Barometern > Nyheter

Wednesday, 29 January, 13:09

Barometern - 14 jan 20 kl. 13:18

Därför ställs fullmäktigemöte inDet blir inget kommunfullmäktigemöte i januari för Mörbylångas politiker. Årets första möte blir i stället i slutet av februari. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mörbylångas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför ställs, fullmäktigemötein
YLE - 19 mar 17 kl. 07:25

Jobb och hälsa drar de västnyländska politikerna bort från fullmäktigemötena

Alla fullmäktigeledamöter har fått förtroende från väljarna och det måste de leva upp till som beslutsfattare. Det säger Marianne Pekola-Sjöblom som är forskningschef på Kommunförbundet. De ledamöter i Västnyland som sällan deltar i fullmäktiges möten säger att det beror på jobbet, medan de som är flitigast i klassen känner att uppdraget är en plikt.

YLE - 19 mar 17 kl. 07:25

Varierande närvaro vid Hangös fullmäktigemöten

En stor del av ledamöterna i Hangös stadsfullmäktige har varit flitigt närvarande vid fullmäktigemötena. Men en del ledamöter, som ställer upp för återval, har en rätt låg närvaroprocent. SDP:s Keijo Larila är i en klass för sig.

YLE - 19 mar 17 kl. 07:25

SFP i Ingå bäst på att sitta på fullmäktigemöten

I Ingå är det ledamöterna i Svenska folkpartiet (SFP) som under den här fullmäktigeperioden har varit flitigast med att sitta med på fullmäktigemötena. Samlingspartiet är sämst i klassen med den största frånvaron. Fullmäktige i Ingå har mötts 32 gånger under perioden 2013-2016.

BT - 28 okt 13 kl. 14:01

Fullmäktigemöte ställs in på grund av stormvarning

Måndagskvällens kommunfullmäktigemöte i Ulricehamn ställs in. Beslutet kom strax innan klockan två på måndagen. Anledningen är de klass 3-varningar för svåra väderförhållanden som SMHI har utfärdat för Västsverige och Sjuhäradsområdet.

YLE - 19 mar 17 kl. 07:25

Politikerna i Raseborg deltar flitigt i fullmäktigemöten

I medeltal har politikerna i Raseborgs fullmäktige en närvaroprocent på 91 procent. Hela sju ledamöter i fullmäktige har deltagit i alla 32 möten fullmäktige har haft under åren 2013-2016. Yle Västnyland har granskat hur aktivt de västnyländska fullmäktigeledamöterna har deltagit i fullmäktigearbetet.

YLE - 16 jan 14 kl. 11:12

Fullmäktigemötet i Lojo lockade publik på nätet

Lojo sände sitt fullmäktigemöte över nätet för första gången på onsdagen (15.1). De flesta orkade ändå bara följa med mötet i mindre än fem minuter.

YLE - 08 dec 14 kl. 09:41

Fullmäktigemöten på webben är närdemokrati

Lojo fortsätter med direktsända fullmäktigemöten på webben. Beslutsfattarna i Lojo anser att sändningarna utgör ett led i en fungerande närdemokrati. Ungdomar vid en sysselsättningsverkstad har i ett år gratis skött sändningarna som har lockat från några hundra till över ett tusen åskådare.

Skånskan - 08 nov 18 kl. 17:05

Missad webbsändning från fullmäktigemöte

SVEDALA Svedalaborna fick aldrig chansen att lyssna på den politiska debatten på veckans fullmäktigemöte på grund av att ingen länk las ut på kommunens hemsida.– Det är mycket olyckligt. att sändningen inte gick ut Vi hade en livlig debatt där tre politiska linjer tydligt framkom, säger kommunalrådet Linda Allansson Wester (M).

VBL - 25 okt 12 kl. 06:19

Fullmäktigemöten krockar i tv-rutan

Både Vasa och Korsholm har prickat in fullmäktigemöten den 12 november och den 10 december. Problemet är att båda kommunernas fullmäktigemöten direktsänds i Botnia TV..

YLE - 12 jun 14 kl. 16:50

Direkt från Vörå fullmäktigemöte

Revisionsnämnden i Vörå har låtit göra en utredning om möjliga brister i förvaltningen i Vörå kommun. Under kvällens fullmäktigemöte väntas 3/4 av ledamöterna ställa sig bakom en motion om att utreda förvaltningen. Kommundirektör Christina Båssar kritiseras i en sekretessbelagd utredning som revisionsnämnden låtit göra.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 4 minuter sedan

Klart: SM-kval i futsal avgörs i Kifab arena

Hittills har endast innebandy-matcher spelats i Kifab arena. I helgen är det premiär för futsal när regionslutspelet avgörs i hallen. – I framtiden vill vi arrangera en landskap i futsal, säger FC Kalmars Mikael Kullman Larsson..

Barometern - 15 minuter sedan

Filmrecension: Fint om en ovanlig vänskap

Den franska regiduon Toledano och Nakache fortsätter i samma varma och humoristiska anda som i "En oväntad vänskap" att skildra samhällets svaga och dess hjältar..

Barometern - 10 minuter sedan

Flygstopp i halva Norge

Barometern - 15 minuter sedan

EU öppnar "verktygslåda" om 5G

Barometern - 15 minuter sedan

Kroppsdelar funna i halländskt skogsparti

Barometern - 30 minuter sedan

Ikea stänger flera varuhus i virusets spår

Barometern - 30 minuter sedan

Polanski kan få flera "franska Oscars"

Den våldtäktsanklagade regissören Roman Polanskis film "En officer och spion" är favorit inför César, Frankrikes motsvarighet till Oscarsgalan..

Barometern - 30 minuter sedan

Katalansk ledare vill ha nyval

Barometern - 30 minuter sedan

Mittfältaren Bergwijn till Tottenham

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.