Datormagazin > Teknik

Monday, 20 January, 11:18

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:57

Kamerabevakning hemma – det här gällerVill du sätta upp bevakningskameror hemma? Då vill du garanterat använda dig av det så kallade privatundantaget. Så här gör du..
Läs mer på Datormagazin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kamerabevakning, hemmadet här , gäller
YLE - 19 dec 16 kl. 16:07

Antalet mässlingsfall i Raseborg steg till tre - ovaccinerade barn ska stanna hemma

Antalet mässlingsfall i Raseborg har stigit till tre i och med att en anställd vid en skola har insjuknat i mässling. Förutom tre mässlingspatienter hålls ett par personer som har varit i kontakt med patienterna i karantän. Raseborgs stads chefsläkare Sofia Maleike-Ruohola rekommenderar att alla ovaccinerade barn stannar hemma från skolan vecka 51.

Aftonbladet - 24 maj 14 kl. 17:58

Falkenbergs målsnitt hemma håller i sig

Aftonbladet - 24 maj 14 kl. 17:58

Falkenbergs målsnitt hemma håller i sig

Se målet i Sportbladet News.

UNT - 18 aug 14 kl. 19:54

Hemma gäller för Sirius på försäsongen

För den som vill se Sirius ladda inför kommande elitserie är chanserna många..

YLE - 27 feb 15 kl. 12:03

Flunssiga borde stanna hemma längre

Vinterinfluensan och epidemier av kräksjuka orsakar huvudbry hos många föräldrar just nu. Är en eller två feberfria dagar tillräckligt och hur länge smittar olika sjukdomar? Barnläkare Erik Qvist svarar.

YLE - 27 feb 15 kl. 12:03

Flunsiga borde stanna hemma längre

Vinterinfluensan och epidemier av kräksjuka orsakar huvudbry hos många föräldrar just nu. Är en eller två feberfria dagar tillräckligt och hur länge smittar olika sjukdomar? Barnläkare Erik Qvist svarar.

YLE - 05 jun 16 kl. 13:58

Tekniska hjälpmedel har utvecklats rejält - äldre kan bo hemma längre

Digitala hjälmedel kan i dagens läge hjälpa äldre personer att bo hemma längre, och ger bland annat ökad säkerhet, underhållning och kommunikation. Många har ändå inte tittat närmare på de här möjligheterna. "Medicin på kommande - vänta", säger en apparat som automatiskt ger ut läkemedel i hemmet, i den takt det behövs.

YLE - 16 jun 16 kl. 17:32

Fler pappor stannar hemma med barnen – Finland fortfarande efter Sverige i jämställdhet inom familjen

Antalet finländska pappor som tar ut pappaledighet har ökat under hela 2000-talet, men fortfarande låter en femtedel av alla pappor helt bli att ta ut någon ledighet. Trots att Finland ligger bra till om man jämför med Frankrike eller Storbritannien så ligger vi långt efter Sverige då det gäller jämställdhet mellan föräldrarna. – Sverige är i en helt egen klass när det gäller till exempel attityder och hur man delar upp föräldraledigheten, säger ledande forskare Minna Ylikännö på Folkpensionsanstalten.

YLE - 03 feb 17 kl. 04:31

Stanna hemma med sjukt barn - Sverige generöst, Finland strikt

Medan finländska föräldrar förväntas lösa vården av sjuka barn på högst fyra dagar kan svenska föräldrar få veckolånga ledigheter som staten betalar. Samhället ska hjälpa både mammor och pappor att kombinera familj och arbetsliv, säger man på Försäkringskassan i Sverige. Att stanna hemma med sjukt barn är så vanligt under förkylningstoppar i Sverige, att det till och med finns ett officiellt begrepp för det: att "vabba", som kommer från "vård av barn".

YLE - 22 aug 17 kl. 18:38

Föda barn i bassäng hemma – det kan du göra i en källare i Vanda

Kvinnor som inte vill föda på sjukhus erbjuds nu en möjlighet att föda hemma hos doulan Piia Jokela-Nuoranen i Vanda. Hemförlossning är ändå inget som rekommenderas av myndigheterna. – Jag vill ge föderskor ett alternativt ställe att föda på, säger Jokela-Nuoranen.

Fler nyheter från Datormagazin

Datormagazin - Igår: 15:20

Programtips: Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool v5.79

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool är ett gratisverktyg från Microsoft som kan lokalisera och ta bort viss illasinnad kod..

Datormagazin - 16 jan 20 kl. 07:33

Programtips: Multi Commander 9.5.3 (64 bit)

Multi Commander är en filhanterare med mycket funktionalitet och ett trevligt gränssnitt, men den är inte speciellt finpolerad..

Datormagazin - 13 jan 20 kl. 11:22

Programtips: Iobit Driver Booster 7.2.0.598

Har du de senaste drivrutinerna? Ett sätt att ta reda på det är att använda Iobit Driver Booster. Programmet är ett snabbt och enkelt använda..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 19:48

Vi besöker CES 2020

Vi sammanfattar våra intryck från CES 2020 i Las Vegas och lyfter fram några godbitar från den aldrig sinande källan med ny teknisk innovation..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:53

Axcrypt är inte säkert

Fråga: Programmet Axcrypt avstannar av olika skäl sin kryptering och alla filer och kataloger ligger därefter öppna och oskyddade..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:36

Var finns kontaktuppgifterna?

Fråga: Var lagras kontaktuppgifterna som dyker upp under ”Till:” i ett nytt mejl i Windows Mail när man knappar in minst två bokstäver?.

Datormagazin - 11 jan 20 kl. 22:32

Test: Ring Door View Cam

Digitaliseringen har äntligen nått det analoga kikhålet. Door View Cam är en extremt lättinstallerad kombinerad kamera och ringklocka..

Datormagazin - 06 jan 20 kl. 16:33

Annons: Vilken e-legitimation är bäst?

Att legitimera sig elektroniskt blir allt mer populärt och för somliga av oss har det blivit en naturlig del av vardagen. Men, för andra känns det hela mer knepigt. Står du i valet och kvalet för att utvärdera olika e-legitimationer?

Datormagazin - 07 jan 20 kl. 12:26

Bättre virtuellt surroundljud med Super X-Fi Gen2 från Creative

Creative Technology lanserar en uppgraderad version av Super X-Fi. Tekniken som ska leverera surroundljud i hörlurar. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.