Barometern > Nyheter

Monday, 27 January, 11:13

Barometern - 14 jan 20 kl. 15:40

Tre års pluggande är över och nu finns goda chanser till nytt jobbI tre år har åtta kvinnor gått sjuksköterskeprogrammet på Nova. I tisdags var sista dagen på skolan och klassen firade med kaffe och tårta. – Det är med skräckblandad förtjusning som vi möter den här dagen, nu väntar en helt ny värld, säger Mariette Norling..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Nova, Mariette Norling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, års, pluggandeär över och nu finns , goda, chanser till nytt jobb
YLE - 31 dec 15 kl. 08:08

Tre erfarna ger goda råd för året 2016

Inför det nya året avger många nyårslöften, allt från att gå ner i vikt till att dricka mindre alkohol eller spara pengar. Men vilka löften lönar det sig att göra? Vad gör oss lyckliga i det långa loppet?

NSD - 04 maj 12 kl. 09:29

Många närsynta i Asien av pluggande

Upp till 90 procent av barnen i vissa större städer i Asien lider av närsynhet, skriver BBC News. Den dramatiska ökningen sätts i samband med de asiatiska skolbarnens hårda pluggande och den brist på dagsljus som detta resulterar i. Forskarna, som presenterar sina fynd i tidskriften Lancet, konstaterar att vart femte av barnen riskerar en allvarlig synnedsättning i framtiden, till och med blindhet..

Expressen - 04 maj 12 kl. 10:33

Barnens pluggande leder till närsynthet

Upp till 90 procent av barnen i vissa större städer i Asien lider av närsynthet. Den dramatiska ökningen tros bero på barnens hårda pluggande - och bristen på dagsljus som detta leder till..

P3 - 25 jun 14 kl. 16:51

Studie: Familjer med pluggande pappa har det knapert

Familjer med pluggande pappor och jobbande mammor har sämre ekonomi än dem där mamman pluggar. Det visar en ny rapport från CSN..

Cornucopia - 11 dec 14 kl. 08:39

Gästinlägg: En politik för det goda livsflödet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat bloggkommentatorn Kuckeliku.

Den här texten utgör en fortsättning på det gästinlägg jag skrev här hos Cornucopia 2014-06-11, i vilket jag bland annat konstaterade att ett rikt och hållbart neuralt livsflöde är livets högsta/intrinsikala/finala goda och det som gör våra liv intressanta, roliga, angenäma, spännande och fascinerande.

Lycka

Jag kunde också sagt att lycka är ett behagligt neuralt flöde som måste vara rikt och hållbart för att vara det högsta mänskliga goda.

Sydsvenskan - 27 dec 11 kl. 06:30

Efter dagens domslut finns minst tre möjliga scenarier

De svenska journalisterna Martin Schib­bye och Johan Persson döms i?dag till minst elva års fängelse?
De svenska journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson döms i dag till minst elva års fängelse för understöd till terrorism i Etiopien.

YLE - 24 nov 14 kl. 18:45

Fiskarin koulu - det goda exemplet för hela världen

Den finska skolan i Fiskars, Fiskarin koulu, har fått mycket internationell uppmärksamhet under hösten. Bland annat har indisk television besökt skolan för att lära sig mer av den konstruktiva modell skolan har gått in för.
Mån 24.

Sydsvenskan - 27 nov 11 kl. 06:30

Goda tider lockar­ nya aktörer till sporthandeln

Konkurrensen inom sporthandeln hårdnar snabbt. Många år av goda tider för branschen har på kort tid lockat in nya aktörer i leken.
?

YLE - 24 mar 16 kl. 12:18

Tre kandidater till stadsdirektörstjänsten i Karleby

Den 18 april ska stadsfullmäktige i Karleby välja ny stadsdirektör. Här kan du bekanta dig med de tre kandidater som är med i slutstriden. De tre kandidater som fullmäktige väljer mellan är juristen Tuomas Aho från Esbo, Stina Mattila som är ekonomidirektör i Kempele och Sabah Samaletdin, kommundirektör i Mörskom.

Kristianstadsbladet - 10 jun 11 kl. 16:28

Kristianstadsbladet har goda grannar

Foto: Johanna Wallin
Inofficiellt husband väcker campingens gäster.
Sweden Rocks inofficiella husband Goda Grannar har på festivalgeneralen Ingolf Perssons begäran gått runt och spelat för campinggästerna vartenda år sedan starten för 20 år sedan. I år föräras bandet ett eget gig på en av scenerna inne på festivalsområdet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Stjärnskottet får chansen i VM: "Glädjande"

Hon slog igenom i Ruhpolding för en dryg vecka sedan. Nu får Johanna Skottheim chansen i den svenska truppen till skidskytte-VM i Anterselva i februari..

Barometern - 15 minuter sedan

Ulla Nilsson

Barometern - 15 minuter sedan

Eivy Petersson

Barometern - 15 minuter sedan

Arvid Mahrberg

Barometern - 15 minuter sedan

Inga-Lisa Johansson

Barometern - 15 minuter sedan

Gösta Karlsson

Barometern - 15 minuter sedan

Lisbeth Ahlsson Dahlgren

Barometern - 15 minuter sedan

Trafikflygplan kraschat i Afghanistan

Barometern - 15 minuter sedan

Ny hemsida går i rött och gult

Torsås kommun sjösatte sin nya hemsida på måndagen. Med rörliga bilder som bakgrund och stort sökfält ska den som söker information lätt hitta rätt..

Barometern - 30 minuter sedan

Två begärs häktade för äktenskapstvång

En man och en kvinna begärdes på måndagen häktade, misstänkta för försök till äktenskapstvång och olaga frihetsberövande i Nybro kommun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.