Skånskan > Nyheter

Friday, 17 January, 17:57

Skånskan - 14 jan 20 kl. 11:18

Inbrottsförsök i VästerstadVÄSTERSTAD Tjuvar försökte ta sig in i en bostad i Västerstadstraken den 10 januari. Fastighetsägaren upptäckte att det fanns en skada på dörrlåset, och misstänker att någon har försökt bryta sig in i huset. Inbrottsförsöket misslyckades dock. Polisen rubricerar det inträffade som försök till stöld..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Västerstad, VÄSTERSTAD Tjuvar, Västerstadstraken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottsförsöki , Västerstad
Skånskan - 04 maj 18 kl. 11:21

Två fångade på film under inbrottsvågen

MELLANSKÅNE/FLYINGE En inbrottsvåg främst mot företagsbilar drabbade Flyinge och även andra delar av Mellanskåne under natten mellan onsdagen och torsdagen. Polisen tror att det är två gärningsmän som ligger bakom de flesta av dem – de fångades av en övervakningskamera på ett ställe.– Alla iakttagelser är av intresse för oss om allmänheten gjort observationer, säger kommunpolis Mats G Odestål i Eslöv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Kanske miljardkatastrof

Europas tretton största biltillverkare kommer att missa EU.s utsläppskrav – vissa rejält. Det anser det brittiskt analysföretaget PA consulting, som gör en årlig prognos för om tillverkarna kan leva upp till kraven.

Skånskan - 45 minuter sedan

Slaven i källaren

I källaren på en välbesökt restaurang vid Möllevångstorget i Malmö hittades ett litet rum innanför ett kontor. I utrymmet fanns en nyligen använd säng. Det är kommunens inspektörers åsikt att det bodde någon där.

Skånskan - 45 minuter sedan

Alla sätt är bra

Tankesmedjan SNS nya rapport innehåller intressanta klimatförslag. 27 industrianläggningar står för lejonparten av de svenska utsläppen. Det skulle därför enligt SNS konjunkturråd av forskare sannolikt vara klimatmässigt lönsamt att sätta anordningar för koldioxiduppsamling (CCS) på dem om staten gick in med en del av kostnaden.

Skånskan - 1 timme sedan

Pilebalkong och äldre tegel

Kävlinge En fasad i form av återbrukstegel och flätat räcke av pil. En prunkande innergård med stadsradhus. Det är vad vinnaren av KKB:s första arkitekttävling föreslår.

Skånskan - 1 timme sedan

Filmade våldtäkt – två män åtalas

Malmö I samband med en utredning om ett mordförsök upptäcktes en film där en 18-åring våldtar en kvinna i hennes lägenhet.
Nu åtalas 18-åringen för våldtäkten och hans 17-årige kompis för filmningen.Det var i slutet av oktober 2019 som våldtäkten ska ha inträffat på Per Albin Hanssons väg i Malmö.

Skånskan - 1 timme sedan

Nu ska bron målas – i 13 långa år

Malmö Kulören heter Traffic black och det beräknas gå åt 12 000 liter färg. Målningen av Öresundsbron tillhör de mera ovanliga jobben för samtliga inblandade.
En av tre specialbyggda målningsplattformar finns redan på plats och om vädret tillåter kommer målarna att börja arbeta i april.

Skånskan - 1 timme sedan

Världsunikt hus snart färdigt

lund Peab är snart färdigt med den första etappen av sitt byggprojekt på Schelevägen, precis öster om Sparta.
De 188 bostadsrätterna blir världsunika eftersom de är de första som värms genom systemet ectogrid, utvecklat av E on.
Spillenergi från Medicon Village rakt över gatan tas tillvara i ett slutet system.

Skånskan - 1 timme sedan

102 kvadratmeter stort hus i Stehag sålt

Stehag Sara Linnéa Svahn, 46 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Skogsvägen 7 i Stehag. Huset är byggt 1988 och har en boyta på 102 kvadratmeter. Säljare är Karl Rune Jörgen Nilsson och Kennet Julin.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lägerplatsen äntligen på gång

Landskrona Det tog tolv år innan beslut kom att bygga på Lägerplatsen i Landskrona.Nu väntar bara byggföretaget Midroc på klartecken från stadsbyggnadsförvaltningen och dess nämnd. Bygglovshandlingarna är inlämnade:
– Det brukar gå ganska fort här i kommunen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tävlingar i drill hålls i helgen

Staffanstorp I helgen arrangerar Staffanstorp Sportdrills drilltävlingen Mixed Twirl för allt från miniorer till seniorer.Tävlingen pågår i Staffanshallen både lördag och söndag.
Enligt arrangören Staffanstorp Sportdrills Petra Vensryd är det stor spännvidd på både ålder och nivå som de tävlande håller sig på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.