SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 20 January, 05:17

SmålandsPosten - 14 jan 20 kl. 18:42

Fler besökare på simhallen: ”Vi har många idéer”Antalet besök på vattenpalatset Kaskad har ökat med 6 500 stycken från 2018 till 2019. Anläggningschefen Malin Andersson tror att det beror på en ökad medvetenhet om vikten av träning och simkunnighet..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Kaskad, Malin Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, besökare, simhallenVi har många , idéer
Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 09:13

Gallerian ska ha fler besökare än Gekås

Foto: Annica Jönsson
Steen och Ström räknar med att Östra centrum på tre år ska ha 800?000 fler besökare än Gekås i Ullared. "Det är inte fel med vare sig optimism eller fantasi", säger Gekås vd Boris Lennerhov med ett skratt.

YLE - 17 jan 15 kl. 11:00

Dubbelt fler besökare i meröppen bibba i Ingå

Över dubbelt fler besökare har det nya biblioteket i Ingå haft under fjolårets tre sista månader jämfört med antalet besökare i det gamla biblioteket. Då det nya huvudbiblioteket i Ingå öppnade i kommungården den 1 oktober 2014 blev det från början ett meröppet bibliotek, med öppet varje dag klockan 7-21.
Då kan de som har ett lånekort besöka biblioteket och låna böcker också då personalen inte är på plats.

YA - 13 jun 18 kl. 12:20

Succé för matfestivalen – 1 000 fler besökare i år

Nästan tusen fler besökare än förra året. Matfestivalen i Brösarp blev en succé med lördagen som den mest besökta dagen. Då kom nära 3 000 besökare.

NSD - 14 sep 13 kl. 06:40

"Vi arbetar för att få ännu fler besökare till Luleå"

I höst passerar Luleå "drömgränsen" ett tusen hotellrum.Förra året spenderade besökare 790 miljoner kronor i Luleå.??Vi arbetar för att få ännu fler besökare till Luleå och att stärka handelsstaden, säger Jenny Hellman, vd Visit Luleå..

Skånskan - 31 maj 16 kl. 13:00

Kvällsöppet ska locka fler besökare till museet

HÖRBY Museet i Hörby minskar öppettiderna men satsar samtidigt på att ha kvällsöppet en gång i veckan – på torsdagarna.
– Det har varit ett önskemål under lång tid att vi ska ha öppet på kvällarna, säger Åsa Dahlberg Ohlsson, chef för Hörby museum.Från och med månadsskiftet maj-juni ändrar museet sina öppettider.

Kristianstadsbladet - 28 jul 13 kl. 10:56

Fler besökare på Storsjöyran i år


Ingen festivaldöd, snarare ett festivalflöde. Artister som Alice Cooper och Ulf Lundell fick 39 000 personer att strömma till Östersund-festivalen Storsjöyran i år. Det är 4 000 fler besökare än i fjol och även fler än 2011.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 13 kl. 11:00

Fler besökare på Storsjöyran i år

Ingen festivaldöd, snarare ett festivalflöde. Artister som Alice Cooper och Ulf Lundell fick 39 000 personer att strömma till Östersund-festivalen Storsjöyran i år. Det är 4 000 fler besökare än i fjol och även fler än 2011.

NT - 28 jul 13 kl. 10:56

Fler besökare på Storsjöyran i år

Ingen festivaldöd, snarare ett festivalflöde. Artister som Alice Cooper och Ulf Lundell fick 39 000 personer att strömma till Östersund-festivalen Storsjöyran i år. Det är 4 000 fler besökare än i fjol och även fler än 2011..

Trelleborgs Allehanda - 28 jul 13 kl. 10:56

Fler besökare på Storsjöyran i år


Ingen festivaldöd, snarare ett festivalflöde. Artister som Alice Cooper och Ulf Lundell fick 39 000 personer att strömma till Östersund-festivalen Storsjöyran i år. Det är 4 000 fler besökare än i fjol och även fler än 2011.

Hela Gotland - 08 nov 18 kl. 08:00

Campingägare: "Vi hade fler besökare i år"

Under årets turistsäsong hade Gotland fler besökare och fler bodde på camping än föregående år..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Samarbete ska locka fler besökare till Åre under barmarkssäsongen

Projektet ska inte bara ge Sylarna en ny fjällstation utan ska även hjälpa Åre att få fler besökare under barkmarkstiden. ? Det har en potential att bli en världsunik attraktion, säger Lars-Börje ?

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Restaurerar efter gamla flygfoton

Ninni Liljegren från Stockholm växte upp med travsport. Hon flyttade till Småland på 90-talet och startade upp en hästverksamhet och under nästan 20 år bedrev hon turridning med kunder från hela Europa. När hästintresset fick läggas på hyllan blev det trädgård och odling som tog över.

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

200 år gamla tallar i nytt naturreservat

Göteryd är inte bara hällkisteland. Naturen med gammal skog och mader strax intill kyrkan blir nu naturreservat..

SmålandsPosten - 8 timmar sedan

Effektivitet slog bollkoll: ”De straffar oss stenhårt”

Det var Vipers som höll i bollen och skapade lägen, men det bekymrade inte serietvåan Pixbo som i stället stod för målen. – De straffar oss stenhårt, säger Jesper Sankell..

SmålandsPosten - 8 timmar sedan

Forskare: ”Alternativmedia fyller ett behov”

De etablerade svenska medierna har varit likriktade i nyhetsvärdering och vinkling. Det menar medieforskaren Kristoffer Holt. Det är förklaringen till att de invandringsfientliga alternativmedierna fått ett ovanligt stort genomslag här..

SmålandsPosten - 8 timmar sedan

Se hur Växjö speglas i sjön

Hur ofta tänker man inte, ”nu skulle jag haft en riktig kamera med mig”, när man ser något vackert. Det kan vara ett speciellt ljus, en solnedgång eller att sjön ligger spegelblank..

SmålandsPosten - 8 timmar sedan

Utökade stressamtal efter V-motion

Vänsterpartiet föreslog att kommunens arbetsplatser skulle ”stress-säkras”. Kommunstyrelsen svarar med att lägga till en punkt för stress i ett dokument. .

SmålandsPosten - 9 timmar sedan

Custemo – en reprismaskin mot sin vilja

Alvesta SK:s tränare Andreas Custemo börjar låta som en reprismaskin efter matcherna. Hans lag dras med samma problem som tidigare..

SmålandsPosten - 9 timmar sedan

Rekorden flög all världens väg

Växjö RC arrangerade för tionde gången modellflygning i Tipshallen i Växjö. Sedan fem år tillbaka är även drönare ett viktigt inslag i verksamheten. På flera sätt var detta jubileum lyckat.

SmålandsPosten - 9 timmar sedan

Upplägg à la Angelica bakom stark premiär

Att tävla i samma arena som man bedriver dagliga träningen i kräver påhittighet à la Angelica. Ett originellt höjningsschema låg på söndagen bakom Bengtssons världsårsbästa (4.67)..

SmålandsPosten - 9 timmar sedan

Historiska damdomare i Växjö: ”En stor ära”

Historia utspelade sig i Fortnox Arena under söndagen. För första gången i SSL:s historia har två damdomare hållit i pipan när Corina Wehinger och Sandra Zurbuchen från Schweiz varit på besök i Sverige via ett utbytesprogram. Hör de två huvudpersonerna själva berätta om upplevelsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.