YLE > Finland

Tuesday, 21 January, 07:17

YLE - 14 jan 20 kl. 12:32

Svaveloxid läckte ut från Neste i Sköldvik - situationen är över och att det är säkert att vistas utomhusSvaveloxid läckte ut vid Nestes raffinaderi i Sköldvik. Invånare som bor eller vistas i Sillvik, Tolkis och Svartså uppmanades tidigare hållas inomhus. Situationen är nu över och att det är säkert att vistas utomhus, bekräftar Borgå stad..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Neste, Sköldvik, Nestes, Sillvik, Svartså, Borgå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svaveloxid, läckteut från , Nestei , Sköldvik, situationenär , över och att det är säkert att vistas utomhus
YLE - 14 jan 20 kl. 12:32

Svaveloxid läckte ut från Neste i Sköldvik - invånare i närheten uppmanas hålla sig inomhus

Svaveloxid har läckt ut vid Nestes raffinaderi i Sköldvik. Invånare som bor eller vistas i Sillvik, Tolkis och Svartså uppmanas hållas inomhus..

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

I fjol tittade fler på herrarnas ishockeyfinal än på slottsbalen

I många år har självständighetsmottagningen varit TV-programmet med flest tittare..

YLE - 2 timmar sedan

Morgonkollen: Högnivåmöte i Davos, Macrons reform möter motstånd och missnöje bland företagare över plattform för matleveranser

Missnöje bland företagare kring de höga förmedlingsavgifterna som Pizza-online tar, oron för klimatet överskuggar lönsamhetskraven på högnivåmötet i Davos och en majoritet av fransmännen är stolta över den franska sociala modellen..

YLE - 2 timmar sedan

Raseborg har inte personal som hinner sköta stadens fastigheter i byarna – nu läggs jobben ut på entreprenad

Fastighetsenheten på Raseborgs stad mäktar inte med att sköta och underhålla fastigheter, grönområden och badstränder i Tenala och Bromarv samt Svartå och Fiskars.

YLE - 2 timmar sedan

Bastret Dushi i Borgå har fått nog av sälja pizzor via Pizza-online - "Den som äger plattformen kan diktera villkoren", säger Företagarna i Finland

Pizza-online har blivit en populär kanal för finländare som beställer mat från restauranger via nätet. Men bland företagare finns ett missnöje med de höga förmedlingsavgifterna som Pizza-online tar. Organisationen Företagarna i Finland ser att småföretagare har en svag ställning i den digitala handeln..

YLE - 11 timmar sedan

"Staten borde betala vårdarnas löneförhöjningar", anser social- och hälsovårdsdirektör

Vårdfacken vill ha rejäla löneförhöjningar - men vem ska stå för fiolerna? Social- och hälsovårdsdirektör Benita Öberg i Raseborg önskar att staten skjuter till pengar när kommunernas kassor är tomma..

YLE - 11 timmar sedan

Så här ser det ut på nya Hagahemmet i Gammelboda i Ekenäs

Ljusa lokaler med många fönster. Smala korridorer med prydliga enrummare på rad, bastu och rymlig terrass. Det sammanfattar det första intrycket av servicehemmet i Gammelboda dit flyttlasset från Hagahemmet går..

YLE - 12 timmar sedan

Borgå energis kunder har fått falska elräkningar: "Sådana här räkningar ska man absolut inte betala"

Se upp för falska elräkningar från främmande elbolag. Inom ett par veckor har flera av Borgå energis kunder fått räkningar från Fi-Nergy Voima Oy som de inte ens har avtal med..

YLE - 12 timmar sedan

President Niinistö donerar stor del av överskottet av sin kampanjfinansiering till mindre bemedlade studerande

Överskottet efter president Sauli Niinistös kampanjfinansiering har delats ut med hjälp av kyrkan. Kyrkans diakonifond fick 200 000 av de ungefär 300 000 euro som blev över efter Niinstös presidentvalskampanj år 2018 för att stödja ungdomars studier och sysselsättning..

YLE - 14 timmar sedan

Två 13-åringar filmade när de rånade och misshandlade en 12-åring i Karis på lördagen

Två 13-åriga killar från Karis misstänks ha misshandlat och rånat en 12-årig pojke från orten i Karis nya järnvägstunnel på lördagen. Pojkarna filmade misshandeln och videon spred sig på sociala medier..

YLE - 14 timmar sedan

Etelä-Uusimaa: Två 13-åringar filmade när de rånade och misshandlade en 12-åring i Karis på lördagen

Två 13-åriga killar från Karis misstänks ha misshandlat en 12-årig pojke från orten i Karis nya järnvägstunnel på lördagen, skriver tidningen Etelä-Uusimaa på sin webbplats. Pojkarna filmade misshandeln och videon spred sig på sociala medier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.