UT > Nyheter

Friday, 17 January, 23:32

UT - 14 jan 20 kl. 11:30

Planer: Här vill Stubo bygga 50 nya lägenheterKommunala bostadsbolaget Stubo vill bygga 50 hyreslägenheter vid Jönköpingsvägen i Ulricehamn. Ursprungliga planen att bygga för kommunens behov har förpassats till papperskorgen, då kommunen istället har köpt egen fastighet. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Stubo, Jönköpingsvägen, Ulricehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PlanerHär vill , Stubo, bygga50 nya , lägenheter
Skånskan - 15 jul 19 kl. 17:11

Ska bygga marklägenheter

Rydsgård Skurupshem har köpt mark i Rydsgård för att bygga marklägenheter.
15 hyreslägenheter i parhus ska det bli.Nyligen köpte det kommunala bostadsbolaget Skurupshem fem fastigheter av OBOS Mark AB för knappa 1,5 miljoner, Örsjö 21:27 till 21:31 som ligger på rad.

SmålandsPosten - 16 jan 18 kl. 19:55

Planer på nya lägenheter på Öster

Det finns planer på nya lägenheter på Alpgatan på Öster i Växjö. Det är Jonas Filipsson och bolaget JF Fastigheter som står bakom en bygglovsansökan..

Alingsås tidning - 02 feb 16 kl. 05:30

Dyrare bygga servicelägenheter

De 32 servicelägenheterna som ska byggas vid Kullingshemmet blir drygt 10 procent dyrare än beräknat. För att inte tappa fart förslår kommunstyrelsen att man tillskjuter 5 miljoner extra.
Det har varit stor enighet att bygga servicelägenheter i kvarteret Björnen.

UT - 21 nov 17 kl. 01:00

Privatpersoner köpte klubbhus - vill bygga lägenheter

Nitta IF har sålt sitt klubbhus Forshaga för 500 000 kronor. Köparen Alexander Svensson vill bygga lägenheter i huset..

LV - 15 dec 17 kl. 15:15

Nu är det okej att bygga lägenheter på vinden

Ett nej blev förvandlat till ett ja, efter miljö-och byggnadsnämndens sammanträde i onsdags. Fastighetsägaren till Storgatan 25 i Västervik får bygga lägenheter på vinden..

GöteborgsPosten - 22 jan 19 kl. 21:43

Johannebergskyrkan ska bygga studentlägenheter

Vikande medlemstal, bostadsbrist och möjligheten att utveckla församlingen får Johannebergskyrkan att testa ett nytt grepp. Nu vill kyrkan bygga studentlägenheter och förskola. På tisdagen gav byggnadsnämnden tummen upp till projektet..

BT - 18 apr 19 kl. 08:48

Bollebo kan börja bygga lägenheter på Odinslund

Nu står Bollebo i startgroparna för att börja bygga hyreslägenheter på Odinslund i centrala Bollebygd. Bygglovet är beviljat efter flera turer..

BT - 14 jan 20 kl. 11:30

Planer: Här vill Stubo bygga 50 nya lägenheter

Kommunala bostadsbolaget Stubo vill bygga 50 hyreslägenheter vid Jönköpingsvägen i Ulricehamn. Ursprungliga planen att bygga för kommunens behov har förpassats till papperskorgen, då kommunen istället har köpt egen fastighet. .

Barometern - 19 mar 14 kl. 06:24

Planer på centrala hyreslägenheter

MBAB har beslutat att köpa tre ­fastigheter i centrala Färjestaden. Totalt ­kostar fastigheterna 13 miljoner kronor. Mörbylånga Bostads AB, MBAB, står i startgroparna för att bygga nya hyresrätter.

Skånskan - 07 apr 19 kl. 06:00

Stena vill bygga lägenheter på tak

MALMÖ Stena fastigheter har en idé om att bygga nya lägenheter på taket på en fastighet som ligger vid Stora Kvarngatan.Fastigheten omfattar ett helt kvarter och här finns cirka 200 lägenheter i dag. Genom att bygga tre nya våningsplan på taket på en del av fastigheten skulle det kunna skapas 30-50 nya bostäder här.

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Snöbrist ställer till det för slalomklubben

Den ovanligt milda vintern ställer till det för SK Boge. Helgens tävlingar är inställda och någon träning på snö i hemtrakterna är inte i sikte. .

UT - 5 timmar sedan

Sjukstuga i Lager 157 ski team

Säsongens tidiga dominant Emil Persson är sjuk och missar La Diagonela. Nu står Lager 157 ski teams stora hopp till Marcus Johansson..

UT - 5 timmar sedan

Lugnt för snöröjarna – vädret sparar pengar åt kommunen

Några enstaka insatser för att halkbekämpa, men någon snöröjning har inte behövts. Kostnaden hittills för Ulricehamns kommun ligger cirka 200 000 kronor lägre än en genomsnittlig vinter, så här långt..

UT - 8 timmar sedan

Efter 33 år – dragspelsstämman läggs ner

Ett falnande intresse är ett av skälen till att dragspelsstämman nu läggs ner. .

UT - 9 timmar sedan

Ny ägarmodell – nytt namn för LRF Konsult

LRF Konsult, med kontor i Ulricehamn, byter nu namn till Ludvig & Co. Bytet sker i mars. .

UT - 9 timmar sedan

Brott: Misstänkt våldtäktsman befaras ha flytt landet

Mannen som misstänks ha utsatt Linn Kroon för en våldtäkt inne på toaletten på Burger King i Göteborg är troligen identifierad – men befaras ha flytt utomlands. Det rapporterar Göteborgs-Posten. .

UT - 11 timmar sedan

Frikänd: Vill ha skadestånd efter häktning

En man satt frihetsberövad misstänkt för ett brott som han sedan frikändes för. Nu vänder mannens advokat sig till Justitiekanslern, JK, för att begära skadestånd. .

UT - 12 timmar sedan

Så säkras snön till världscupen vid ännu en mardrömsvinter

Årets vinter är den sämsta på tolv år. Mardrömsscenariot är att det blir lika illa till världscupen om exakt ett år – men åtgärdsplaner finns. – Det är klart att en sådan här vinter väcker tankar, säger Johan Falk, vd för Ulricehamn ski event..

UT - 13 timmar sedan

Sjukdom bakom dödsfall i bergtäkten

Den man som påträffades livlös i bergtäkten i Marbäck i slutet av december förra året, avled av en hjärtinfarkt. Det rörde sig alltså inte om en arbetsplatsolycka. .

UT - 14 timmar sedan

Veckans fråga: Vilket är ditt bästa spartips?

Jul och nyår är över och vi har gått in i de så kallade oxveckorna. Efter att man levt det glada livet över helgerna så kan det var dags att dra lite i svångremmen fram till januarilönen. UT bad några personer på stan om deras bästa spartips.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.