Expressen > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:35

Expressen - 14 jan 20 kl. 19:25

Brand i stor industri – en person till sjukhusEn brand har utbrutit på Husqvarna AB.Enligt JP är femton räddningsfordon på plats och en person har förts till sjukhus..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Husqvarna AB, JP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , stor, industrien person till , sjukhus
Dalarnas tidningar - 25 apr 17 kl. 11:15

Larm om brand i industri

Brandkåren har larmats till en brand i industri på Brudtallsvägen i Öna i Mora..

DalaDemokraten - 25 apr 17 kl. 11:15

Larm om brand i industri

Brandkåren har larmats till en brand i industri på Brudtallsvägen i Öna i Mora..

Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 08:59

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus


Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Polisen letar i omgivningarna efter överlevande som kan vara på flykt.En talesman för departementet för krissituationer sade tidigare att några av de saknade kan ha flytt från sjukhuset i Novgorodregionen, men att minst 14 var döda.

BT - 13 sep 13 kl. 09:02

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus

Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Polisen letar i omgivningarna efter överlevande som kan vara på flykt. En talesman för departementet för krissituationer sade tidigare att några av de saknade kan ha flytt från sjukhuset i Novgorodregionen, men att minst 14 var döda.

UNT - 13 sep 13 kl. 08:59

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus

Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Omkring 60 manliga patienter, av vilka många var allvarligt psykiskt sjuka, fanns i byggnaden.(TT).

SvD - 13 sep 13 kl. 08:59

Dödsoffer i brand på ryskt sjukhus

Minst en person har omkommit och 35 saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland..

BT - 13 sep 13 kl. 11:08

13 döda i brand på ryskt sjukhus

Minst 13 människor har omkommit och flera saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Så mångakroppar har hittats, enligt polisen som samtidigt letar i omgivningarna efter överlevande som kan vara på flykt. En talesman för departementet för krissituationer sade tidigare att några av de saknade kan ha flytt från sjukhuset i Novgorodregionen.

UNT - 13 sep 13 kl. 11:06

13 döda i brand på ryskt sjukhus

Minst 13 människor har omkommit och flera saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland. Omkring 60 manliga patienter, av vilka många var allvarligt psykiskt sjuka, fanns i byggnaden.(TT).

SvD - 13 sep 13 kl. 11:06

13 döda i brand på ryskt sjukhus

Minst 13 människor har omkommit och flera saknas efter en brand på ett sjukhus för psykiskt sjuka i nordvästra Ryssland..

Expressen - 16 mar 19 kl. 12:02

Brand på industri – två till sjukhus

Det brinner i ett gjuteri på en industri i Huskvarna.Två personer har förts till sjukhus..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Trafikolycka på E4/E20

En trafikolycka har inträffat på E4/E20 i Fruängen. Flera fordon ska vara inblandade. Det är oklart om någon person skadats.

Expressen - 15 minuter sedan

UD avråder från resor till Kina

Efter utbrottet av coronaviruset – nu avråder UD från resor till de områden i Kina som drabbats av viruset..

Expressen - 45 minuter sedan

Mannen i förhör: Hade tänkt på mordet i flera år

Den äldre mannen öppnade dörren – och blev då knivhuggen till döds i sitt eget hem.En 32-årig man, en tidigare granne, har erkänt mordet.Han hade tänkt på det i flera år.

Expressen - 2 timmar sedan

Strömavbrott i Kungens kurva

Ett omfattande strömavbrott har drabbat Skärholmen söder om Stockholm, rapporterar Aftonbladet.Bland de drabbade finns flera butiker vid Kungens kurva – däribland köpcentret Heron city och Ikea..

Expressen - 2 timmar sedan

Vandalerna körde sönder klubbens fotbollsplaner

Två av fotbollsplanerna på Söndrums IP i Halmstad är mer eller mindre förstörda efter att vandaler sladdat sönder gräsmattorna med bil.I höstas plöjde man ner stora summor och energi för att göra gräset fint.– Jag vet inte vad man ska säga, man blir ledsen och samtidigt fundersam på hur det ser ut i de här människornas hjärnor, säger Thomas Stålheden, ordförande i BK Astrio..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya uppgifterna om dubbelmordet i Vallentuna

Ett par i 60-årsåldern mördades i sitt eget hem utanför Vallentuna, och än så länge är ingen gripen.Polisen har dock flera spår att gå på, och vittnen har berättat om två mystiska män som setts i närheten, rapporterar Aftonbladet.Två cyklar har även hittats en bit ifrån huset, enligt tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Två döda i barskjutning i USA

Sjur personer har skadats varav två dött i en skjutning vid en bar i South Carolina, rapporterar CNN. Båda dödsoffren är män och det finns ännu ingen uppgift om skytten. .

Expressen - 3 timmar sedan

Efter hånet: ministerns fru backar Greta Thunberg

Först hånade USA:s finansminister Steve Mnuchin klimataktivisten Greta Thunberg.Sen gav Greta Thunberg svar på tal på Twitter.På lördagen fick hon oväntat stöd av finansministerns fru.

Expressen - 4 timmar sedan

Plast i rotfyllda tänder håller sämre än krona

Resultatet blir i genomsnitt sämre när en tand efter rotfyllning lagas med kompositmaterial i stället för med krona. Var tionde kompositlagad tand måste dras ut inom fem år efter rotfyllningen.Ändå är den metoden vanligare – kanske för att det är mycket billigare..

Expressen - 4 timmar sedan

Kofotrånare slog till mot Christians butik

Ica-personalen hade precis stängt och låst – när två maskerade rånare plötsligt bröt sig in bakvägen.Rånarna var beväpnade med kofot och under hot tvingade de till sig dags- och växelkassan från den lilla butiken i Herrljunga.– Det är så tragiskt att de ger sig på individer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.