Skånskan > Nyheter

Saturday, 25 January, 01:23

Skånskan - 14 jan 20 kl. 11:00

Anmäls för tomgångskörningHÖRBY En bilist som vid ett flertal tillfällen har låtit sin bil stå med motorn i gång på tomgång i ett bostadsområde i Hörby har polisanmälts för brott mot de lokala ordningsföreskrifterna. Tomgångskörningen ska ha inträffat upprepade gånger mellan den 1 december och den 13 januari..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY En, Hörby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälsför , tomgångskörning
BT - 30 maj 19 kl. 07:19

Bussbolag kritiseras för upprepad tomgångskörning: ”Fullständigt fel”

I hela Borås kommun gäller regeln om tomgångskörning max en minut sedan länge. Men skolskjutsbussarna i Dalsjöfors står och puttrar mycket längre än så, mest varje dag. Det vet Dalsjöforsbon Lars-Olof Andersson som anmärkt på saken i mer än ett halvår – utan resultat..

Skånskan - 15 jul 16 kl. 11:03

Anmäler tomgångskörning

Lund En privatperson har anmält ett företag för brott mot ordningsstadgan. Företaget uppges på morgnarna låta sina lastbilar gå på tomgång långt mer än en minut som är den tillåtna tiden..

Expressen - 15 okt 19 kl. 15:59

Tipsare tröttnade på avgaser – angav tomgångsköraren

I de allra flesta kommuner är det max en minuts tomgångskörning som gäller.Det tog en person i Östra Göinge fasta på och anmälde en bilist som misstänks stå allt för länge på tomgång.Nu hotar kommunen bilägaren med en hög avgift om inte tomgångskörningen upphör..

Sydsvenskan - 23 aug 13 kl. 18:16

Anmäls för tomgångskörning

En man som sov i sin bil Drottningstorget blev under torsdagen väckt av poliser som tillkallats av en förbipasserande som tyckte att mannen haft motorn igång väl länge..

Aftonbladet - 06 mar 15 kl. 22:55

Nettbuss anmält – för tomgångskörning

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Två personer i Frankrike har smittats av viruset

INRIKES Två människor har bekräftats smittade av coronaviruset i Frankrike, uppgav landets hälsominister Agnès Buzyn för franska medier på fredagskvällen.
Ministern sa att det första fallet upptäcktes i Bordeaux och det andra i Paris, skriver Le Parisien.En av de smittade tog kontakt med sjukvården på torsdagen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lätt seger för IFK mot USA

handboll IFK Ystad hade som väntat inga problem med att besegra USA:s landslag i fredagens träningsmatch. Resultatet blev hela 41-21.Precis som YIF hade IFK Ystad en tämligen enkel väg mot segern i träningsmatchen mot Robert Hedins USA.

Skånskan - 7 timmar sedan

Gifthus kan rivas

Malmö Malmö museers så kallade gifthus kommer sannolikt hållas stängda hela 2020.
Och vid undersökningarna har nya problem uppdagats. Några byggnader kan komma att rivas.

Skånskan - 7 timmar sedan

Huset på Hänninge 408 i Höör sålt igen – andra gången på kort tid

Höör Mira Julia Lovisa Wångdahl, 30, är ny ägare till fastigheten på Hänninge 408 i Höör. Försäljningen blev klar i januari 2020 och priset på huset landade på 615 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som maj 2018 för 300 000 kronor.

Skånskan - 8 timmar sedan

Dom sköts upp mot bilbrännare

Kävlinge/Staffanstorp Det par som på fredagen skulle fått sin dom gällande 13 av sommarens bilbränder får vänta på sin dom ytterligare två veckor.Paret greps den 27 juli förra året i Furulund, dit polis och räddningstjänst kallats på grund av en flera bilar brann på Trädgårdsgatan.
Den 26-årige Malmöbon och hans 22-åriga flickvän häktades och har alltså på måndag suttit frihetsberövade i sex månader.

Skånskan - 8 timmar sedan

Färgrikt i Edwards anda

SJÖBO Han hann bara skapa under några år. Men hans konst skapade skola och lever fortfarande genom ett kollektiv med upp emot 80 konstnärer som skapar i Edward Tingatingas anda.Nu har Sjöbos konsthall fyllts av färgstarka målningar från ett 15-tal av kollektivets konstnärer, däribland Edward Tingatingas dotter Martina.

Skånskan - 8 timmar sedan

Nya kriminella metoder

Malmöpolisen berättade att unga utnyttjas av kriminella som springpojkar i större utsträckning än vad man tidigare trott, under en presskonferens om hur det gått för ”Operation Rimfrost”, polisinsatsen för att stävja gängvåldet. 14-15-åringar används för att leverera droger eller annat som skapar ett avstånd mellan de grovt kriminella och brottet. Ibland gör de unga det för pengarna, men det händer också att de hotas, till exempel med våld mot deras familj.

Skånskan - 8 timmar sedan

Chauffören pressades att smuggla tabletter

Malmö I hytten på den 50-årige förarens lastbil hittade tullen två väskor med nästan hundratusen narkotikaklassade tabletter.
Nu ställs en 44-årig man som chauffören pekat ut som den som tvingat honom att smuggla in tabletterna inför rätta.Lastbilschauffören berättade i förhör att han stämt möte med 44-åringen på en bensinstation vid Spillepengen för att lämna över de insmugglade tabletterna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Moment 22 för unga

Facket säger nej till till tusen praktikplatser inom restaurang och kafé i Malmö för unga. De menar att betald praktik gör staden till ett ”bemanningsföretag”.
Praktikplatser kan alltid ses som något som tar arbetstillfällen från ”riktiga” anställda.

Skånskan - 8 timmar sedan

Holmejas hållplatser ska nu bli säkrare

HOLMEJA Busshållplatserna vid Holmeja ska bli säkrare och mer tillgängliga.
En belyst cykelväg från Yddingevägen är även på gång.– Det är inte så trafiksäkert för Holmejaborna att ta sig till och från bussen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.