Datormagazin > Teknik

Monday, 20 January, 22:43

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:53

Axcrypt är inte säkertFråga: Programmet Axcrypt avstannar av olika skäl sin kryptering och alla filer och kataloger ligger därefter öppna och oskyddade..
Läs mer på Datormagazin
Läs mer om:
Axcrypt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Axcryptär inte , säkert

Fler nyheter från Datormagazin

Datormagazin - 11 timmar sedan

Programtips: Dashlane 6.2002

En lösenordshanterare som denna är smidig när man har många olika webbkonton. Dina lösenord förvaras under stark kryptering, dock ges inte så goda möjligheter till import från andra program..

Datormagazin - I förrgår: 15:20

Programtips: Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool v5.79

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool är ett gratisverktyg från Microsoft som kan lokalisera och ta bort viss illasinnad kod..

Datormagazin - 16 jan 20 kl. 07:33

Programtips: Multi Commander 9.5.3 (64 bit)

Multi Commander är en filhanterare med mycket funktionalitet och ett trevligt gränssnitt, men den är inte speciellt finpolerad..

Datormagazin - 13 jan 20 kl. 11:22

Programtips: Iobit Driver Booster 7.2.0.598

Har du de senaste drivrutinerna? Ett sätt att ta reda på det är att använda Iobit Driver Booster. Programmet är ett snabbt och enkelt använda..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 19:48

Vi besöker CES 2020

Vi sammanfattar våra intryck från CES 2020 i Las Vegas och lyfter fram några godbitar från den aldrig sinande källan med ny teknisk innovation..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:57

Kamerabevakning hemma – det här gäller

Vill du sätta upp bevakningskameror hemma? Då vill du garanterat använda dig av det så kallade privatundantaget. Så här gör du..

Datormagazin - 14 jan 20 kl. 13:36

Var finns kontaktuppgifterna?

Fråga: Var lagras kontaktuppgifterna som dyker upp under ”Till:” i ett nytt mejl i Windows Mail när man knappar in minst två bokstäver?.

Datormagazin - 11 jan 20 kl. 22:32

Test: Ring Door View Cam

Digitaliseringen har äntligen nått det analoga kikhålet. Door View Cam är en extremt lättinstallerad kombinerad kamera och ringklocka..

Datormagazin - 06 jan 20 kl. 16:33

Annons: Vilken e-legitimation är bäst?

Att legitimera sig elektroniskt blir allt mer populärt och för somliga av oss har det blivit en naturlig del av vardagen. Men, för andra känns det hela mer knepigt. Står du i valet och kvalet för att utvärdera olika e-legitimationer?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.