Skånskan > Opinion

Monday, 27 January, 18:23

Skånskan - 14 jan 20 kl. 14:07

Nu flyttar hyresgästerna inSVALÖV I dag fylls nya Ryttaregatan 3 med hyresgäster.
Flerfamiljshuset mitt i Svalöv står klart och redan på måndagen var det dags att hämta ut nycklarna för förväntansfulla hyresgäster:– Känns jättespännande. Det är vårt första boende tillsammans och allt ser jättefint ut, säger Rebecca Persson och Emil Nielsen som var först på plats för att syna.
Paret är dessutom de yngsta i hela huset och är glada över att man fick chansen att flytta in.
– Det är tufft att hitta boende.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SvalÖv, Ryttaregatan, Svalöv, Rebecca Persson, Emil Nielsen, Svabo, Emil, Elsbeth, Jan Sjödin, Hasse Johansson, Hasse, Elsbeth Sjödin, Karl XI, Jan, Söderberg, Höör, Teckomatorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu flyttar, hyresgästernain
YLE - 17 nov 15 kl. 04:00

Hyresgästerna är kungar - stiftelserna tvingas annonsera

Hyresbostäder på över 60 kvadratmeter i Helsingfors innerstad är allt svårare att hyra ut, säger vd Peter Estlander vid Estlander et Co. Ännu för två år sedan köade folk till bostäderna, i dag är läget ett annat. Därför har Estlander et co gått ut med annons i bland annat Hbl för att hitta hyresgäster.

Skånskan - 22 jul 16 kl. 06:00

Tidigare Ebo-anställd: Man skyllde på hyresgästerna

ESLÖV Hyresgäster på Nya Sallerup har upprepade gånger påtalat bekymmer med fukt och luktproblem i lägenheterna. Men ingen på Ebo tog ansvar för att ta tag i problemen. Istället skyllde man ofta på hyresgästerna.

Jönköpingsnytt - 29 mar 17 kl. 06:18

LiveTV kl 9.50. Första hyresgästerna i Maden

Idag klockan 10 flyttar de första hyresgästerna in i det nya stadshuset på Maden i Huskvarna. Huset ska ju inrymma såväl politiska förvaltningar som bibliotek samt en Ica-butik och Apotek. Det är just Ica-butiken som slår upp sina portar klockan 10.

GöteborgsPosten - 12 nov 18 kl. 20:42

Snart intar hyresgästerna kvarteret Mars

Det var en uppsluppen skara politiker och tjänstemän som firade kvarteret Mars invigning på måndagseftermiddagen. Redan på torsdag flyttar de första hyresgästerna in..

Skånskan - 23 okt 19 kl. 11:26

Hyresgästerna laddar för protester mot miljonuttag

Svalöv Det jäser bland hyresgästerna som bor i kommunala bostadsbolaget Svalövsbostäders lägenheter.
Styrande SD, M och KD vill ta ut hela bolagets vinst för 2018 för att lägga pengarna på olika kommunala satsningar.Pengarna saknas i kassan och därför ser man åtgärden som ett sätt att rätta till siffrorna.

Skånskan - 07 dec 16 kl. 14:00

”Hyresgästerna kan få betala notan”

ESLÖV/STOCKHOLM Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder ifrågasätter Ebotopparnas argument om att Mälöaffären skulle haft en så gynnsam effekt på Eslövs bostadsmarknad.
Hon ser en risk med att utförsäljningen av allmännyttan kan leda till spekulationer där hyresgästerna till sist får betala notan. ERWP.

Skånskan - 12 jul 16 kl. 06:00

Ebo ville inte ”oroa i onödan” – informerar hyresgästerna först sedan tidningen ringt

ESLÖV I nästan en månad dröjde Ebo med att informera andra hyresgäster i området om att problemspacklet upptäckts i en lägenhet. Först efter att Skånskan ställt Ebos vd till svars för informationsbristen fick man plötsligt bråttom och trummade ihop ett informationsblad.
– Det är lumpet att man gör så, menar Monica Ottosson som bor i problemlägenheten.

Skånskan - 17 maj 19 kl. 05:00

Höll krismöte med hyresgästerna

MARIEHOLM Ett 50-tal personer bland Återbruket Myllans hyresgäster berörs av nedstängningen. På torsdagsmorgonen höll fastighetsägaren Rickard Forshuvud ett krismöte med hyresgästerna.Beslutet att stänga ned stora delar av Myllan kom som ett hårt slag för både fastighetsägaren Rickard Forshuvud och för hyresgästerna.

