Barometern > Sport

Monday, 27 January, 17:58

Barometern - 14 jan 20 kl. 12:00

Nytt KFF-avtal för Lindqvist som lånas utKalmar FF vill se mer av Olle Lindqvist, 20. Nu förlängs försvarsspelaren kontrakt ett år till. Dessutom lånas han ut till Oskarshamns AIK..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
KFF, Lindqvist, FF, Olle Lindqvist, Oskarshamns AIK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, KFF-avtalför , Lindqvistsom , lånasut
Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 09:34

Värnamo och KFF jagar Armin

Mjällby är på väg att låna ut två spelare, målvakten Alexander Lundin och mittbacken Armin Aganovic, med Åsums BK som moderklubb. Båda är aktuella för Kristianstads FF.
Duon är på väg att lånas ut för att få spela A-lagsfotboll och utvecklas.

Expressen - 20 dec 16 kl. 12:46

Serie A-stjärnan nära nytt kontrakt

Napolis Dries Mertens har stått för en strålande höst i Serie A. I helgen gjorde han bland annat fyra mål mot Torino. Nu kan belgaren belönas med nytt avtal, enligt italienska Sport Mediaset..

Kristianstadsbladet - 23 maj 14 kl. 09:00

Siesta hoppas på nytt förtroende

Foto: Bosse Nilsson
2011 lockade Siesta 12 000 personer. 2013 såldes lite drygt 2 000 förköpsbiljetter. Framgångssagan var över – men ändå inte.

YLE - 01 mar 14 kl. 11:48

Cronberg: Krimryssarna behöver ökad autonomi

Då EU så tydligt har uttryckt sitt stöd för den ukrainska oppositionen är EU nu i praktiken tvunget att hjälpa landet som hotas av bankrutt, konstaterar De grönas Europaparlamentariker Tarja Cronberg i en intervju Yle Nyheter TV-nytt. Vad gäller krimryssarna anser Cronberg att deras ställning måste tryggas genom kraftigt utvidgad autonomi. Greta Lång-Tennberg har intervjuat Cronberg.

YLE - 13 apr 17 kl. 04:00

SFP går till Sipilä med sysselsättningsförslag

Svenska folkpartiets ledning träffar efter påsk statsminister Juha Sipilä (C) för att ge regeringen sin syn på sysselsättningspolitiken. Ursprungligen talades det om att grunda en arbetsgrupp över partigränserna och föra samman regeringen och oppositionen, men det blev inget av den planen. De grönas partiordförande Ville Niinistö kallar det hela ogenomtänkt.

YLE - 07 sep 16 kl. 05:16

Ännu mera pengar till Jakobstads torgparkering

Stadsfullmäktige i Jakobstad beviljar ytterligare 450 000 euro i kapitallån till torgparkeringen. Nu vill Helinä Sipinen (PRO) undersöka möjligheten till ett förbud av verkställighet. Stadsfullmäktige godkände med rösterna 31-11 ett nytt kapitallån på 450 000 euro till bolaget Jakobstads torgparkering AB.

YLE - 06 jul 13 kl. 18:06

Regeringen informerar riksdagen om Pyhäjoki i höst

Fennovoima beviljades lov att bygga ett kärnkraftverk med japanska eller fransk-tyska krafter. De förhandlingarna har avslutats och företaget har nu skrivit ett avtal med ryska Rosatom. Det kan sätta käppar i hjulen för kärnkraftsbygget.

HBL - 01 nov 13 kl. 05:36

Fennovoima väntar ägarbesked

Medan politikerna tvistar om kärnkrafts­bolaget Fennovoimas framtid förbereder sig bolagets ägare på att säga ja eller nej till kärn- kraftverket. Slutliga svar ska ges senast nästa vecka, men i dag väntas den näst största ägaren Outokumpu komma med sitt besked.Fennovoima lovar besked om vilka av ägarna som investerar i det planerade kärnkraftverket om ett par veckor.

Skånskan - 17 aug 19 kl. 15:30

Vill skapa bank för fler unga idrottare

SVALÖV En fritidsbank måste införas i Svalöv, allt för att barn, ungdomar och familjer ska kunna träna, trots att man inte har råd att köpa dyrbar utrustning.Liberalerna skrev redan den 25 februari ifjol en motion om att tillsammans hjälpas åt att samla in urväxta och begagnad sportutrustning som i nästa steg lånas ut till kommuninvånare som inte har råd att köpa, i vissa fall dyra utrustningar. Nu ska motionen upp på nytt för behandling och partiet poängterar att till exempel börja rida, spela fotboll, träna kampsport kostar på samtidigt som barn snabbt växer ur kläder och skor.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 6 timmar sedan

Svaret: Berga tackar ja till friplatsen

IFK Bergas styrelse har behandlat frågan. Svaret? – Vi har tackat ja till vakansen till division 1, säger Michael Mårtensson, ordförande i Berga..

Barometern - 7 timmar sedan

Förre KFF-spelaren sänkte Ajax

Barometern - 18 timmar sedan

Idrottsvärlden i chock efter Bryants död

Idrottsvärlden sörjer Kobe Bryant. Efter nyheten om basketikonens dödskrasch i Kalifornien strömmar det in kommentarer och kondoleanser på sociala medier. "Jag mår illa just nu", skriver förre lagkamraten Shaquille O'Neal på Twitter..

Barometern - 23 timmar sedan

FBC Kalmarsund U–Karlskrona 6–3

Barometern - 23 timmar sedan

Cahoot–BK Kåess 16–4

Barometern - Igår: 17:24

SSG–Östra 8–5

Barometern - Igår: 06:00

FC Kalmar jagar andraplatsen

Andraplatsen är inom räckhåll. FC Kalmar går stenhårt för att ta den. – Det vore stort, säger Peiman Eliassi..

Barometern - Igår: 06:00

KHC fokuserar på att avsluta snyggt

Chansen till kval är obefintlig. KHC vill avsluta snyggt ändå. – Vi måste ha roligt, säger Andreas Holfelt..

Barometern - Igår: 21:02

Nio poäng av Simon Dahl när VSGF vann

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.