Skånskan > Opinion

Friday, 24 January, 10:10

Skånskan - 14 jan 20 kl. 14:08

Projektor fick fötterTÅGARP Anneros förskola har haft påhälsningar av tjuvar under helgen.
När personal kom till jobbet på tisdagen visade det sig att någon eller några slagit in en ruta och därefter tagit sig in.
Utrymmena hade sökt sig igenom och med sig hade man fått en projektor..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
TÅGARP Anneros

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Projektorfick , fötter
Kristianstadsbladet - 11 dec 12 kl. 12:00

Miljonsatsning för en perfekt bild

Foto: Annica Jönsson
Totalt har Thomas Jönsson investerat ungefär 1,7 miljoner kronor i sin biograf under 2012. För drygt en vecka sedan fick Filmpalatset en projektor med 4K-upplösning och bion klarar av att visa ?The Hobbit?

Sydsvenskan - 06 feb 14 kl. 11:27

Jättebild till minipris

När filmen ska snurras, ljuset dimmas och popcorn smaskas blir det lätt en smula dystert med en 50-tums TV. Om plånboken inte ska vändas ut och in är lösningen en projektor. Då kan du få hur stor bild du vill – upp till 300 tum – och en bra duk behöver inte heller vara dyr.

YLE - 11 sep 14 kl. 04:21

Varje UF-lokal är en biograf

Snart kan varje UF-lokal i Österbotten förvandlas till en biograf för en kväll. Svenska Österbottens ungdomsförbund har köpt en digital filmprojektor som medlemsföreningarna ska kunna hyra. - Det här är inga leksaker, utan en ordentlig biografprojektor som också kan visa 3D-filmer, säger verksamhetsledare Gallina Sandås.

Skånskan - 16 maj 16 kl. 11:48

Stor förlust för Lions efter fräcka inbrott

STAFFANSTORP Två nätter i rad bröt sig tjuvar in hos Lions i Staffanstorp.
De stal allt från ölkaggar som blivit kvar efter Bonnamarknaden till projektor, vin och en frysbox full med mat.
Allt kördes bort på Lions eget släp som också är stulet.

Cornucopia - 19 dec 14 kl. 14:33

Repövning av 7 500 man tar ett år att planera

Här-och-nu-Försvaret ska nu inkallas till repetitionsövning, vilket följer de tidsramar som tidigare angetts - att mobilisera, vilket en repövning de facto övar tar ett år. Den ofinansierade övningen som försvarsminister Hultqvist (s) utlyst kommer nämligen hållas först nästa höst.

Det är naturligtvis mycket positivt att man faktiskt kallar in och mobiliserar en dryg brigad, med vissa  ytterligare funktionsförband.

Cornucopia - 28 aug 15 kl. 15:16

Landsbygdsutveckling i Sätila

Sveriges landsbygd håller inte på att avfolkas, men i takt med att bilismen dödar landsbygden försvinner allt mer service när dagbefolkningen försvinner och ersätts av bilpendlare. Men det finns platser som håller ut och rent av utvecklas och ökar sin lokala service. En av dem är min by Sätila.

Sydsvenskan - 21 jan 16 kl. 04:00

Tillbaka till framtiden

Karin Boyes ”Kallocain”, George Orwells ”1984” och Ray Bradburys ”Fahrenheit 451”. Varför skrevs det så många betydelsefulla dystopiska framtidsskildringar under åren kring andra världskriget? Det var såklart en kombination av minne och förnimmelse.

Datormagazin - 10 jun 13 kl. 16:11

Mycket nytt från Asus

Asus fortsätter att presentera nyheter från Computex-mässan, bland annat en blixtsnabb router och en jätteliten projektor..

IDG - 30 okt 14 kl. 09:38

Dator utan tangentbord och mus

HP är på gång med en dator som skiljer sig rejält från mängden. Här ersätter man nämligen mus och tangentbord med en projektor..

Computer Sweden - 30 okt 14 kl. 09:38

Dator utan tangentbord och mus

HP är på gång med en dator som skiljer sig rejält från mängden. Här ersätter man nämligen mus och tangentbord med en projektor.

