Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 January, 22:24

Dagensanalys.se - 14 jan 20 kl. 11:26

Oracle har fått en ny SverigechefPelle Ewald är ny Sverigechef på Oracle. Pelle Ewald kommer senast från en tjänst som säljchef för finans och offentlig sektor inom Oracle. Som ledare för den svenska organisationen så är mitt mål att vi ska hjälpa våra kunder att bli mer datadrivna så att de kan ta bättre och snabbare beslut i sina affärsprocesser. Vi på Oracle måste vara nära kunderna för att förstå deras situation och prioriteringar så vi kan skapa mer värde tillsammans, säger Pelle Ewald. Oracle [. ] Inlägget Oracle har fått en ny Sverigechef dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Sverigechef, Ewald, Oracle, Pelle Ewald, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oraclehar , fåtten ny , Sverigechef
Computer Sweden - 13 jan 20 kl. 12:35

Förarbyte på svenska Oracle


Carl Frögelius lämnar och trotjänaren Pelle Ewald tar över som ny Sverigechef på Oracle..

IDG - 13 jan 20 kl. 12:35

Förarbyte på svenska Oracle


Carl Frögelius lämnar och trotjänaren Pelle Ewald tar över som ny Sverigechef på Oracle..

IDG - 01 feb 11 kl. 05:30

På sikt lever Oracle farligt

Oracles Sverigechef vill helst diskutera licensvillkor enskilt med varje kund. Ja, tacka tusan för det..

IDG - 27 jun 11 kl. 13:20

Oracle ökar tack vare licensintäkter


Oracles siffror visar kraftig uppgång. En anledning är licensintäkterna. Oracles Sverigechef Johan Stakeberg är nöjd..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 minuter sedan

Microsoft vill tvinga dig att använda Bing som nästa sökmotor

Microsoft tänker ta till drastiska steg för att få fler att använda sökmotorn Bing. Ett sista desperat försök att konkurrera med Google. När du installerar Office 365 vill Microsoft tvinga Chrome-användare över till att använda Bing.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Streaming blir större än betal-tv under 2020

Researchbolaget Ampere Analysis har kartlagt marknaden för både streaming och tv och i sin prognoser passerar streaming betal-tv under 2020. I skrivande stund har 22 procent av europeiska hushåll tre eller fler SVOD-tjänster. När nu Apple släpper sin streamingtjänst till alla som köper en ny Apple-enhet (12 månader gratis) kommer det att få bägaren att tippa över och streaming passerar betal-tv.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Verto Analytics säkrar 160 miljoner kronor till sin verksamhet

Finska Verto Analytics har fått in 160 miljoner kronor från tidigare investerare, management och grundare. Bakom investeringen finner vi bland andra Conor Venture Partners, Open Ocean Capital och Finnish Industry Investment. Med pengarna ska Verto Analytics expandera sin plattform i USA, där man redan är verksam, och till fler länder i Europa.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Netflix ökar men marknaden tvekar

Netflix ökade sina intäkter med över 30 procent under det sista kvartalet förra året. Trots detta tvekade marknaden och sänkte aktien. Det är konkurrensen från Apple och Disney som fått Netflix investerare att darra, trots att bolaget går bra.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

GoMore växer internationellt med Stripe

GoMore, Skandinaviens ledande bildelningstjänst, erbjuder samåkning, peer-to-peer-biluthyrning och privat billeasing. Sedan lanseringen har det danska företaget expanderat till Sverige, Norge, Danmark , Frankrike och Spanien och har nu över 100 anställda. Enbart i Danmark finns fler än 900 000 registrerade GoMore-användare.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Kapa dyra energiräkningar med en smart termostat

Med en smart klimatassistent i hemmet är det idag möjligt att styra både värmepumpar och luftkonditioneringsapparat via din mobiltelefonen. Något som är bra både för miljön och den egna plånboken. Under vinterhalvåret blir många av oss i Sverige påminda om hur mycket det kan kosta att hålla våra bostäder varma.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

AI – konsten att tänka innanför boxen

All analys bygger på data, och all data är historisk. Viss data samlar vi in i det ögonblick något händer, men realtid (d.v.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Improove startar Improove Growth

Improove Growth kommer ha ett tydligt fokus på att hjälpa kunderna att öka sin försäljning. Ett mindre team är redan på plats och igång med uppdrag. En av våra styrkor har alltid varit vår förmåga att förstå kundens verksamhet och hjälpa dem att lyckas med sin e-handel, säger Per-Mattias Nordkvist, Founder & Managing Partner på Improove.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Listan över Sveriges mest omtalade varumärken

Volvo är fortfarande det mest positivt omtalade varumärket i Sverige under 2019 enligt YouGov BrandIndex, men ICA och Swish knappar på Volvo. SJ är det varumärke som har ökat mest. I YouGov BrandIndex mäts cirka 300 varumärken dagligen i Sverige.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Republiken kombinerar digital marknadsföring och management

Nu lanseras Republiken, en digital marknadsföringsbyrå i Göteborg som kombinerar digital marknadsföring och management för tillväxtbolag. Grundarna är Jonatan Sundemo, senast från performancebyrån Symbiooz, Pontus Levén tidigare marknadschef på digitalbyrån Varvet och Olof Mattson senast från rollen som senior pr-konsult på pr-byrån Perspective Communication. Det finns en stor efterfrågan på managementkonsulter som inte bara lägger strategier, utan med hjälp av digitala marknadsförare också kan genomföra strategierna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.