Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 17 January, 20:49

Dagensanalys.se - 14 jan 20 kl. 14:45

Adobe Experience Manager lanseras i molnetAdobe att Adobe Experience Manager blir tillgängligt som en del av molntjänsten Adobe Experience Cloud. Med Adobe Experience Manager som molntjänst kan företag på allvar komma igång med att skapa, hantera och leverera kampanjer, digitala tillgångar och upplevelser. I en tid då både affärsmodeller och kundernas förväntningar konstant utvecklas är det avgörande för företag att kunna skapa starka kundupplevelser snabbare än någonsin, säger Paul Robson, President of International på Adobe. Adobe Experience Manager är ett verktyg som ska göra det [. ] Inlägget Adobe Experience Manager lanseras i molnet dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Experience Manager, Adobe Experience Manager, Adobe Experience Cloud, Paul Robson, International, Adobe, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adobe, Experience, Manager, lanserasi , molnet
Dagensanalys.se - 08 maj 17 kl. 17:12

Ooyala i samarbete med Adobe Experience Cloud för att avancera den digitala transformationen för tv

Ooyala i nytt samarbete med Adobe som kombinerar Ooyalas Integrated Video Platform (IVP) med Adobe Experience Cloud. Samarbetet ger företag som jobbar med premiuminnehåll och underhållning en ny lösning för digital-tv och OTT. Med Adobes teknologier för distribution av tv kan företag som levererar premiuminnehåll dra nytta av samma tillförlitliga distributions- och skalfördelar som uppnåtts under några av de största OTT-eventen i världen, som exempelvis Super Bowl och internationell OS-bevakning.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 13:00

Nya sj.se lanseras med teknisk plattform från Adobe

Idag lanseras SJs nya digitala plattform som omfattar en ny responsiv webbplats och alla SJs nya biljettautomater. Den nya digitala plattformen bygger på Adobe Experience Manager. Nya sj.

Dagensanalys.se - 29 mar 19 kl. 15:27

Nu lanseras Adobe Commerce Cloud

Nu integrerar Adobe fullt ut funktionerna i e-handelsplattformen Magento och marketing automation-systemet Marketo i Adobe Commerce Cloud. På sitt årliga marknadsföringsevent Adobe Summit i Las Vegas i veckan presenterade Adobe en rad nyheter. I fjol förvärvade Adobe marketing automation-företaget Marketo, för 4,75 miljarder dollar.

Dagensanalys.se - 15 feb 19 kl. 15:11

Nu tar Adobe personaliseringen till de fysiska butikerna

Företags konkurrenskraft och kundlojalitet bygger i dag i allt större utsträckning på personaliserade kundupplevelser. Nya funktioner i Adobe Experience Manager gör det nu möjligt att erbjuda digitala upplevelser som följer kunderna på alla skärmar de möter – även i fysiska butiker. Den digitala utvecklingen bidrar i snabb takt till nya kundbeteenden.

Dagensanalys.se - 03 maj 18 kl. 12:56

LIVE: Adobe Summit London – sammanfattning av keynote dag 1

Här kommer en kort summering av förmiddagspasset på Adobe Summit efter första dagen i London. Shantanu Narayen CEO, Adobe Shantanu inledde dagen och kort sammanfattat handlade det om. Var vi lägger vår ”Pengar Tid och Lojalitet” bygger helt och hållet på vilken kundupplevelse man levererar, man köper inte längre produkter man köper upplevelser.

Dagensanalys.se - 06 nov 17 kl. 11:34

Adobe och Microsoft utökar sitt samarbete kring CRM och Content Management

Adobe kopplar nu ihop deras Experience Management med CRM-data från Microsoft Dynamics 365 Adobe Marketing Cloud som är en del av Adobe Experience Cloud har nu integrerats med Microsoft Dynamics 365,. Den nya tjänsten är tillgänglig för deras kunder idag, där man integrerar och optimerar tjänsterna. ”I över ett år har ingenjörsteam från Adobe och Microsoft arbetat nära varandra och med gemensamma kunder med ett antal integreringar som ökar affärsvärdet”, säger Suresh Vittal, vice vd, Experience Cloud Strategy på Adobe.

Dagensanalys.se - 10 okt 18 kl. 15:53

Adobe och Magento pitchar sin integration

När Magento Commerce Cloud nu integreras i Adobe Experience Cloud är det dags att berätta om alla fördelar som integrationen innebär. Efter att Adobe tidigare i år förvärvade Magento integreras den Magentos Commerce Cloud nu i Adobes Experience Cloud. – I dag förväntar sig konsumenter att varje enskild interaktion med ett företag ska vara kontextuell, intuitiv och relevant.

Dagensanalys.se - 28 mar 19 kl. 15:30

HCL lanserar ADvantage Experience

HCL Technologies (HCL), lanserar en ny platform med syfte att hjälpa kunder effektivisera sitt arbete med att förbättra kundupplevelser. Plattformen, HCL ADvantage Experience, fungerar ihop med Adobe Experience Cloud. HCL ADvantage Experience omfattar bland annat digitala verktyg och resurser som kan användas för att snabbt lansera olika typer av erbjudanden.

