YA > Lokalt

Wednesday, 29 January, 19:18

YA - 14 jan 20 kl. 08:15

Uppmaning: Politiker – ta en timeoutPolitiker – ta en timeout, i alla fall från insändarsidorna. Det är uppmaningen i ett medborgarförslag från en simrishamnare. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppmaning, Politikerta en , timeout
SvD - 08 jan 13 kl. 16:56

Normans uppmaning: Ta timeout

Allt hårdare vindar i Telias styrelserum..

BT - 15 nov 12 kl. 11:59

SD: Ekeroth tar timeout

Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Kent Ekeroth tar timeout efter det uppmärksammade rasistbråket.
Nya filmklipp visar hur SD-männen beväpnar sig med järnrör.
Samtidigt får Jimmie Åkesson intern kritik för att ha gått för hårt fram.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 16 kl. 14:39

Oklart om Ekeroth tar timeout

Det är fortfarande oklart om Sverigedemokraten Kent Ekeroth kommer att åtlyda partiledaren Jimmie Åkessons uppmaning att ta timeout från justitieutskottet eller inte. Varken han eller någon i SD:s partiledning har varit anträffbar för kommentar. Enligt.

UNT - 25 nov 16 kl. 15:05

Oklart om Ekeroth tar timeout

Det är fortfarande oklart om Sverigedemokraten Kent Ekeroth kommer att åtlyda partiledaren Jimmie Åkessons uppmaning att ta timeout från justitieutskottet eller inte..

Barometern - 25 nov 16 kl. 15:05

Oklart om Ekeroth tar timeout

Det är fortfarande oklart om Sverigedemokraten Kent Ekeroth kommer att åtlyda partiledaren Jimmie Åkessons uppmaning att ta timeout från justitieutskottet eller inte. Varken han eller någon i SD:s partiledning har varit anträffbar för kommentar.(TT).

DN - 25 nov 16 kl. 15:14

Oklart om Ekeroth tar timeout

Det är fortfarande oklart om Sverigedemokraten Kent Ekeroth kommer att åtlyda partiledaren Jimmie Åkessons uppmaning att ta timeout från justitieutskottet eller inte. Varken han eller någon i SD:s partiledning har varit anträffbar för kommentar..

BT - 12 feb 14 kl. 01:33

Politiker betalar inte sina skulder

En moderat politiker i Söderhamn har skulder på 165 000 kronor. Den största delen är obetalda hyror, elräkningar och sjukvård. Men Kronofogden har också krav på ett skadestånd för ofredande.

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 01:30

Politiker betalar inte sina skulder


En moderat politiker i Söderhamn har skulder på 165 000 kronor. Den största delen är obetalda hyror, elräkningar och sjukvård. Men Kronofogden har också krav på ett skadestånd för ofredande.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 16 kl. 20:04

Statsvetare: Timeout luddigt begrepp

Kent Ekeroth (SD) är inte den första politiker som tar en timeout. – Egentligen är det ett väldigt luddigt begrepp, säger statsvetaren Andreas Johansson Heinö. När Kent Ekeroth meddelar att han tar en timeout från justitieutskottet gör han det i en hyf.

BT - 25 nov 16 kl. 20:04

Statsvetare: Timeout luddigt begrepp

Kent Ekeroth (SD) är inte den första politiker som tar en timeout. - Egentligen är det ett väldigt luddigt begrepp, säger statsvetaren Andreas Johansson Heinö. När Kent Ekeroth meddelar att han tar en timeout från justitieutskottet gör han det i en hyfsat lång tradition inom svensk politik.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Bun-avhoppet: ”Det är tydligt hur mycket motstånd förändring väcker”

Liberalerna har på kort tid fått se tre av sina representanter lämna en politisk ordförandepost. Nu senast Agneta Berliner. Enligt partiets gruppledare finns det en stark kandidat..

YA - 7 timmar sedan

Stor polisinsats: Tips ledde till knarktillslag

Misstänkt narkotika hittades utomhus vid en adress i Hammenhög. Flera polispatruller skickades dit och på plats anträffades en påverkad tonåring. .

YA - 20 timmar sedan

Tillslag: Flera polispatruller i insats i Hammenhög

Under tisdagskvällen var flera polispatruller engagerade i en insats i Hammenhög. Tillslaget resulterade i att två personer nu misstänks för ringa narkotikabruk..

YA - 21 timmar sedan

Olycka: Två bilar har kolliderat

YA - Igår: 19:00

Ordförande lämnar sin post efter fyra månader

Barn- och utbildningsnämndens ordförande i Simrishamn väljer att sluta efter bara fyra månader på sin post. – Jag kan inte ta ansvar för en nämnd där oredan ställer till trassel för utbildningsverksamheterna..

YA - Igår: 18:15

Fordonskontroll utan anmärkningar

På måndagskvällen hade polisen en trafikkontroll i Simrishamn som gav noll anmärkningar. .

YA - Igår: 17:15

Dyr jacka stals i korridor

Eleven hade lämnat sin dyra jacka i korridoren. När hen kom ut var den och vantarna borta. .

YA - Igår: 15:24

Revisionen om bun: Allvarliga brister

Bristerna som framkommit i revisionens granskning av barn- och utbildningsnämnden är så allvarliga att det finns risk för anmärkningar eller nekad ansvarsfrihet när det drar ihop sig till årsbokslut. Det framkom vid en dragning för politikerna i fullmäktige..

YA - Igår: 15:25

Hård debatt: ”bun-hat” och ”fullmäktigetrots” i debatt om infekterad fråga

– Låsningen i bun har inte lösts upp ett dugg här idag”, konstaterade politikerveteranen Carl-Göran Svensson (C) uppgivet i slutet på en timmes upprörda diskussioner, när fullmäktige skulle besluta om barn- och utbildningsnämndens äskande om 6,5 miljoner extra..

YA - Igår: 11:00

Äppelknopparna har väckts av milda vintern

Den milda vintern gör att äppelträdens knoppar även i år har börjat utveckla sig tidigt. Fortsätter den utvecklingen kan de bli känsliga om frosten plötsligt slår till. Nu vill odlarna har kallare väder för att utvecklingen ska stanna av..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.