Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 21 January, 01:40

Sydöstran - 14 jan 20 kl. 17:00

Fler elever sätter press på skolanDen nya utbildningsnämnden står inför stora utmaningar. Det finns krav på att minska utgifterna. Samtidigt väntas antalet elever bli betydligt fler de närmaste åren..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, elever, sätter, press, skolan
Blekinge Läns tidning - 02 okt 18 kl. 04:00

Fler elever sätter press på skolans ekonomi

Det går fler elever på Furulundsskolan det här läsåret jämfört med det föregående. Därför har det startat en klass mer i ekonomi/samhälle än vad som planerats. Det sätter en hård press på ekonomin..

YLE - 13 dec 19 kl. 04:31

Allt fler klienter sätter press på den kommunala tandvården – "speciellt unga tandläkare har svårt att orka"

Minskad Fpa-ersättning, utökad vårdgaranti och brist på tandläkare sätter press på de kommunala tandläkarna. Allt fler patienter söker sig till den kommunala tandvården och framför allt unga tandläkare känner sig stressade..

Skånskan - 29 jan 17 kl. 16:22

Hotellutbildningen jobbar för fler elever

Sjöbo Sedan starten 2014 har det varit få elever som sökt till hotell- och turismprogrammet på Malengymnasiet i Sjöbo. Men genom att satsa mer på marknadsföring hoppas skolledningen att siffrorna ska öka. ERWP.

Uppsalanyheter.se - 22 nov 14 kl. 15:03

Storvreta sätter press på topplagen efter seger

Damettan: Storvretas damer vann lördagens bortamatch mot bottenlaget Tullinge och sätter press på Strömsbro och Tyresö Trollbäcken i toppen.Storvretas damer vann lördagens bortamatch mot bottenlaget Tullinge och sätter press på Strömsbro och Tyresö Trollbäcken i toppen.   Strömsbro som spelat två matcher fler än Storvreta låg inför lördagens matcher fyra poäng före just Storvreta som hade 17 poäng.

Nerikes Allehanda - 30 aug 15 kl. 08:49

Allt fler elever får betyg i alla ämnen

Den positiva trenden håller i sig. Gymnasiebehörigheten bland Hallsbergs kommuns elever fortsätter att öka. – Det är mycket glädjande, säger Siw Lunander (S), bildningsnämndens ordförande..

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 13 kl. 15:56

1,5 miljoner fler gästnätter när Fehmarnförbindelsen har öppnat

Den fasta förbindelsen mellan Danmark och Tyskland förväntas ge 1,5 miljoner fler gästnätter i Fehmarn Bält-regionen. Det uppskattas i en strategirapport om turismen i Nordtyskland, Själland och Skåne.Samlat sett har regionerna i Schleswig-Holstein, Hamburg, Själland, Köpenhamn och Skåne, 59 miljoner gästnätter om året.

Sydsvenskan - 04 apr 16 kl. 04:00

Allt fler hotell får allt fler gästnätter

Skåne får allt fler hotell. Och hotellen allt fler gästnätter.
I fjol blev hotellnätterna 9,3 procent fler i Skåne.

Västerbottens Folkblad - 06 sep 16 kl. 09:48

Tusentals fler gästnätter

Tusentals fler gästnätter i juli, uppger Visit Umeå. Enligt den senaste gästnattstatistiken från Statistiska Centralbyrån har juli varit en riktigt bra månad för Umeå, uppger Visit Umeå. Hotellen visar en ökning med 8 752 gästnätter i juli jämfört med samma månad föregående år.

Länstidningen i Jämtland - 22 mar 18 kl. 12:28

Fiske i centrala Sveg – ska ge en attraktiv bygd: "Ger fler gästnätter men också ökad livskvalité"

Cityfiske i Sveg. Det är arbetsnamnet för ett nytt långsiktigt projekt som Destination Sveg och det lokala näringslivet startat. - Produkten Cityfiske i Sveg skapar många positiva effekter som fler besök, ökad fiskekortförsäljning, möjlighet till fler gästnätter men också ökad livskvalité för de som bor här säger Niklas Ohlson, chef på Destination Sveg..

SR - 22 maj 17 kl. 03:00

Krav inför MP-kongressen: Fler gräsrötter i toppen

En grupp miljöpartister kräver nu att fler gräsrötter ska ta plats i partiets ledning och vill på kongressen nästa vecka petar ministrar som Alice Bah Kuhnke och Per Bolund ur partistyrelsen..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Portugal inleder utredning kring dos Santos

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kvinna döms till sju år för knivhugg

Sydöstran - 2 timmar sedan

KHK:s sportchef budade hem Tingsrydströja för 10 000 kronor

I samband med Tingsryds match mot Modo i fredags auktionerades Oscar Holsts tröja ut. Det vinnande budet på 10 000 kronor lades av Patric Larsson, sportchef i Karlskrona HK..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Källor: IS-ledarens identitet fastställd

Den nye ledaren för terrorsekten IS var drivande bakom massmorden på och sexslavhandeln med yazidier. Han var också en av grundarna av extremiströrelsen. Hans identitet är nu fastställd, uppger underrättelsekällor.

Sydöstran - 3 timmar sedan

Kosovo och Serbien överens om direktflyg

Sydöstran - 3 timmar sedan

Man avliden efter brand i Tranemo

Sydöstran - 3 timmar sedan

Migranter försökte ta sig in i Mexiko

Sydöstran - 3 timmar sedan

Tt-flash: guldbaggen till akins film

Guldbaggen för bästa film går till "And then we danced" i regi av Levan Akin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.