SR > Nyheter

Wednesday, 22 January, 18:55

SR - 14 jan 20 kl. 15:06

SD ställer sig bakom M:s budgetförslagSverigedemokraterna kommer att ställa sig bakom Moderaternas förslag om drygt 5 miljarder mer till rättsväsendet och välfärden nu i vår. Det säger partiets ekonomiskpolitiske talesperson Oscar Sjöstedt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Moderaternas, Oscar Sjöstedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD ställersig , bakom, M:s, budgetförslag
Sydsvenskan - 11 nov 15 kl. 16:46

Vi kan inte stå bakom koali-tionens budgetförslag

Gertrud Anljung, vi sprang på varandra på stan dagen efter kommunstyrelsens möte och jag är glad över att du också har skrivit ner dina åsikter så fler får ta del av dem.Vänsterpartiet väljer att lägga en egen budget när kommunfullmäktige i november ska fatta ett nytt beslut om kommunens budget för 2016. Vi gör det för att vi menar att det är nödvändigt att sätta stopp för nedskärningar i skolan, äldreomsorgen och det sociala arbetet, och för att vi vill komma igång med en jämställdhetssatsning för att höja de låga lönerna i många kvinnodominerade yrken.

UT - 15 nov 14 kl. 12:56

Två budgetförslag ska bli ett

Två budgetförslag, i väntan på en kompromiss.
I går berättade två av de politiska grupperingarna i Ulricehamns kommun, S och V respektive trepartialliansen (M, KD och FP), hur de vill hantera kommunens ekonomi nästa år. Både grupperna är inställda på att kompromissa.

YLE - 07 aug 12 kl. 17:10

Väntat budgetförslag av Finansministeriet

Regeringen håller i nästa års budget långt fast vid de nedskärningar och skattehöjningar som man kom överens om i våras. Det här blev klart i dag, då Finansministeriet avslutade sina budgetförhandlingar. I mars kom man överens om nedskärningar för sammanlagt 2,7 miljarder.

SR - 21 nov 13 kl. 17:02

Upprivet budgetförslag välkomnas av Löfven

Alla oppositionspartier i riksdagens finansutskott ställer sig bakom ett rödgrönt förslag om att riva upp regeringens budgetförslag. Det välkomnas av socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven..

HBL - 06 aug 14 kl. 17:20

Budgetförslag: Statsskulden ökar till 100 miljarder

Finansministeriets budgetförslag för nästa år slutar på 53,4 miljarder med ett underskott på nästan 4 miljarder. Statsskulden ökar till cirka 100 miljarder. Finansminister Antti Rinne (SDP) presenterade på onsdagen i stora drag finansministeriets budgetförslag för år 2015.

Kristianstadsbladet - 01 okt 15 kl. 03:00

SD stöder i stort majoritetens budgetförslag

Sverigedemokraterna ställer sig i stort bakom det budgetförslag som de styrande S, FP och C har lagt inför nästa år..

Kristianstadsbladet - 30 sep 16 kl. 03:00

SD stöder majoritetens budgetförslag

Sverigedemokraterna i Kristianstads kommun ställer sig i stort bakom Socialdemokraternas, Liberalernas och Centerns budgetförslag..

Skånskan - 06 nov 18 kl. 16:46

Unga och barn i V:s budgetförslag

LUND Efter att alliansen har fått makten i kommunen så pressenterade Vänsterpartiet under tisdagen ett reviderat budgetförslag som innehåller delar från juniförslaget. Majoriteten av förslagen är de ensamma om medan några få är hjärtefrågor även för andra partier.Den stora parollen i förslaget är inga nedskärningar.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 06:30

Rekordmånga budgetförslag har lämnats in

Arkivbild: Pierre Alexandersson
Partierna vill tackla arbetslösheten och satsa på skola och utbildning. Sex olika förslag har lämnats in till kommunbudget för 2015.
Aldrig har det lämnats in så många förslag till budget som i år, valår som det är.

BT - 18 okt 12 kl. 17:07

Skolan vinnare i budgetförslag

Nio miljoner till lärandet. Så satsar kommunen om Socialdemokraterna och Vänsterpartiet får bestämma. I dag lade de fram sitt budgetförslag för nästa år.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Långa fängelsestraff för Ericssons agenter i Grekland

Det blev långa fängelsestraff för de svenska bolagen Saabs och Ericssons grekiska agenter i en korruptionsrättegång som avslutades i dag i Grekland. De åtta svenska tidigare Ericsson och Saabchefer som också stod åtalade friades dock..

SR - 1 timme sedan

Kan finnas samband mellan kraftiga sprängmedel

Det kan finns samband mellan sprängmedel som förekommit vid sprängningar både i Malmö, Stockholm och Norrköping enligt experter..

SR - 2 timmar sedan

Regeringen vann knappt om Ringhals

Det blev ett bakslag för de partier i riksdagen som hade velat bromsa avvecklingen av de två kärnkraftsreaktorerna Ringhals 1 och 2..

SR - 2 timmar sedan

Coronavirus: Flygbolagen avvaktar besked från WHO

I Kina rapporteras nu 17 personer ha avlidit till följd av det nya coronavirus, som leder till allvarlig lungsjukdom. Just nu pågår ett möte inom världshälsoorganisationen WHO - och i kväll kan det komma besked om att utlysa nödläge när det gäller spridningen av det fruktade Coronaviruset..

SR - 2 timmar sedan

Furtenbach: V vill visa att de spelar roll

Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet har kommit överens om att kräva att regeringen skjuter till mer pengar till välfärden. Sverigedemokraterna backar initiativet..

SR - 4 timmar sedan

En anhållen för Östermalmsdådet

En man i 35-års åldern har gripits och anhållits för inblandning i sprängningen på Östermalm i Stockholm i förra veckan..

SR - 4 timmar sedan

Trump hotar EU med tullar

Innan Donald Trump lämnade det pågående toppmötet, Världsekonomisk Forum i Davos, hotade han EU med tullar. Han uttalade sig även om svenska klimataktivisten Greta Thunberg..

SR - 4 timmar sedan

Så farligt är nya Coronaviruset

Med anledning av det spridningen av det senaste Coronaviruset ska Världshälsoorganisationen, WHO ha ett möte i dag..

SR - 12 timmar sedan

Säpochefen kritiserar regeringen

Säpochefen Klas Friberg riktar idag skarp kritik mot regeringen. På DN-debatt idag skriver han att regeringens planer på förändringar i lagen om datalagring saknar viktiga delar, vilket kommer att få allvarliga konsekvenser för svensk brottsbekämpning..

SR - 5 timmar sedan

Trump vill reformera WTO

På en presskonferens i Davos sa USAs president Donald Trump att det pågår samtal om att dramatiskt reformera WTO..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.