Barometern > Nyheter

Wednesday, 22 January, 22:09

Barometern - 14 jan 20 kl. 13:27

Undervisning ledde till anmälanBjurbäcksskolans F-6 har blivit anmäld till skolinspektionen på grund av ett inslag i religionsundervisningen i början av december. Flickor ska ha känt sig kränkta av en muslimsk bönestund..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undervisning, leddetill , anmälan
Länstidningen i Jämtland - 13 apr 18 kl. 17:10

Ytterligare en anmälan om bristande samisk undervisning i Krokom

En förälder har anmält en skola i Krokoms kommun till Skolinspektionen på grund av bristande samisk undervisning. Det är den andra anmälan i kommunen på kort tid..

YLE - 30 dec 13 kl. 14:49

JO-anmälan mot sjukhusledning

Mikael Broo från Malax har gjort en JO-anmälan angående beslutet att stänga ner hjärtkirurgin vid Vasa centralsjukhus juni 2014. Orsaken är att Broo anser att direktören för Vasa sjukvårdsdistrikt Göran Honga och chefsöverläkare Auvo Rauhala har undanhållit relevant information från sjukvårdsdistriktets styrelse. Därmed fattades beslutet om hjärtkiurgin på felaktiga grunder, anser Broo.

BT - 09 jan 14 kl. 19:11

Ny anmälan mot spelfusk i basket

Basketligan är på nytt föremål för polis och åklagare. En ny utredning om misstänkt spelfusk har inletts. Åter riktas blickarna mot enskilda domare.

BT - 09 jan 14 kl. 19:11

Ny anmälan mot spelfusk i basket

Basketligan är på nytt föremål för polis och åklagare. En ny utredning om misstänkt spelfusk har inletts. Åter riktas blickarna mot enskilda domare.

Trelleborgs Allehanda - 08 jul 13 kl. 17:30

Make gör anmälan mot Fagerängens vårdcentral

Kvinnan fick behandling för magkatarr, men medicinen hjälpte inte. Ett halvår senare avled hon på grund av en tumör i magsäcken. Nu anmäler hennes man vårdcentralen till Socialstyrelsen.

Expressen - 23 okt 13 kl. 14:43

Falsk tv-anmälan i Reinfeldts namn

Radiotjänst har fått en in en falsk anmälan om tv-innehav från statsminister Fredrik Reinfeldt, enligt Ekot. Anmälan ledde till rubriker i flera svenska tidningar under onsdagen..

UNT - 08 jan 14 kl. 10:35

Bristande kommunikation ledde till lex Maria-anmälan

Bristande information kring en gynekologisk operation ledde till att Akademiska sjukhuset gjorde en lex Maria-anmälan..

Dalarnas tidningar - 16 nov 15 kl. 11:21

Bråk ledde till anmälan om misshandel

Ett bråk mellan två ungdomar på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Säter ledde till anmälan om misshandel. Detta skedde strax före klockan 01.00, natten mot söndagen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

JO-anmälan efter vargattacken

En privatperson har JO-anmält räddningstjänsten efter händelsen i Kolmårdens djurpark då en djurskötare dödades av vargar. Anmälaren tycker inte att tillräckligt har gjorts för att försvara och rädda djurskötaren.Räddningstjänsten var först på plats till Kolmårdens djurpark när larmet kom under söndagsförmiddagen.

BT - 05 jul 12 kl. 13:17

Polis slog son - ingen anmälan

Pojken ringde till polisen och berättade att hans pappa slog honom. Men det ledde aldrig till någon anmälan. Nu anmäler i sin tur polismyndigheten i Jönköpings län de två poliser som agerade på larmet och som åkte hem till pojken och hans pappa, som också var polis.

BT - 05 jul 12 kl. 13:17

Polisman slog son - ingen anmälan

Pojken ringde till polisen och berättade att hans pappa, som är polis, slog honom. Men det ledde aldrig till någon anmälan. Nu anmäler i sin tur polismyndigheten i Jönköpings län de två poliser som agerade på larmet och som åkte hem till pojken och hans pappa, som också var polis.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Brynäs avgjorde med målexplosion

Barometern - 10 minuter sedan

Fullsatt när skidlegendaren Johan Olsson föreläste i Oskarshamn

Det är inte varje dag en OS- och VM-guldvinnare är i Oskarshamn. Men på onsdagskvällen hände det när Johan Olsson föreläste på Folkhögskolan. Han kom att prata om hur han jobbat med det mentala men också en viss femmil..

Barometern - 15 minuter sedan

Modo närmare allsvensk final

Toppstriden i hockeyallsvenskan ser ut att vara avgjord. Modo vann toppmötet mot Bik Karlskoga med 4–2 och tog ett jättekliv mot ett finalmöte mot rivalen Björklöven. I övrigt blev det upp- och nedvända världen då seriesuveränen Björklöven förlorade och superjumbon AIK vann..

Barometern - 30 minuter sedan

Renovering i topp över misslyckade affärer

Förra årets misslyckade köp kostade svenskarna 730 miljoner kronor..

Barometern - 30 minuter sedan

Brittiska parlamentet tar nytt brexitsteg

Barometern - 45 minuter sedan

Åklagaren: Weinstein är en våldtäktsman

Upprepade våldtäkter, sexuella övergrepp och tomma löften om jobb – under onsdagen riktade åklagaren en rad anklagelser mot filmproducenten Harvey Weinstein i den uppmärksammade rättegången mot honom..

Barometern - 45 minuter sedan

Polisskjutningar ökar i Rio de Janeiro

Barometern - 45 minuter sedan

Man hittades skadad i Arlöv

Barometern - 1 timme sedan

Företagarna upprörda över M och KD:s kohandel

Företagarna är upprörda över att Moderater och Kristdemokrater går emot sin egen politik i syfte att spela ett spel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.