Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 19 January, 09:23

Expressen Dina Pengar - 14 jan 20 kl. 11:08

Boeing rear ut den stoppade olycksmodellenKrisdrabbade amerikanska Boeing har tvingats ge enorma rabatter för att få flygbolag att köpa olycksmodellen 737 Max, skriver The Daily Telegraph. Men det ska mycket till för att planen ska gå att använda under våren, enligt tidningen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Boeing, Max, The Daily Telegraph

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boeing, rearut den , stoppade, olycksmodellen
DI - 14 jan 20 kl. 11:08

Uppgifter: Boeing rear ut olycksmodellen till halva priset

Krisdrabbade amerikanska Boeing har tvingats ge enorma rabatter för att få flygbolag att köpa olycksmodellen 737 Max,.

DI - 25 feb 15 kl. 22:37

Boeing rear ut Dreamlinerplan

Flygjätten Boeing rear ut en tidig generation av prestigeplanet Dreamliner, skriver Bloomberg. Tio av de otursdrabbade farkosterna har redan funnit nya hem – i Etiopien..

Affärsvärlden - 14 jan 20 kl. 12:50

Boeing rear ut stoppad olycksmodell

Krisdrabbade amerikanska Boeing har tvingats ge enorma rabatter för att få flygbolag att köpa olycksmodellen 737 Max, skriver The Daily Telegraph. Men det ska mycket till för att planen ska gå att använda under våren, enligt tidningen..

Dagens PS - 31 jan 17 kl. 07:00

Här gör nya Boeing världspremiär

Norska lågprisflygbolaget Norwegian är först ut i världen att flyga den nya generationen Boeingplan, skriver Allt om resor i Expressen. I maj anländer de första planen av nya Boeing-modellen 737 Max. Norwegian har enligt artikeln köpoptioner på 100 nya Boeingplan.

Nyteknik - 27 mar 19 kl. 07:20

Olycksmodellen Boeing 737 Max 8 i nödlandning

Ett flygplan av olycksmodellen Boeing 737 Max 8 hamnade i nödläge under en passagerarlös flygning i USA på tisdagen..

PrivataAffärer - 12 mar 19 kl. 15:02

Nu ställs olycksmodellen på backen – Norwegians aktie faller

Detta efter att europeiska flygmyndigheten EASA följt Storbritanniens flygsäkerhetsmyndighet som stoppat alla flygningar med Boeing 737 Max 8 tills vidare. Det framgår av ett pressmeddelande från Norwegian, som har 18 exemplar av flygplansmodellen i drift. Aktien föll runt 10 procent för dagen efter beskedet, men hämtade sig till cirka minus 6 vid 15-tiden.

Expressen - 15 mar 19 kl. 20:08

Flygstoppet av olycksmodellen kan kosta Boeing nära 50 miljarder

Över 50 länder har stoppat den kritiserade flygplansmodellen Boeing 737 Max 8, det efter den andra på några månader. Något som kan bli riktigt kostsamt för Boeing.– Vi skickar räkningen till dem som producerar det, säger Norwegians vd Björn Kjos till Reuters.

DN - 19 mar 19 kl. 00:11

USA och Kanada granskar godkännande av olycksmodellen

Åklagare vid USA:s justitiedepartement har startat en granskning av luftfartmyndigheten FAA:s certifiering av Boeing 737 Max, skriver amerikanska medier. Även Kanada kommer se över sitt godkännande av olycksmodellen..

DN - 26 mar 19 kl. 14:19

Boeing ska börja testflyga olycksmodellen – Kina köper plan av konkurrenten

Inbjudna piloter fick i helgen testa flygplanstillverkaren Boeings nya uppdaterade mjukvara till kontrollsystemet för modellen 737 Max i simulator. En ny session är planerad till på onsdagen. Boeing arbetar på bred front för att krishantera situationen efter två olyckor de senaste fem månaderna, som misstänks ha berott på brister i systemet..

