: Dashlane 6.2002

En lösenordshanterare som denna är smidig när man har många olika webbkonton. Dina lösenord förvaras under stark kryptering, dock ges inte så goda möjligheter till import från andra program..

Datormagazin - 18 jan 20 kl. 15:20

Programtips: Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool v5.79

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool är ett gratisverktyg från Microsoft som kan lokalisera och ta bort viss illasinnad kod..

Datormagazin - 16 jan 20 kl. 07:33

Programtips: Multi Commander 9.5.3 (64 bit)

Multi Commander är en filhanterare med mycket funktionalitet och ett trevligt gränssnitt, men den är inte speciellt finpolerad..

Datormagazin - 13 jan 20 kl. 11:22

Programtips: Iobit Driver Booster 7.2.0.598

Har du de senaste drivrutinerna? Ett sätt att ta reda på det är att använda Iobit Driver Booster. Programmet är ett snabbt och enkelt använda..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:57

Kamerabevakning hemma – det här gäller

Vill du sätta upp bevakningskameror hemma? Då vill du garanterat använda dig av det så kallade privatundantaget. Så här gör du..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:53

Axcrypt är inte säkert

Fråga: Programmet Axcrypt avstannar av olika skäl sin kryptering och alla filer och kataloger ligger därefter öppna och oskyddade..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:36

Var finns kontaktuppgifterna?

Fråga: Var lagras kontaktuppgifterna som dyker upp under ”Till:” i ett nytt mejl i Windows Mail när man knappar in minst två bokstäver?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.