Sydsvenskan > Sport

Sunday, 19 January, 18:23

Sydsvenskan - 14 jan 20 kl. 16:22

Politik i de oheliga alliansernas tid.Politiken har fått ett nytt, oväntat radarpar: Kristersson (M) & Sjöstedt (V)..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiki de , oheliga, alliansernas, tid
Helsingborgs Dagblad - 14 jan 20 kl. 16:22

Politik i de oheliga alliansernas tid.

Politiken har fått ett nytt, oväntat radarpar: Kristersson (M) & Sjöstedt (V)..

Cornucopia - 13 jan 19 kl. 16:36

Största högersvängen i svensk politik - bara möjlig med S - kommer V acceptera?

Regeringsöverenskommelsen innebär kanske den största högersvängen i svensk politik i modern tid, eller kanske någonsin sedan demokratin infördes. Den är bara möjlig för att S är med på detta, men det är tveksamt om kommunistpartiet V kommer acceptera detta. Löfven kan alltså återigen röstas ner på onsdag.

Sydsvenskan - 15 jun 14 kl. 05:30

Dansk politik rena humorfestivalen

Roligast vinner.Kanske inte makten och härligheten, men åtminstone väljarnas gunst och mediernas intresse.Efter ett par dagar på politikjippot Folkemødet på Bornholm är jag utmattad av skratt.

Dagens PS - 09 dec 19 kl. 07:47

Dramatisk vecka väntar svensk politik: ”Omoget”

Jonas Sjöstedt (V) står fast vid hotet om att fälla regeringen med stöd av M, KD och även SD. Bakgrunden till den plötsligt uppkomna och oheliga alliansen är regeringens planer att privatisera Arbetsförmedlingen. Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt beskriver det som ett ”privatiseringskaos” där Socialdemokraterna gett efter för påtryckningar från stödpartierna C och L.

Politologerna - 08 dec 16 kl. 07:45

Lucka 8: Svensk immigrationspolitik i retrospekt: representationsgap men utan folklig kritik mot förd politik

”Vems fel är den havererade immigrationspolitiken?” Det är ett allt vanligare sätt att formulera sig i samhällsdebatten efter November-omsvängningen av svensk immigrationspolitik i spåren av flyktingkatastrofen hösten 2015. Sättet att ställa frågan stärker en verklighetsbild att tidigare förd politik inte fungerat alls, eller ens någonsin.

Sydsvenskan - 03 feb 16 kl. 18:17

Slå bakut om rut. Fler oheliga allianser, tack.

Oheliga allianser kan vara nyttiga i politiken. Som nu. Ekot lyfte på onsdagen det faktum att såväl Svenskt Näringsliv som Arbetsförmedlingen vill att regeringen återställer rutavdragets tak till 50 000 kronor per person och år.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 18:17

Slå bakut om rut. Fler oheliga allianser, tack.

Oheliga allianser kan vara nyttiga i politiken. Som nu. Ekot lyfte på onsdagen det faktum att såväl Svenskt Näringsliv som Arbetsförmedlingen vill att regeringen återställer rutavdragets tak till 50 000 kronor per person och år.

VA - 25 maj 18 kl. 14:15

Citi-höjdaren: "GDPR drar undan mattan för Europa när oheliga allianser har blivit det nya normala"

Oheliga allianser är inte oheliga längre utan det nya normala och gäller numera även storbolag, menar Phil Watson som befann sig på blixtvisit i Sverige. .

YLE - 20 apr 15 kl. 14:46

”Jag förstår inte politik”

Förstagångsväljarna önskar ett enklare språk i politiken, då kanske fler också skulle rösta. För en hel del unga betydde gårdagen att de fick rösta för första gången. Vi åkte ut till Yrkesakademin i Österbotten för att ta reda på hur förstagångsväljarna har det dagen efter valet.

Sydsvenskan - 25 jul 11 kl. 00:03

"Oheliga allianser mot miljön"

När miljöaktivister och storföretag går samman för att kräva statliga subventioner till miljöteknik finns risk att allmänhetens intresse hamnar i kläm, skriver Bjørn Lomborg, chef för tankesmedjan Copenhagen Consensus Center.
I maj framkallade FN:s internationella klimatpanel, IPCC, en mediedebatt med en ny rapport om förnybar energi. Som tidigare presenterade IPCC inledningsvis bara en kort sammanfattning för att först senare släppa hela rapporten.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Sollentuna GP-vinnare igen efter 22 år

Sollentunas herrlag i volleyboll tog sin första GP-titel på 22 år..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Bil brinner vid påfart till E65 vid Oxie

Övertänd bil i vägrenen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Välj gymnasium med både hjärta och hjärna”

Sveriges niondeklassare står nu inför valet till gymnasiet. För en del är valet enkelt, för andra orsakar det mycket stress och oro. Här är de viktigaste sakerna att tänka på.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kvinna i norsk politikkris förnekar IS-brott

Kvinnan som har hämtats hem till Norge från Syrien, i ett fall som lett till en smärre regeringskris, nekar till straffrättsligt ansvar för att ha varit med i jihadistiska terrorrörelser. Hon vill samarbeta med säkerhetspolisen, meddelar hennes advokat..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Regeringen överväger flytt av House of Lords

En flytt av det brittiska överhuset till York finns bland regeringens förslag..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Halva vintern avklarad – så var den

Sverige har nu klarat av första halvlek av den kalendariska vintern, som sträcker sig från december till februari, och enligt SMHI har den varit blåsig, mild och snöfattig i hela landet. I södra Sverige har det varit 4-6 grader varmare än normalt och i.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Peterson segerviss inför Melbourne-starten

Ryggen känns bra och formen är på väg..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Desperat läge för flera arter i brandkaoset

Över en miljard djur beräknas ha dött till följd av bränderna i Australien och flera arter kan hotas av utrotning. För de som överlevt bränder är utmaningen att hitta mat. – Många djur som överlevt svälter, säger djurräddaren Inga Schwaiger.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Nu återvänder ljuset – och det går raskt

Ser du ljuset? Då ser du helt rätt för ljuset är på väg tillbaka – i snabb takt. I de nordligaste delarna av landet blir dagarna nu tio minuter längre per dag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.