YLE > Svenskfinland

Friday, 17 January, 17:56

YLE - I förrgår: 18:24

Postens flytt till Rewell Center i Vasa får kritik: "Långa köer och ingen gratis parkering"Postens flytt till Rewell Center i Vasa har fått många att uppröras, bland annat i diskussioner på sociala medier. Vasabon Henrik Fågelbärj säger att Postens nya servicepunkt i Rewell Center lämnar mycket att önska jämfört med servicen i Posthuset..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Rewell Center, Vasa, Henrik Fågelbärj, Postens, Posthuset

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Postens, flytttill , Rewell, Centeri , Vasafår , kritik, Långa köer och ingen gratis parkering
YLE - 29 apr 15 kl. 12:57

KPO största ägare i Rewell Center

Handelslaget KPO äger nu merparten av affärslokaliteterna i Rewell Center. Vd Kim Biskop säger att man med köpet vill utveckla Vasa centrum. KPO köper Halli Oy:s andel av aktiestocken i Rewell Center.

YLE - 09 jan 17 kl. 14:29

Drygt fyra miljoner besökte Rewell Center ifjol

Trots konkurrensen från handelsområdet Stenhaga fortsätter Rewell Centrum att locka besökare till centrum av Vasa. Köpcentret hade 4,1 miljoner besökare under 2016. Det är i stort sätt lika många besökare som året innan, trots att trafiken i Stenhaga har ökat märkbart under samma tid.

YLE - 21 okt 16 kl. 15:07

Museiverket vill inte att Rewell Center ska växa

Planerna på att bygga ut Rewell Center på Övre torget i Vasa kan gå i stöpet. Närings-, trafik- och miljöcentralen och Museiverket anser att planerna på utbyggnaden inte håller streck. NTM-centralen i Södra Österbotten har hört Museiverket och kommit fram till att planen om att flytta fram glasväggen på Övre torget några meter inte bör få bygglov.

VBL - 01 dec 12 kl. 12:02

Flashmob i Rewell center

Var du i Rewell center klockan 13.00 i dag? Om inte, kolla in vad du missade!.

VBL - 09 jan 13 kl. 05:20

Rök syntes vid Rewell center

En rem i luftkonditioneringen gick sönder och orsakade rökutveckling i Rewell center vid 02-tiden natten till onsdagen..

VBL - 05 feb 13 kl. 20:19

Spice Ice till Rewell Center

Spice Ice, som är en del av Ingman, har öppnat en glassbar i Rewell Center i Vasa..

VBL - 11 mar 13 kl. 14:56

Förnyat Esprit öppnar i Rewell Center

Varumärket Esprit återvänder i ny form till Rewell Center när den nya affären, med en butiksyta på 280 kvadratmeter, öppnar på torsdag..

YLE - 15 mar 13 kl. 13:51

Äkta F1-bil i Rewell Center i Vasa

Den som vill kan nu tjuvstarta F1-säsongen i Vasa. I helgen finns en riktig F1-bil i köpcentret Rewell Center i Vasa. Bilen har gjorts om till en körsimulator och den hugade kan få pröva på att köra en tidskörning.

VBL - 14 maj 13 kl. 21:44

Mera barnkläder till Rewell Center

Det blir ett större utbud av barnkläder i Rewell Center när kedjan Name it öppnar en affär. Kedjan har specialiserat sig på kläder för i främsta hand barn i åldern 0-12 år..

YLE - 01 feb 14 kl. 16:50

Tvillingar firade i Rewell Center

På söndag firas nationella tvillingdagen, men i Vasa passade familjer med tvillingbarn på att träffas och utbyta tankar redan under lördagen. Och gemenskapen behövs, för särskilt den första tiden med tvillingar kan vara tuff och krävande. I Vasa finns föreningen Vaasan seudun monikkoperheet till för just dessa familjer.

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Lastningen av blårävarna har börjat i Karleby – demonstranterna kördes bort av polisen

Blårävarna började lastas vid den kinesiskt ägda gården för transport till Kina efter 10-tiden idag, enligt uppgifter till Yle. Enligt Vasabladet/ÖT har de protesterande pälsfarmarna körts bort av polisen..

YLE - Igår: 15:50

Pälsfarmare fortsätter protestera mot transport av blårävar till Kina – höll vakt över natten

Pälsfarmarnas protest mot transporten av ett par tusen blårävar som ska föras från Karleby till Kina fortsätter idag. Några pälsfarmare har vaktat transportbilarna på en bensinstation hela natten och rävarna har ännu inte lastats..

YLE - 11 timmar sedan

Panikattacken visade sig vara en kraftig hjärtinfarkt och 34-åriga Heidi Mattsson åkte med ilfart till akuten

Det som både personen på nödcentralen och Heidi själv trodde var en panikattack, visade sig vara en kraftig hjärtinfarkt. När ambulanspersonalen kom hem till Heidi frågade de var patienten var. Ingen visste då att hennes hjärta redan börjat bli förlamat..

YLE - 12 timmar sedan

Mild vinter sparar inte nödvändigtvis pengar för gatuunderhållet: "Vi får sanda nästan varje dag och har massor med nya gropar i våra vägar"

Man skulle kanske tro att bristen på snö gör att gatuunderhållet i kommunerna besparas mycket arbete och att man därmed också sparar pengar. Men istället är det ofta halt och behöver sandas. Och på sikt far vägytorna riktigt illa..

YLE - Igår: 14:44

Jaro planerar egen fotbollsarena på Västra plan - "en proportionerlig plan med 3000 åskådarplatser"

FF Jaro planerar en egen fotbollsarena på Västra plan i Jakobstad. Projektet ligger fortfarande på ritbordet, men vd Fredrik Haga hoppas att arenan står klar inom ett par år..

YLE - Igår: 12:00

Cold Case är ny etta på Vegatoppen – rösta här!

Cold Case lyckas ta sig från utmanarposition till första plats på Vegatoppen med låten Sunshine. Hur ska det gå för veckans nya utmanare Sofie Lundell och gruppen AB?.

YLE - Igår: 11:59

Sofie Lundell skriver musik baserad på berättelser från vardagen

En singer-songwriter gör denna vecka comeback på den finlandssvenska musiklistan. År 2016 medverkade hon senast på Vegatoppen. Nu är Sofie Lundell tillbaka och utmanar med låten Lita på tiden..

YLE - Igår: 08:42

VBL: En lång och framgångsrik karriär är över – David Söderberg lägger släggan på hyllan

Det är över nu. Släggkastaren David Söderberg lägger av. Efter 15 FM-medaljer och 14 stora mästerskap.

YLE - Igår: 05:16

Restaurang, bastu och bassäng i Inre hamnen i Vasa sommaren 2021

Den flytande restaurangen, bastun och bassängen i Inre hamnen i Vasa kan stå klar våren 2021 säger entreprenören Bluet. Vid Vasa stad inväntar man bolagets planer..

YLE - Igår: 19:27

ÖT skärper linjen för debattinlägg - "Det finns en gräns för vad som är anständigt"

Österbottens tidning avslutar den pågående debatten om homosexualitet och skärper samtidigt sin publicistiska linje för insändarmaterial. - Vi sätter helt stopp för debattinlägg som kränker människovärdet, säger chefredaktör Ann-Sofi Berger..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.