Världen Idag > Nyheter

Monday, 20 January, 05:16

Världen Idag - 14 jan 20 kl. 09:01

Ralf blev helad från sömnproblemI tolv år led Ralf Elo av svåra sömnproblem och var helt beroende av tabletter för att somna. En dag insåg han att han inte kunde ta den här ”striden” själv, utan att den var Guds. Och så somnade han..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Ralf Elo, Guds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ralfblev , heladfrån , sömnproblem

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 13 timmar sedan

”Wallenberg-fallet kan så gott som säkert lösas”

Uppgifter i UD:s nyöppnade arkiv visar att Raoul Wallenberg förhördes sex dagar efter det officiella dödsdatumet. Sverige informerades om uppgifterna redan i oktober 2011 – utan att informera Raoul Wallenbergs anhöriga eller vidta några ytterligare åtgärder..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Evangeliserar genom sitt klädmärke

Kan kläder vara en väg till Gud? Det tror Fame Obinéll, som genom sitt klädmärke Himation Clothes vill väcka nyfikenhet och möjliggöra till samtal om Gud..

Världen Idag - 18 timmar sedan

De peppar unga att sprida Guds kärlek

Korta utmaningar via Instagram. Det hoppas Reach Sverige ska hjälpa ungdomar att förmedla Guds kärlek under 2020..

Världen Idag - 19 timmar sedan

EFK anställer missionsideolog

EFK meddelar att man anställt Daniel Råsberg som missionsideolog med tanken att han ska vara en röst gentemot rörelsen och samhället i internationella frågor. Daniel Råsberg har tidigare bland annat arbetat med flykting- och integrationsfrågor inom samfundet..

Världen Idag - Igår: 20:00

Israel hjälper jordbävningsdrabbade i Puerto Rico

Efter den jordbävning som drabbade en stor del av Puerto Ricos invånare den 7 januari kunde den israeliska hjälporganisationen Isra Aid snabbt inleda en hjälpinsats. Organisationen hade nämligen kvar en hjälpgrupp på ön sedan orkanen Maria 2017..

Världen Idag - Igår: 14:00

På söndag firas Bibelns dag

Imorgon, den 19 januari, firas Bibelns dag. Det är ett tillfälle för Sveriges kristna att fokusera lite extra på Guds ord. I år fyller dessutom Bibel 2000 tjugo år..

Världen Idag - Igår: 11:00

”Arbete kan ge mening till livet”

Arbete kan ge mening till livet och bidra till långsiktig lycka. Det menar Maria Ludvigsson, ledarskribent på Svenska Dagbladet. – Arbetet gör att man känner att man gör skillnad någonstans och att man behövs, säger hon..

Världen Idag - Igår: 07:00

Politiker: Utred hur porr påverkar unga

”Vi ber smartphonegenerationen om ursäkt för att vi inte har förstått och agerat i tid.” Det skriver representanter för de tidigare allianspartierna i en debattartikel om porrens skadeverkningar. Samtidigt betonar experter att ett porrfilter aldrig kan ersätta föräldrars samtal med sina barn..

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Vem leder den svenska politiska dansen?

Som en blixt från klar himmel meddelade Jonas Sjöstedt att han avgår som vänsterledare – just när han lyckats göra en remarkabel comeback för sitt utfrysta parti genom att börja göra upp med motståndarna i M och KD.  Sjöstedts avgång ställer svensk politik i ett nytt läge. De nya samarbeten som nästan höll på att luta mot ett extraval kan nu vara över – till glädje för regeringen och till frustration för oppositionen.

Världen Idag - I förrgår: 21:00

Kidnappade hjälparbetare släppta i Nigeria

Fem hjälparbetare som kidnappades i december i det våldshärjade nordöstra Nigeria har släppts, uppger myndighetskällor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.