Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 27 January, 18:00

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 20 kl. 12:08

Ta säkerhetsskandalen på allvarEn skandal har uppdagats inom Försvarsmakten, då en obehörig person under 20 års tid arbetat i olika befattningar. Så ska det inte kunna gå till. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Försvarsmakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ta säkerhetsskandalen, allvar
Blekinge Läns tidning - 13 jan 20 kl. 16:32

Ta säkerhetsskandalen allvar!

En skandal har uppdagats inom Försvarsmakten, då en obehörig person under 20 års tid arbetat i olika befattningar..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Tar inte IT-säkerhet på allvar

Det verkar dessvärre som om it-säkerhetsskandalen på Transportstyrelsen inte var ett undantag, utan snarare toppen på ett isberg. Medvetenheten om behovet av robust it-säkerhet tycks vara bedrövligt låg hos våra myndigheter, och även i självaste regeringskansliet..

DN - 14 jul 17 kl. 22:15

Riksdagsledamöter kritiska: Vill ha information om säkerhetsskandalen

Uppgifterna om Transportstyrelsens IT-affär har varit knapphändig från regeringen och Säkerhetspolisen. Nu vill Allan Widman (L) att riskdagsledamöterna informeras om säkerhetsskandalen. – Det är självklart att vi behöver bli informerade om den skada som det totala försvaret kan ha drabbats av, säger han.

DN - 13 sep 17 kl. 15:59

Ewa Stenberg: Säkerhetsskandalen stänker på den förra regeringen

Transportstyrelsens ställföreträdande generaldirektör avgår efter att ha beslutat om avsteg från säkerhetsreglerna redan sommaren 2014. Myndigheten har uppenbarligen länge haft en slapp säkerhetskultur. Det får säkerhetsskandalen att stänka också på den förra regeringen..

BT - 25 sep 13 kl. 12:47

Kan man ta RFSU på allvar?

Att RFSU tar sig själva på stort allvar är lätt att se. De anser sig sitta inne med den enda kompetensen på området sex och samlevnad och har också lyckats få med sig media, skolledare och politiker, vilket lett till att de har en för en fristående intresseorganisation helt unik maktposition vad gäller skolans undervisning och vilka värderingar som tillåts i det offentliga. Frågan om de är pålitliga och sakliga är därför extremt befogad, och nu senast i P1 Morgons debatt (18/9) kring vår nya minister, Elisabeth Svantesson, uttrycker sig RFSU-ordföranden Kristina Ljungros på ett sätt som får en att undra hur hennes organisation alls kan tas på allvar.

SVT Debatt - 27 maj 13 kl. 15:15

Polisen måste ta förtroendefrågan på allvar

FÖRORTSKRAVALLERNA Att använda våld för att uttrycka frustration över samhället är förkastligt, och polisens insatser för att stoppa våldet är ovärderliga. Därför är förtroendefrågan för polisen något att ta på största allvar. Att många miljonprogramsbor känner ett bristande förtroende för polismakten måste leda till ett aktivt arbete mot diskriminering – och arbetet med att stärka polisens förtroende bör nu göras till en prioriterad fråga, skriver Maria Ferm (MP), riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson.

YLE - 10 mar 16 kl. 13:34

Opinionsnämnden för massmedier: Myndigheterna bör ta hoten mot journalister på allvar

Opinionsnämnden för massmedier (ONM) riktar kritik mot polisen och rättsväsendet för att de inte tar hoten mot journalister på allvar. I ett uttalande kring ett fall som involverade hot mot en journalist, säger ONM att rättsväsendet rentav uppmanar journalister att inte skriva om sådana ämnen som väcker starka känslor. Fallet handlar om en artikel om en våldtäkt i Kempele som skrevs för i november ifjol för tidningen Uusi Suomi.