DI - 26 mar 19 kl. 22:39

Boeing 737 Max 8 har tvingats nödlanda

Ett flygplan av olycksmodellen Boeing 737 Max 8 hamnade i nödläge under en passagerarlös flygning i USA på tisdagen..

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 9 timmar sedan

Tidigare Postnordchefen: Danskarna lurade Sverige

Trots en kraftig ökning av paketutdelningen riskerar Postnord konkurs, om inte staten går in med pengar. I ett långt reportage berättar Dagens Nyheter om hur det en gång lönsamma bolaget blev en ”förlustmaskin”.– Postnord var den sämsta affär jag kunde tänka mig.

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:55

Kinas oro för framtiden – efter svaga resultatet

Kinas ekonomiska tillväxt är lägst på nästan tre decennier, rapporterar CNN Business.Enligt experter kan det värsta fortfarande vänta stormakten i öst..

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:49

Ellevios miljardsatsning på nya elmätare väcker frågor

Elnätsföretaget Ellevio ska installera nya elmätare till närmare en miljon hushåll i Sverige.– Ett miljardprojekt, säger elnätsföretagets presschef Jonatan Björck, presschef.Runar Brännlund, professor i nationalekonomi vid Umeå universitet, tycker initiativet är bra, men undrar var kostnaden hamnar:– Det finns risk att den landar i knät på kunderna..

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:05

Hemlig rapport: Postnord riskerargå i konkurs

Postnord riskerar konkurs om inte staten ingriper. Det visar en hemlig rapport som beställts av svenska regeringen, enligt Dagens nyheter.  Företaget är Sveriges näst största med 20 000 anställda.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Bytte karriärer – och höjde sina löner med tusenlappar

Tidigare var jobbade de som bartender, fastighetsassistent och bagare – men Maija Göransson, 29, Magnus Flank, 28, och Lovisa Jakupi, 27, tröttnade på löneutvecklingen i sina gamla jobb.De ville alla pröva något nytt och läste var sin kort yrkesutbildning.Effekten: de höjde sina löner med tusenlappar.

Expressen Dina Pengar - Igår: 14:34

Metro har kraschlandet - skulder på mer än 100 miljoner

Det blev inget av tidningsägaren Christen Ager–Hanssens storstilade framtidsplaner för tidningen Metro.Det är stopp för fortsatt rekonstruktion - nu väntar konkursen.Skulderna uppgår till mer än 150 miljoner i de båda Metro-bolagen.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 08:38

Ericsson riskerar miljardböter i Kina

Ericsson bekräftar att en kinesisk utredning om licensavgifter pågår. Företaget riskerar nu miljardböter, rapporterar Svenska Dagbladet.– Vi kan bekräfta att granskningen fortfarande pågår och att vi samarbetar med de kinesiska myndigheterna, skriver Ericssons pressavdelning i en kommentar till tidningen.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:30

De är kvinnorna som tjänar mest i Sverige

De är kvinnor med både makt och pengar.Och andelen kvinnor i styrelser och ledningar för börsbolag har ökat kraftigt de senaste 15 åren. Bland de som hade högst inkomst enligt senaste taxeringen finns direktörer, författare, styrelsedrottningar och artister.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 20:45

Ica återkallar nuggets och schnitzlar

Ica återkallar nuggets och schnitzlar.Orsaken är att produkterna kan innehålla mjölkprotein.– Vi ställer höga kvalitetskrav på de produkter som säljs i ICA-butikerna och när vi upptäcker kvalitetsbrister försöker vi åtgärda de omedelbart, säger Lena Sparring, kvalitetschef ICA Sverige i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 19:03

Gratisprinsessan tipsar: Så överlever du fattiga januari

Malin Persson kallar sig Gratisprinsessan.Hon är expert på att hitta rabatter och erbjudanden på grejer som inte kostar något.– För mig är det en livsstil, säger Malin i ”Dina Pengar”, Expressens TV:s privatekonomiska magasin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.