SmålandsPosten - 14 okt 13 kl. 12:15

Snart är hyresgästerna sorteringsklara

Nu är snart alla kommunala hyresgäster inne i systemet med sortering av matavfall. Den här veckan kommer de sista hyresgästerna hos de kommunala bostadsbolagen i Växjö kontaktas för att få sorteringsutrustning. När alla är inne i systemet innebär det att över 12000 hyresgäster har möjlighet att sortera sitt matavfall.

LV - 28 sep 13 kl. 06:06

Hyresgästerna försvarar Vimarhem

Hyresgästerna försvarar bostadsbolagets hållning i frågan om ett kommunalt trygghetsboende i Vimmerby. Ordföranden i hyresgästföreningens Sydost-region, Björn Johansson, ser risker som han menar kan leda till en katastrof för bolaget och hyresgästerna..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Vill ej stänga föreningshus

LUND Tvisten om Vänskapens hus fortsätter. När kommunstyrelsens arbetsutskott
tog upp ärendet på måndagen ville Lundalliansen att föreningarna i Vänskapens hus inte längre ska få vara kvar efter halvåret 2020.Detta väckte kritik hos Socialdemokraterna, som tillsammans med andra partier men också privatpersoner kämpar för att rädda fastigheten, som behöver renoveras för att uppfylla brandskyddskraven.

Skånskan - 5 timmar sedan

Tappade släp ute på väg 17

TECKOMATORP En bilförare hade dålig kontroll på sitt släp när han började sin färd.
Efter en stund hoppade helt sonika draget av från bilen och försvann iväg på sitt eget håll.
Händelsen inträffade under lördagen på väg 17 i höjd med Teckomatorp och nu är föraren misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Skånskan - 5 timmar sedan

Stekpannor stals i förråd

SVALÖV Ett nytt inbrott har inträffat i källarförråd i flerfamiljshusen på Kvarngatan i Svalöv.
Under de senaste dagarna ska någon eller några personer gått in i ett förråd och där sökt igenom i jakten på stöldgods.
Stor oreda ställde man till och kunde till få med sig ett par stekpannor..

Skånskan - 5 timmar sedan

Kastade fåtölj genom dörr

KÅGERÖD Ett fall av skadegörelse har anmälts till polisen efter en incident i helgen.
En patrull beordrades till en adress i Kågeröd och där visade det sig att en person lyckats med att få tag på en fåtölj och kastat den samma genom en glasförsedd ytterdörr.
Misstänkt är en kvinna i 40-årsåldern och i huset ska även en man i samma ålder befunnit sig.

Skånskan - 5 timmar sedan

Morgondagare bjöd på historisk handbollsfest

SVALÖV Det bjöds på riktig handbollsfest i Heleneborgshallen i söndags.
Och dessutom första gången som ett sammandrag med en massa ungdomslag arrangerades i Svalöv.Tjejer och killar i tioårsåldern från sju föreningar, tolv lag och 100 ungdomar mötte varandra under hela dagen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Slog till hjälpande kvinna

LUND När kvinnan i 20-årsåldern såg en jämnårig man ligga på marken och sparka med benen reagerade hon genom att gå fram och erbjuda honom hjälp.
Svaret från mannen var att resa sig upp och slå till henne i pannan, så att hon fick en bula. Händelsen inträffade vid midnatt på Bytaregatan.

Skånskan - 6 timmar sedan

Stal smycken vid flera inbrott

LUND Ring och smycken stals vid ett inbrott i en lägenhet på Dag Hammarskjölds väg i fredags kväll mellan klockan 16.45 och 20.15.

Skånskan - 6 timmar sedan

Nytt åldringsbrott i Lund

LUND Lundaborna har drabbats av flera åldringsbrott under den senaste tiden.
Polisen har i dagarna fått in en anmälan om ytterligare ett åldringsbrott. Det är en 96-årig kvinna som har haft besök av tre män, som sa att de skulle kontrollera vattentemperaturen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Försvunnen kvinna hittad död

Den 43-åriga norska kvinna, som försvann i Landskrona under juldagen, har hittats död rapporterar flera medier. Polisen hittade en kropp som flutit i land i Lundåkrabukten, söder om Landskrona, under helgen och nu går kvinnans målsägarbiträde Jon Anders Halse ut i Verdens Gang och bekräftar att det rör sig om 43-åringen. – Vi har fått besked från polisen om att det är mer än 99 procent säkert att det är hon som är funnen, säger målsägandebiträdet Jon Anders Halse till VG.

Skånskan - 8 timmar sedan

Plånbok försvann vid knuff

Eslöv En man har anmält att han blev av med sin plånbok på Eslövs station under torsdagen.
Mannen, som är i 50 års-åldern, blev knuffad och efter detta var hans plånbok borta. Han var kraftigt berusad och kan därför inte säga om han blev rånad eller om han tappade sin plånbok..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.