Dagensanalys.se - 18 sep 18 kl. 14:27

Adobe lanserar nya AI-funktioner för bättre kundupplevelser

Nu lanserar Adobe en rad nya funktioner som ska göra det enklare för företag att leverera skräddarsytt innehåll till kunder i alla kanaler. Funktionerna drivs av Adobe Sensei, en samling AI- och maskininlärningslösningar, och innefattar bland annat förbättrad ansikts- och röstigenkänning. Enligt en ny undersökning från Adobe, Digital Maturity Survey, lägger företag en allt större del av sina budgetar på personalisering och optimering.

Dagensanalys.se - 03 okt 19 kl. 10:55

Lufthansa väljer Adobe för att nå ut till sina kunder

I takt med att tekniken utvecklas och kundernas förväntningar ökar satsar nu Lufthansa Group på att stärka sin digitala närvaro och förbättra kundupplevelsen på samtliga plattformar. Med Adobe Experience Manager ska Lufthansa Group snabbare förse sina resenärer med relevant information, exempelvis om var de får WiFi-tillgång på flygplatser. Innehåll på 14 olika språk riktas automatiskt till mer än 140 miljoner resenärer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Nomineringarna till Sveriges bästa webbplatser

Om två veckor utses Sveriges bästa webbplatser och intranät. 20 företag, organisationer och myndigheter är nominerade i fyra kategorier. Tävlingen utgår ifrån Sveriges största webbplatsundersökning med svar från 117 087 respondenter.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Sverige halkar efter Danmark i digitaliseringsligan

Sverige är bland de tio länderna i världen som är bäst förberedda för digitalisering. Men inom teknik och infrastruktur tappar man gentemot övriga Norden, visar en ny rapport från Cisco. Cisco har släppt rapporten Digital Readiness Index (DRI), en återkommande genomgång av förutsättningarna för framgångsrik digitalisering.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Facebook skippar annonser i WhatsApp

Facebook har sedan länge planerat att införa annonser i WhatsApp. Nu rapporterar Wall Street Journal att annonsplanerna istället skrotas. Istället för annonser tänker Facebook bygga in funktioner i WhatsApp som underlättar för företag att kommunicera med sina kunder.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Googles moderbolag Alphabet når 1 biljon dollar

Googles moderbolag Alphabet är nu det fjärde amerikanska bolaget att nå ett marknadsvärde på 1 biljon dollar. Apple och Amazon nådde denna milstolpe sommaren 2018, och Microsoft nådde 1 biljon dollar i april 2019. Sundar Pichai (tidigare vd för Google) tog över som vd för Alphabet i december efter att grundarna Larry Page och Sergey Brin avgått.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Google lanserar en ny shopping-sektion bland sökresultaten

Under gårdagen tillkännagav sökjätten Google att man lanserar ett nytt sätt att hitta kläder, skor och accessoarer. En helt ny shopping-sektion som innebär både möjligheter och risker för e-handlare. Det var den 15:e januari som Google, via ett blogginlägg, meddelade att man lanserat ett nytt sätt för människor att hitta bl.

Dagensanalys.se - Igår: 14:20

Dags för timeout från hat och negativitet på nätet

Sinch lanserar ny meddelandetjänst och bjuder in människor att skicka positiva meddelanden till främlingar. Som ett svar på ökande hat och negativitet på sociala medier har Sinch i samarbete med Mental Health America (MHA), skapat världens första meddelandetjänst för positiva budskap. Den nya meddelandetjänsten #TextForHumanity är utvecklad av Sinch och låter människor skicka ett positivt meddelande till en främling.

Dagensanalys.se - Igår: 10:00

Rapport: Data är inget marknadsförare prioriterar

Nielsen har nyligen släppt sin årliga marknadsföringsrapport. Vi får bland annat veta hur marknadsförare uppfattar effektiviteten av digitala och traditionella kanaler samt att data prioriteras bort. Nielsens rapporten The Age of Dissonance baseras på svar från mer än 360 varumärken och företag.

Dagensanalys.se - Igår: 08:32

Operatören som vill konkurrera med Google berättar inte hela sanningen

Trenden är tydlig att operatörerna vill ta mer av innehållsaffären. I bland annat USA har jätten Verizon lanserat en konkurrent till sökmotorn Google vid namn OneSearch. Mot bakgrund av integritetsdebatten passar jätten Verizon på att lansera en egen sökmotor som fått namnet OneSearch.

Dagensanalys.se - Igår: 07:54

Europeiska investeringsbanken omfamnar Bolt

Europeiska investeringsbanken (EIB) har tecknat ett riskkreditinstrument på 50 miljoner euro med transportplattformen Bolt från Estland. Finansieringen stöds av Europeiska fonden för strategiska investeringar (EFSI), huvudpelaren i investeringsplanen för Europa. Investeringsplanen för Europa, även känd som ”Junckerplanen”, lanserades 2014 av Junckerkommissionen med målet att stimulera investeringar i Europa.

Dagensanalys.se - Igår: 21:31

E-commerce Recruit och Ehandel.se samarbetar för att bli störst på jobb

E-commerce Recruit ingår partnerskap med Ehandel.se för att bli marknadsledande i Sverige på rekrytering inom e-handel. Inför 2020 har E-commerce Recruit ingått ett nära partnerskap med Ehandel som är Nordens största mötesplats för alla som arbetar med e-handel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.