Expressen > Nyheter

Monday, 20 January, 11:21

Expressen - 14 jan 20 kl. 15:00

Volvo riskerar 4 miljarder i böter – men har en planMiljardbelopp i böter – det är det som väntar bilbranschen runt hörnet på grund av de nya utsläppsreglerna.De största tillverkarna, de som säljer flest bilar, har mest utmaningar men även Volvo Cars riskerar kraftiga böter om de inte klarar kraven.Och det finns en plan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Volvo Cars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvo, riskerar4 , miljarderi , bötermen har en , plan
E24 - 06 jul 16 kl. 08:07

Volvo hotas av rekordböter för kartellbildning

Bötessumman som ett antal lastbilstillverkare, inklusive Volvo, riskerar för att ha brutit mot EU:s konkurrensbestämmelser väntas överstiga det tidigare rekordet för kartellböter, de 1,7 miljarder euro som utdömdes efter Libor-kartellen 2013..

Expressen - 23 nov 16 kl. 09:21

Telenor riskerar mångmiljonböter

Teleföretaget Telenor riskerar mångmiljonböter i Norge, rapporterar norska medier. Företaget uppges ha försökt förhindra att ytterligare en mobiloperatör etableras i landet. Nu vill Konkurrensverket ge böter på 906 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 13 aug 13 kl. 14:05

Öis riskerar nya böter: "Har en tight ekonomi"

En match med skandalscener. Nu riskerar Öis böter efter den inkastade PET-flaskan under matchen mot Assyriska. ?

GöteborgsPosten - 13 aug 13 kl. 14:05

Öis riskerar nya böter

En match med skandalscener. Nu riskerar Öis böter efter den inkastade PET-flaskan under matchen mot Assyriska. ?

Vimmerby Tidning - 02 okt 15 kl. 06:05

Riskerar dryga böter

En butik i Linköping åläggs nu att förbättra säkerheten när det kommer till kontakthanteringen. Om inte detta görs riskerar man böter på 70 000 kronor.
.

DI - 17 jul 18 kl. 07:21

Nordea riskerar danska storböter efter dataintrång

Den nordiska storbanken Nordea riskerar stora böter i Danmark efter att banken drabbats av dataintrång i slutet av maj i år..

Expressen - 16 aug 18 kl. 12:54

SAS riskerar kraftiga böter för diskriminering

Bland andra synskadade klagar på SAS hemsida i Norge. Nu riskerar flybolaget böter på 150 000 kronor om dagen från den norska diskrimineringsmyndigheten. – SAS har tio dagar på sig, meddelar myndigheten.

DN - 13 jan 20 kl. 12:41

Volvo riskerar miljardböter för koldioxidutsläpp

Biltillverkaren Volvo Cars riskerar böter på fyra miljarder kronor nästa år, varnar konsultfirman PA Consulting..

GT - 20 nov 14 kl. 23:01

Volvo riskerar att böta miljarder för regelbrott

En rad lastbilstillverkare misstänks ha brutit mot EU:s konkurrensregler. Nu riskerar Volvo miljardböter, och faller på börsen, skriver DI.se..

Affärsvärlden - 06 jul 16 kl. 07:51

Volvo riskerar miljardböter

Lastbilstillverkare, inklusive Volvo och Iveco, väntas få rekordstora böter från EU för att ha fuskat med priser. Böterna väntas uppgå till över 1,7 miljarder euro..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Offret ringde 112 –  då mördades han

Den 18-årige mannen och hans vän försökte fly undan rånarna och larmade polisen.Men gänget jagade efter dem – och 18-åringen blev ihjälhuggen.Nu döms Viktor Larsson, 22, till 16 års fängelse för mord..

Expressen - 15 minuter sedan

Man åtalas – fotograferade militäranläggningar

En 47-årig man åtalas för att ha fotograferat militäranläggningar och ska ”systematiskt” ha samlat in information om 37 olika anläggningar.Det skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

Expressen - 15 minuter sedan

Mittenpartierna håller presskonferens

Efter påtryckningar från oppositionspartierna om mer pengar till välfärden håller nu regeringen, Centerpartiet och Liberalerna en presskonferens för att presentera nya satsningar. .

Expressen - 45 minuter sedan

Fyra personer i olycka – vägen stängd

Två personbilar har kolliderat på länsväg 109 vid Påarp utanför Helsingborg.Skadeläget är oklart. Vägen är helt stängd till följd av olyckan..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Bil och spårvagn i olycka

En spårvagn och en minibuss har på måndagsmorgonen krockat, på Varbergsgatan i Göteborg. Nu sätts ersättningsbussar in på sträckan mellan Mölndal och Korsvägen. – Det kommer att ta mellan 30 och 40 minuter hoppas de på, säger Johan Hulterström vid störningsjouren på Göteborgs spårvägar.

Expressen - 1 timme sedan

Släkting fick bo gratis hos Bostadsbolaget – två får gå

Två anställda vid det kommunala Bostadsbolaget i Göteborg har arbetsbefriats sedan det uppdagats att en av de anställdas mamma fått en lägenhet utanför bostadskön – och utan att betala hyra.– De kommer inte tillbaka. Det handlar om förtroende, säger Bostadsbolagets vd Kicki Björklund..

Expressen - 1 timme sedan

Krismötet ska avgöra regeringens framtid

Under måndagen kallar det norska partiet Fremskrittspartiet (FRP) till ett krismöte.Detta efter att en konflikt har uppstått då Norge i helgen valde att hämta hem en norsk IS-kvinna. Nu kräver flera distriktstoppar att partiet ska lämna regeringen.

Expressen - 2 timmar sedan

Två bilar i krock – E6 avstängd

Två bilar har kolliderat på E6 vid Råå utanför Helsingborg.Vägen är helt stängd i södergående riktning till följd av olyckan.Skadeläget är okänt..

Expressen - 2 timmar sedan

Virveln över Nordpolen kan ge Sverige sen vargavinter

Avsaknad av havsis och utslagna vårblommor – finns det fortfarande en chans att vi får en riktig vargavinter i år?Enligt meteorologen Lasse Rydqvist är svaret ja.Allt hänger på vad som händer med en mystisk virvel över Nordpolen..

Expressen - 3 timmar sedan

Flera bilar stod i brand i natt

Flera bilar brann, natten mot måndagen, på Slattadammsgatan i Mölndal. Polis och räddningstjänst åkte till platsen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.