Kristianstadsbladet - 18 jun 12 kl. 10:30

Underhållning på allvar

Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Henrik Johnsson älskar underhållning. Faktiskt så mycket att han till slut bestämde sig för att ta det på blodigt allvar.
Han är uppväxt i en akademikersläkt i Lund, men med betydligt större intresse för sport än för universitetspoäng.

Kristianstadsbladet - 26 feb 13 kl. 13:05

Måns Möller med ett stänk allvar

Måns Möller gör ståuppkomik av ett oväntat ämne: sjuårige sonen Viggos autism. - Jag har varit så ledsen i så många år, så jag har inte kunnat prata om det utan att börja grina, säger komikern, som nu vill skapa skratt av sorg.
2008 började Måns Möller att skriva på en show om sitt liv och skojiga saker som inträffat under hans tid som ståuppkomiker.

BT - 01 okt 13 kl. 00:30

Ta revisorerna på allvar

När fullmäktige i Herrljunga samlas i dag finns två förslag till revisorer och valberedningens Gunnar Andersson (M) förklarade i måndagens BT att han hoppas att det blir ett välgrundat beslut den här gången: ?Revisorsposterna är inte något att ta lätt på?. Det är att enkelt att instämma i detta.

BT - 30 mar 14 kl. 08:19

"Sverige måste ta detta på allvar"

– Jag har svårt att förstå varför migrationsmyndigheterna agerar som de gör. Något har gått snett i deras övervägande. – Jag har läst dokumenten i just det fallet och jag menar att migrationsmyndigheterna i Sverige inte har förstått hur allvarlig den där situationen är för vissa familjer.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Nedskräpat grönområde irriterar i Anderslöv

Intill Rosenhagen ligger sopor i drivor och bybor misstänker att området är ett tillhåll för festande ungdomar. Nu vill Gert Göransson att kommunen tar tag i oredan..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Trelleborgare sörjer basketlegendens död

Superstjärnan Kobe Bryant omkom på söndagskvällen i en helikopterolycka. Dödsolyckan skakar om idrottsvärlden. ”Det är riktigt tragiskt.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Höj maxtaxan – för personalen och blöjornas skull

Föräldrar får barnbidrag, föräldraförsäkring och subventionerad förskola. Då ska de också betala för barnens blöjor. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

FCT och Boik utslagna i åttondelsfinal

FC Trelleborg och Anderslövs Boik gick längst av trelleborgslagen i Nils Holgersson-cupen, men båda åkte ut i åttondelsfinal. Österlen FF vann cupen, efter två mål av före detta TFF-spelare i finalen..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Boik protesterar mot fritidsgårdens planer på att flytta in

Fritidsgården i Anderslöv måste flytta och den bästa lösningen är lokalerna i allaktivitetshuset, tycker kultur- och fritidsförvaltningen. Men det tycker inte alls Boik som huserar där sedan många år tillbaka..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Skåne: Inget coronavirus i Malmö

De två personer som hållits isolerade på Skånes universitetssjukhus i Malmö bar inte på coronaviruset. Det visar provsvaren som kom på måndagen. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Stavsten tog poäng i Helsingborg

Stavstens IF låg under större delen av matchen men fick med sig en poäng efter 30–30 (15–14) borta mot Helsingborgslaget Sund i division tre..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Larm om brand i central fastighet

Strax efter klockan 13 kom ett larm om en brand i en fastighet på Algatan. Enligt uppgift från SOS Alarm har en uppringare sett rök komma från taket..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Fotboll: Skyttekungen fortsätter i TFF

Salif Camara Jönsson fortsätter ett år till i TFF. Tanken är att också att han ska få en framtida roll i föreningen. ”Detta blir mitt sista år som spelare”, säger den 36-årige anfallaren..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Skola: Utbildningsministern räknade med bråk i Trelleborg

På måndagsförmiddagen var utbildningsminister Anna Ekström (S) lärare i matematik på Västervångskolan i Trelleborg. Hon fick godkänt av eleverna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.