Världen Idag > Nyheter

Monday, 27 January, 08:01

Världen Idag - 14 jan 20 kl. 14:31

Här är decenniets mest lästa artiklar i Världen idagStormig genusdebatt, teologiska omskakningar och berättelser om Jesu förvandlande kraft. Det är några av ämnena när Världen idag tittar närmare på vilka artiklar som väckt allra mest uppmärksamhet under det decennium som passerat. Mest läst är dock reportaget om föräldrarna som satte stopp för skolyoga..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Världen, Jesu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är decenniets, mest, lästa, artiklari Världen , idag
Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 11:50

Förra veckans mest lästa artiklar

Foto: Tommy Svensson och Bosse Nilsson
Under förra veckan inträffade flera trafikolyckor i nordöstra Skåne. Dessutom var det en del andra trafikrelaterade artiklar på Kristianstadsbladet.se som fick många läsare.

Skånskan - 04 nov 15 kl. 13:20

Förra veckans mest lästa artiklar

Tioitopp Polisens tips till slottsfrun ligger i topp över förra veckans mest lästa artiklar. Högt upp på listan ligger också historien om den 15-åriga flickan som försökte ta sitt liv och även artiklar om migrantläger lockar till läsning. 1.

Skånskan - 10 nov 15 kl. 12:50

Förra veckans mest lästa artiklar

Tioitopp Flera artiklar om tömningen av Sorgenfrilägret kvalar in på förra veckans topplista över mest lästa artiklar. Men även historien om en försvunnen hund och slagskämparna till systrar kommer med på listan. 1.

Jönköpingsnytt - 12 aug 18 kl. 10:11

Veckans mest lästa artiklar

Artikeln om en man som hittats död i Huskvarna och en restaurang som går i konkurs. Där har ni veckans mest lästa artiklar på Jnytt. De här båda, men även bildspelet från artisten som uppträdde i Huskvarna lockade mest läsare.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 09:00

Missa inte årets mest lästa artiklar

City Gross i konkurs, explosioner och skottlossningar. Vi har listat årets mest lästa artiklar.Mest klickade Skånskan.

Corren - 30 dec 12 kl. 15:10

Här är årets mest lästa artiklar på Corren.se

Tragiska bränder, larm om mask i maten och elefanter på rymmen. Här summerar vi 2012 års mest lästa artiklar..

EU-Parlamentet - 04 aug 14 kl. 13:58

Artikel - Parlamentets fem mest lästa artiklar

Allmän information : Livskvalitet i Europa idag, Ukraina, en fototävling, det nya parlamentets sammansättning och billigare mobilsamtal var våra mest lästa artiklar under första halvan av året på parlamentets webbplats. Kolla in länkarna för att blicka tillbaka på höjdpunkterna under året än så länge.

Källa : © Europeiska unionen, 2014 - EP.

Nerikes Allehanda - 26 dec 14 kl. 11:37

Lista: årets mest lästa artiklar i Ljusnarsberg

En lastbilschaufförs rådiga agerande inledde året med en hjältehistoria som slutade lyckligt. Här hittar du årets mest lästa artiklar på Ljusnarsbergssidan..

DrivaEget - 07 jan 15 kl. 13:38

Mest lästa artiklar i november

 Partnerwebb  Runar Sögaards bokföringsmiss, Skatteverkets miljonnota och smarta appar – här är november månads mest lästa artiklar. Läs vidare, kommentera eller dela.

BT - 17 okt 15 kl. 13:42

Hela listan – veckans mest lästa artiklar

Jättebråk vid Boråskyrka, hotellgäster med vapenväskor och tavernans sista suck. Där har ni några av veckans mest lästa artiklar på bt.se.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - just nu

Landskapsdjur återhämtar sig

Flera av Sveriges landskapsdjur hade det tufft när de röstades fram 1988. Nu är läget betydligt bättre för flera av dem..

