Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 19 January, 09:25

Kristianstadsbladet - 14 jan 20 kl. 15:53

Rose-Marie: ”Vilka bilar får stå vid laddstolpar?”Skånetrafiken, p-platser för elbilar och vägen vid Bockeboda är några av ämnena i dagens spalt..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
marie, Bockeboda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rose-MarieVilka , bilarfår , ståvid , laddstolpar

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Tyskland: Vi vill inte ha "ett andra Syrien"

Flera av världens mäktigaste ledare är på plats när Tysklands förbundskansler Angela Merkel i dag håller en fredskonferens för att få till en vapenvila i Libyen. Kaosets pris, i form av vapen, terrorism och migrantströmmar i Afrika och Europa, börjar bli för högt..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Desperat läge för flera arter i brandkaoset

Över en miljard djur beräknas ha dött till följd av bränderna i Australien och flera arter kan hotas av utrotning. För de som överlevt bränder är utmaningen att hitta mat..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Brittiska medier: Harry och Meghan på väg ut

Förhoppningen var en friare roll med kungliga förmåner. Resultatet blev i det närmaste klippta band. Beskedet att prins Harry och Meghan inte får använda sina titlar får stor uppmärksamhet, men brittiska hovreportrar hävdar att många frågetecken återstår kring arrangemanget..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Tidiga mördarsniglar lever farligt

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

"1917" prisas igen

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stressade stadsbor söker lugn – på kattkaféer

Arbetsdagarna är långa och framtidsutsikterna osäkra. Ett sätt för de stressade invånarna i mångmiljonstaden Tokyo att koppla av är att ta en kaffe – omgiven av katter..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nu återvänder ljuset – och det går raskt

Ser du ljuset? Då ser du helt rätt för ljuset är på väg tillbaka – i snabb takt. I de nordligaste delarna av landet blir dagarna nu tio minuter längre per dag..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En man misstänks för vårdslöshet i trafik efter en bilfärd i Kristianstad. I Lomma fick en ung man föras till sjukhus efter att ha blivit knivskuren. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bränderna i Australien kan påverka vinet

De omfattande bränderna i Australien har även påverkat en del av landets vinodlare. Några vingårdar har helt gått upp i rök medan andra kan få tampas med rökskadade druvor när skördetiden kommer..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Så här ser Kristianstads teatervår ut

Teaterföreningen i Kristianstad fortsätter att växa. Medlemsantalet närmar sig 1800 och under den livaktiga hösten syntes de i SVT och nyligen var det ett studiebesök från Litauen. Våren startar den 3 februari.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.