.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Bröt sig in i mopedbil

Skurup Någon har brutit sig in i en mopedbil. Den stod under tisdagen på Järnvägsgatan och någon mellan halv åtta på morgonen och åtta på kvällen bröt sig alltså någon in.
En plånbok med pengar och en mobilladdare saknas..

Skånskan - 30 minuter sedan

Dieseltjuvar slog till

SJÖBO Runt 300 liter diesel har stulits från Åsums gård.
Stölden upptäcktes när en av gårdens maskiner skulle tankas. En slang till bränsletanken hade kapats och tjuvarna har lyckats få igång pumpen.

Skånskan - 1 timme sedan

Lastbilsolycka på Yttre Ringvägen

Malmö Två personbilar och en lastbil rök ihop på Yttre Ringvägen i höjd med Sunnanå trafikplats på fredagsförmiddagen.
Det är begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.Larmet om olyckan inkom vid klockan tjugo i nio.

Skånskan - 2 timmar sedan

Misstänkta fall av coronavirus i Finland

Utrikes Två kinesiska turister i Finland har sökt vård efter att ha uppvisat symtom som misstänks vara orsakade av coronaviruset. Enligt Svenska Yle har turisterna uppsökt en hälsocentral i Ivalo sedan de rest omkring i Lappland: Till Svenska Yle säger Mika Salminen, direktör för infektionsepidemiologiska avdelningen, att ett preliminärt resultat om det rör sig om coronavirus väntas under eftermiddagen eller kvällen.
Familjen ska ha kommit till Finland via Norge och från området Wuhan där epedemin med coronaviruset har startat.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bil brann i carport

Lund En bil förstörde och ytterligare två skadade i en brand i Lundunder fredagsnatten. Enligt polisen i Skåne stod bilen parkerad i en carport vid Päronvägen när larmet om branden kom klockan 02.38.

Skånskan - 4 timmar sedan

Svartjobbade för 30 kronor i timmen

Malmö De har arbetat utan tillstånd för 30-40 kronor i timmen och bott i husvagnar.
Nu åtalas en företagare i 50-årsåldern för brott mot utlänningslagen misstänkt för att ha haft flera utlänningar anställda som inte har arbetstillstånd.
Tre män åtalas för att ha arbetat utan erforderligt tillstånd.

Skånskan - 4 timmar sedan

Klubbat och klart för flytt

Svalöv Som väntat klubbades beslutet igenom att flytta den dagliga verksamheten inom LSS från Garvaren i Teckomatorp till Svalöv.
Men det var ingen enig vård och omsorgsnämnd:
Socialdemokraterna valde att avstå att rösta medan Centern lade fram sina egna förslag.SD, M och KD fick därmed draghjälp av Liberalerna och inom kort inleds förändringsarbetet:
– Vår dagliga verksamhet är viktig och väl fungerande, men har några år på nacken och behöver lite nytänkande.

Skånskan - 4 timmar sedan

Oppositionen ser beslutet som ett hafsverk

Svalöv Varken Socialdemokraterna eller Centern är nöjda med beslutet att flytta från Garvaren.
Inte med de förutsättningar som gäller i dag.– Det berör för många.

Skånskan - 5 timmar sedan

Nej till snedtaksbygge

ESLÖV På en stor tomt i Rönneholm ville en fastighetsägare bygga en ny villa med garage i en modern utformning. Men stilen på huset föll inte politikerna på läppen och bygglovsansökan gick inte igenom.Bygglovsansökan gällde en villa på 295 kvadratmeter och som var tänkt att byggas på en del av den 97 000 kvadratmeter stora fastigheten i Rönneholm.

Skånskan - 5 timmar sedan

Behörighet till högre studier bland topp 25

ESLÖV Gymnasieskolans elever har gjort bättre ifrån sig och resultaten för betygspoäng har förbättrats.Framgångarna kan man utläsa av ny statistik som gäller avgångsstudenterna läsåret 2018/2019.
I redovisningen gör man en uppdelning mellan de elever som gick på Bergagymnasiet i Eslöv och de elever som är folkbokförda i kommunen men som gick på en annan gymnasieskola.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.