Världen Idag - 8 timmar sedan

75 år sedan Auschwitz befriades

Av förklarliga skäl kommer världens uppmärksamhet under Förintelsens minnesdag måndagen den 27 januari ha ett särskilt fokus på förintelselägret Auschwitz-Birkenau i nuvarande Polen, där den våldsbejakande och brutala tyska national-socialistiska ideologins yttersta konsekvenser och bottenlösa mörker som tydligast kom att manifesteras under andra världskriget. Det skedde i form av ett ofattbart, oförsvarbart och oförlåtligt folkmord – i syfte att utplåna Europas hela judiska befolkning på 12 miljoner människor. Blickarna och tankarna kommer att riktas såväl framåt som bakåt vid måndagens markering på Förintelsens minnesdag av att 75 år förflutit sedan trupper från sovjetiska Röda armén befriade de kvarvarande utmärglade och tillspillogivna fångarna, de

Världen Idag - 13 timmar sedan

Auschwitzmuseet slår besöksrekord

Under 2019 hade det polska museet Auschwitz-Birkenau 2 320 000 besökare, vilket slår rekordet från året innan med 170 000 personer. Antalet studiebesök i det tidigare nazityska koncentrationslägret ökade med 20 procent jämfört med 2018..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Lewi Pethrus kan få en andra gata uppkallad efter sig

Den legendariske pingströrelseledaren Lewi Pethrus kan snart få ytterligare en svensk gata uppkallad efter sitt namn. Det är de lokala Kristdemokraterna i Sundbybergs kommun som vill byta namn på en lokal gata, där Pethrus en gång bodde..

Världen Idag - 21 timmar sedan

Kraftkällan hjälper par som ”testat allt”

Familjecentret Kraftkällan jobbar för att vara en källa till ny kraft, nytt hopp och ny glädje för familjer i Sundsvall. Verksamhetsansvarige Elisabet Edefors vill inspirera till fler liknande verksamheter runt om i landet. – Vi som kristna behöver erbjuda den här hjälpen, som komplement till samhällets insatser, i alla städer, säger hon..

Världen Idag - Igår: 19:00

Tigleth Malkey predikar om himlen i Sveriges Radio

På söndag predikar pingströrelsens riksevangelist Tigleth Malkey i gudstjänsten i Sveriges Radio P1. Världen idag ringde upp honom för att höra vad lyssnaren har att vänta sig..

Världen Idag - Igår: 14:00

EFK behåller ordet ”evangelikal” i profil

Ledordet ”evangelikal” kommer att finnas kvar i Evangeliska frikyrkans teologiska profil, men med reservation mot en ”politisering” av begreppet. Nu genomförs regionala forumsamlingar där medlemmar kan lämna synpunkter på förslaget till revidering av grunddokumentet..

Världen Idag - Igår: 11:00

Anna-Carin: ”Att ha ett jobb betyder allt”

Envishet är ett positivt karaktärsdrag hos Anna-Carin Skoglund, som fått trotsa Försäkringskassan och visa att hon klarar att jobba även om hon har funktionshinder. På förlaget där hon arbetar ser man det som en viktig uppgift att bereda plats även för den som har särskilda behov..

Världen Idag - I förrgår: 07:00

Kristen ledare i Nigeria halshöggs av islamister

En ekumenisk kristen ledare i nordöstra Nigeria avrättades av Boko Haram i måndags, rapporterar flera nyhetsmedier och den kristna organisationen Open Doors. Pastorn Lawan Andimi hade kidnappats i början av januari och ska nu ha blivit halshuggen..

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Kristen tro är mycket mer än vackra ord

Vid millennieskiftet fick den nya ateismen en allt mer självklar plats i kulturen. Richard Dawkins och hans fan-klubb hade religionskritik högst på agendan. Religion tillhör det förgångna, menade de, och framtiden är sekulär, lyckligt befriad från Gud och religion.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.