Expressen > Nyheter

Monday, 27 January, 08:00

Expressen - 14 jan 20 kl. 11:37

10-årig flicka försvunnen i SundsvallPolisen söker efter en 10-årig flicka som har försvunnit från en skola i Sundsvall.Flickan sågs senast vid 09-tiden på tisdagsmorgonen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sundsvall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 10-årig, flicka, försvunneni , Sundsvall
Expressen - 24 maj 18 kl. 18:46

7-årig flicka försvunnen – söks av polisen

En 7-årig flicka har försvunnit i Sundsvall.Polisen efterlyser nu flickan på sin hemsida. .

HBL - 03 aug 12 kl. 16:19

16-årig flicka försvunnen i Åbo

Flickan har varit försvunnen i en månad. Polisen tror att hon finns i Åbo.Polisen i Egentliga Finland letar efter en 16-årig flicka som varit försvunnen i en månad.

Västerbottens Folkblad - 24 mar 15 kl. 07:13

17-årig flicka försvunnen

Polisen i Umeå letar efter en 17-årig flicka som är försvunnen. Hon anmäldes försvunnen av sina anhöriga under gårdagen, sågs senast vid lunchtid på måndagen. Enligt polisen är det mycket viktigt att hon hittas eftersom det finns ett överhängande vårdbehov.

Sydsvenskan - 22 okt 15 kl. 17:05

14-årig flicka försvunnen

Polisen misstänker att en 14-årig flicka har utsatts för olaga frihetsberövande, skriver Dalarnas Tidningar.Enligt en anhörig ska det ha funnits en hotbild mot flickan efter att hon haft kontakt med en man på social medier.Flickan hade senast kontakt med anhöriga klockan 23.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 15 kl. 17:05

14-årig flicka försvunnen

Polisen misstänker att en 14-årig flicka har utsatts för olaga frihetsberövande, skriver Dalarnas Tidningar.Enligt en anhörig ska det ha funnits en hotbild mot flickan efter att hon haft kontakt med en man på social medier.Flickan hade senast kontakt med anhöriga klockan 23.

Sydsvenskan - 08 nov 12 kl. 19:51

Tioårig flicka försvunnen

Sedan några timmar söker polisen i Göteborg med mycket stora resurser efter en tioårig flicka som varit försvunnen sedan tidigt i dag på morgonen. Flickan har inte setts till sedan klockan 07.50, uppger polisen.

NSD - 08 nov 12 kl. 22:16

Nioårig flicka försvunnen i Göteborg

Sedan i eftermiddags söker polisen i Göteborg med mycket stora resurser efter en nioårig flicka som varit försvunnen sedan tidigt i morse..

Expressen - 10 dec 12 kl. 16:02

Femårig flicka försvunnen

Polisen söker just nu en femårig flicka i Örebro, skriver Nerikes Allehanda. Flickan har varit försvunnen sedan omkring klockan 11 i dag. ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Femårig flicka försvunnen i Örebro

En femårig flicka är försvunnen i Örebro. Flickan försvann från sitt hem vid 11-tiden på förmiddagen och polisen uppmanar nu allmänheten att hjälpa till att leta efter henne, skriver Nerikes Allehanda. - Vi lägger så mycket resurser som vi bara kan på att hitta henne.

Corren - 07 feb 13 kl. 14:13

Tioårig flicka försvunnen

En tioårig flicka från en mindre ort utanför Linköping är försvunnen. Nu vädjar polisen om hjälp..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Här är morgonens nyheter

Dödssiffran stiger efter helikopterkraschen som tog basketlegendaren Kobe Bryants liv. Samtidigt kommer nya uppgifter om olyckan.Kommuner vill stoppa asylsökande – genom att göra hela området till undantag från EBO-lagen.

Expressen - 1 timme sedan

”Vi måste göra allt för att det inte ska hända igen”

Han får årets stipendium från Micael Bindefelds stiftelse till minne av Förintelsen.Och Alexander Ekman, som i sitt sommarprat berättade om livet som öppet homosexuell, är tacksam för att han inte levde i Nazityskland.– Det hade inte varit kul att vara en del av den tiden.

Expressen - 1 timme sedan

Brottsligheten i Sverige skenar, sägs det, men det gör den inte

Detta rykte, denna sägen, denna nyhet hörs varje dag som en klingande ton, än här, än där, i riksdagen såväl som på debattsidor och i sociala medier.Men brottsligheten i Sverige skenar inte..

Expressen - 1 timme sedan

Rot och rut-avdrag ökar i Västsverige

Rut- och rotavdrag ökar, både i Västsverige och i resten av landet.Efterfrågan på rut-tjänster ökar mest, rapporterar Göteborgs-Posten..

Expressen - 1 timme sedan

Anhöriga får betala när döda fraktas till Lunds bårhus

Malmöbor som inte dör på sjukhus måste nu föras till bårhuset i Lund, eftersom stora delar av bårhuset i Malmö hålls stängda.Trots att begravningsbranschen protesterar tvingas anhöriga stå för notan, rapporterar Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Från ett liv i lyx till korruptionshärva

Från flotta fastigheter, mingel med Paris Hilton och ett liv i lyx – till huvudperson i en omfattande korruptionshärva.Världen har rämnat för Afrikas rikaste kvinna: Isabel dos Santos, 46.– Hon är en fruktansvärd tjuv som stulit från sitt eget folk, säger Ana Gomes, före detta EU-parlamentariker i Portugal..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunernas plan för att stoppa asylsökande

Flera kommuner vill införa regler som innebär att asylsökande som flyttar dit förlorar sin dagersättning.– För att vi ska kunna fullgöra vårt integrationsuppdrag, så behöver vi ett andrum i själva mottagandet, säger liberalen Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande i Landskrona, till Sveriges Radio..

Expressen - 2 timmar sedan

Viktor Larsson mördade – för halsband och telefon

Ett halsband, en telefon och en väska.Det blev rånbytet för 22-årige Viktor Larsson som högg ihjäl 18-årige Tobias Håkansson vid Backaplan i Göteborg, enligt den fällande domen.– Kniven råkade gå in i magen på honom, hävdar Larsson som vid tillfället var hög på en cocktail av droger..

Expressen - 3 timmar sedan

Utbildningarna som ger hög lön snabbt

Vill man ha störst chans till jobb och tjäna mer än sina årskamrater ska man välja yrkesprogram på gymnasiet. Det visar ny statistik Expressen kan redovisa, skola för skola.Fyra år efter examen hade 70 procent av de som gick energiprogrammet fått jobb och tjänade 29 000 kronor.

Expressen - 4 timmar sedan

Bolton: Trump knöt stoppat stöd till Ukraina till Biden-utredning

Donald Trump var tydlig inför nationella säkerhetsrådgivaren John Bolton:
Han ville fortsätta knyta frysandet av militärt stöd till Ukraina till en utredning av Joe Biden och hans son Hunter Biden.Det rapporterar New York Times, som publicerat uppgifter ur en kommande bok skriven av John Bolton..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.