Sydöstran > Nyheter

Sunday, 19 January, 18:00

Sydöstran - 14 jan 20 kl. 14:30

Oppositionen sågar ändring av resepolicyMiljöpartiet riktar nu skarp kritik mot Ronnebyalliansens planer på att ändra den kommunala resepolicyn för att öka antalet tjänsteresor med flyget. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Ronnebyalliansens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oppositionen, sågar, ändringav , resepolicy
Västerbottens Folkblad - 31 okt 12 kl. 09:34

Oppositionen frågar ut om Projekt balans

Vad blev det av Projekt balans inom landstinget, som skulle spara 150 miljoner kronor? Det frågar den borgerliga oppositionen i en interpellation inför nästa landstingsfullmäktige. [...

YLE - 09 jan 19 kl. 19:16

Räkningen från hälsocentralen kan stiga från 61,80 till flera hundra – oppositionen sågar regeringens förslag till kundavgifter

Oppositionen kritiserar regeringen för att höja avgifterna i vården. Riksdagen började på onsdagen behandla en ny lag om kundavgifter som enligt regeringen gör avgifterna mer rättvisa i olika delar av landet. Enligt oppositionen blir vården dyrare för de mest utsatta..

Expressen - 02 jul 12 kl. 22:00

Oppositionen sågar fredsplan för Syrien

I ett försök att ena den splittrade syriska oppositionen kallade Arabförbundet till möte i Kairo på måndagen. Deltagaren George Sabra förkastade världsmakternas plan på att skapa en samlad övergångsregering. ?

SR - 10 apr 14 kl. 14:15

Oppositionen sågar regeringens jobbförslag

Den samlade oppositionen i socialförsäkringsutskottet sågade i dag ett av regeringens jobbförslag för unga..

SvD - 15 apr 15 kl. 21:56

Oppositionen sågar jobbudgeten

En framtidsbudget som prioriterar arbete och skola, menar regeringen. Brustna löften och ett svek mot jobben och företagen, säger oppositionen. Regeringens mål om att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i EU kan vara hotat enligt regeringens egna prognoser..

Sydsvenskan - 16 dec 15 kl. 11:27

Oppositionen sågar regeringens plan

Regeringen säger nej till att skicka Gripenplan till Mellanöstern och erbjuder istället Frankrike transportflyg i Afrika.
Det är alldeles för lite, hävdar oppositionen..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 15 kl. 11:27

Oppositionen sågar regeringens plan

Regeringen säger nej till att skicka Gripenplan till Mellanöstern och erbjuder istället Frankrike transportflyg i Afrika.
Det är alldeles för lite, hävdar oppositionen..

Barometern - 20 okt 16 kl. 11:51

Oppositionen sågar budgeten: "Snudd på oansvarigt"

Landstingsmajoritetens förslag till budget får hård kritik av oppositionen. – Det är snudd på oansvarigt att inte presentera tydliga besked om hur landstingets ekonomiska kris ska åtgärdas, säger landstingsrådet Christer Jonsson (C)..

UNT - 08 jan 17 kl. 19:02

Oppositionen sågar säkerhetsstrategi

Oppositionen angriper regeringens nationella säkerhetsstrategi för att vara tom på nya pengar..

UNT - 08 jan 17 kl. 19:20

Oppositionen sågar säkerhetsstrategi

Oppositionen angriper regeringens nationella säkerhetsstrategi för att vara tom på nya pengar..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Hon tar greppet om livslusten

Suzanne Gjertz vill alltid lära sig nya saker. Tennis har hon spelat sedan hon var barn. Lindy hop började hon dansa när hon blev pensionär.

Sydöstran - 1 timme sedan

Förrådshotell invigs med öppet hus

Bygget är snart klart. Vid månadsskiftet öppnar det nya förrådshotellet i Viggenområdet. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Testade positivt för amfetamin – sa att han var trött

Polisen misstänkte att den 22-årige man de såg i Sölvesborg i somras var narkotikapåverkad och plockade honom för analys. .

Sydöstran - 2 timmar sedan

Stort SD bör få problem

I fredags kväll kom Sifo med sin mätning för januari. Resultatet var speciellt. Ett skäl var att Socialdemokraterna, med 23,5 procent jämfört med 24,6 i december, inte längre var största parti..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Omskärelse på pojkar är övergrepp

Omskärelse förekommer inom vissa religiösa och kulturella traditioner, det motiveras med att pojken kommer närmre Gud om man klipper bort skinn på könsorganet. Den första frågan är varför denne Gud ens givit pojken skinn som ändå ska klippas bort?.

Sydöstran - 3 timmar sedan

Nu är det inte bara facket som slår larm

Kommunals medlemmar har länge sagt att de besparingar som nu regionerna och kommunerna bedriver kommer att drabba de som vi är anställda för att stötta..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Återupprätta solidariteten i stället för att jaga väljare

I Sydöstran den 16 januari skriver Magnus Johansson att han vill ha en "mer relevant debatt", vilken han helst söker i sin personliga syn på vad han tycker är "verkligheten". .

Sydöstran - 3 timmar sedan

Skapa trygghet i Karlskrona

Många medborgare i Karlskrona kommun upplever sig inte längre lika trygga som förr och det finns en utmaning i hur människor upplever sin närmiljö och de offentliga platser som vi alla delar..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Bagaren och biodlaren Thure i Risanäs

Hade han varit i livet i dag, skulle han fyllt 110 år i höstas. Bagare, biodlare, pappersbruksarbetare, och en man som haft många uppdrag inom Socialdemokraterna i det politiska livet, var några av de ord han kunde beskrivas med..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Konsult fakturerade kyrkan miljonbelopp

Samtidigt som Leifh Stenholm jobbade heltid som stiftsantikvarie i Stockholm var han konsult åt stadsförsamlingen i Karlskrona och fakturerade över 1,2 miljoner kronor i samband med renoveringen av Fredrikskyrkan. Men det berättade han inte för sin arbetsgivare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.