Dagens Media > Ekonomi

Friday, 24 January, 09:42

Dagens Media - 14 jan 20 kl. 16:04

En vara har inga rättigheterVi är varan som de stora plattformarna säljer till sina verkliga kunder, annonsörerna. För att maximera vårt försäljningsvärde och göda oss som spädgrisar inför slakt försöker plattformarna manipulera oss till rätt beteende. Exakt samma affärsmodell som de högerradikala swishjournalisterna alltså, skriver Isobel Hadley-Kamptz..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Isobel Hadley-Kamptz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En vara har inga, rättigheter
Posh24 - 23 jul 14 kl. 15:17

Kanye West: "Kändisar har inga rättigheter!"

Kanye West är känd för sina kontroversiella uttalanden, och nu har han hamnat i hetluften igen. Rapparen höll nyligen ett tal där han hävdar att kändisar inte har några rättigheter.

Han förklarade för GQ Magazine vad han menade.

BT - 04 nov 18 kl. 04:00

Demker: Inga rättigheter utan politisk kamp

Rösträtten är bara en av de många rättigheter som sett dagens ljus genom en koalition mellan liberaler och reformistisk vänster..

Skånskan - 18 jan 20 kl. 10:00

Alla barns rätt i fokus-Möt klassen som lärt sig om sina rättigheter i Barnkonventionen

KRISTINA DAVIDSON, TEXT CLAES HALL, FOTO Barnkonv Att ha ett hem och ett land. Att vara trygg och leva i fred. Att vuxna måste lyssna.

Västerbottens Folkblad - 20 nov 13 kl. 23:00

Sätt barns rättigheter i första rummet

– Nu har man gjort ett undantag från Dublinförordningen för ensamkommande flyktingbarn, men det ska inte gälla för barn som kommer tillsammans med sina föräldrar. Då har barn plötsligt inga rättigheter, utbrister psykologstudenten som jobbar extra på Röda Korsets flyktingverksamhet. Hon berättar om hur barnen som kommer ofta har sina värsta trauman inte från flykten [...

DN - 03 feb 14 kl. 08:06

”Barn borde få egna ombud – annars har de inga rättigheter”

Ändra på lagen och ge barn som bevittnar våld brottsofferstatus och egna ombud. Så vill poliser och advokater stärka barnens ställning och se till att fler får ersättningen de har rätt till..

DalaDemokraten - 15 apr 15 kl. 18:27

Vikarier i Leksands kommun har inga rättigheter

Det är inte första gången jag (med många bakom mig) tänker hänga ut Leksands kommun som en i särklass usel kommun att jobba inom vård/ omsorg..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 16 kl. 16:16

Det finns inga rättigheter i trafiken, bara skyldigheter och det gäller alla

Kommentar till insändaren ”Med cykelbyxor på kan jag fullsändigt strunta i alla trafikregler ...”. HD, Min mening 24/5..

SmålandsPosten - 16 jan 17 kl. 07:00

Mördare har inga rättigheter

SVT - 03 mar 19 kl. 20:58

Shahad flydde från Saudiarabien: ”Jag hade inga rättigheter”

För två år sedan flydde 19-åriga Shahad från Saudiarabien och i dag bor hon i Sverige. För SVT:s Agenda berättar hon om varför hon valde att lämna landet..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Nya Googleregler försvårar för annonsörer

Nya regler gör det svårare för annonsörer att spåra appkonvertering..

Dagens Media - 1 timme sedan

Tomas Brunegård får avslag i skattetvisten

Stampens förre vd Tomas Brunegård upptaxerades med miljontals kronor. Nu får hans överklagan avslag..

Dagens Media - 1 timme sedan

”Ängslighet kring vad influencer marketing ska kosta”

Det finns vissa som tycker att uttrycket ”influencer” har passerat utgångsdatum, eller till och med medför en negativ klang. Trenden där influencers själva tar bort titeln och hellre kallar sig content creator eller entreprenör fortsätter att växa, skriver Starcoms vd Linda Palmgren, som ger sin syn på framtiden för influencer marketing..

Dagens Media - 17 timmar sedan

SVT om kritiken: ”Vi kan inte bli omtyckta av alla”

De krafter som vill inskränka public service kommer i dag från flera håll, säger Helena Olsson, ansvarig för nyheter, samhällsprogram och dokumentärer på SVT. ”Efter att det länge rått koncensus om public service så finns det i dag en mer artikulerad opinion som vill begränsa.”.

Dagens Media - 17 timmar sedan

SVT om att angreppen ökar: ”Vi kan inte bli omtyckta av alla”

De krafter som vill inskränka public service kommer i dag från flera håll, Helena Olsson, ansvarig för nyheter, samhällsprogram och dokumentärer på SVT. ”Efter att det länge rått koncensus om public service så finns det i dag en mer artikulerad opinion som vill begränsa.”.

Dagens Media - 18 timmar sedan

Bonnier News vd om Peter Fellmans kritiserade resereportage: ”Dåligt omdöme”

Bonnier News vd Anders Eriksson anser att det var omdömeslöst av DI:s chefredaktör Peter Fellman att skriva resereportaget från Thailand. Men trots det har Anders Eriksson fortsatt förtroende för honom..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Metros rekonstruktion stoppad – det här händer nu

HD har satt stopp för Metros rekonstruktion, men ännu är bolaget Metro Media House aktivt. Samtidigt pågår fortfarande en rekonstruktion av dotterbolaget Tidnings Aktiebolaget Metro. Dagens Media reder ut vad som egentligen sker med bolagen.

Dagens Media - 20 timmar sedan

Metros rekonstruktion stoppad – vad händer nu?

HD har satt stopp för Metros rekonstruktion, men ännu är bolaget Metro Media House aktivt. Samtidigt pågår ännu en rekonstruktion av dotterbolaget Tidnings Aktiebolaget Metro. Dagens Media reder ut vad som egentligen sker med bolagen.

Dagens Media - 20 timmar sedan

Annonsörer efterfrågar mer flexibla årsavtal

Just nu pågår årsavtalsförhandlingar mellan tv-husen och annonsörerna. Synsam, Max och Telenor efterfrågar mer flexibla lösningar i årsavtalen i stället för att låsa sin budget i stor utsträckning. ”Jag vill kunna agera här och nu”, säger Synsams marknadschef Michael Grimborg..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Tv-året 2019: PUT:en minskar – och bara SVT tar andelar online

Tittandet fortsätter att minska i linjär-tv. Samtidigt tappar de kommersiella tv-husen andelar av webbtittandet. ✓ Så mycket minskar tittandet för ”Big five” ✓ Därför är sporten så viktig ✓ Bara SVT tar andelar online..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.