IDG > IT

Friday, 17 January, 17:56

IDG - 14 jan 20 kl. 10:05

Han blir Apotekets nya cio
Nu går Clas Artvin från jobbet som cio på SJ till jobbet som it-direktör på Apoteket..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Apotekets, Clas Artvin, SJ, Apoteket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir Apoteketsnya , cio
IDG - 4 timmar sedan

Nu landar en ny cio på SAS


Charlotte Svensson tar över som cio på flygbolaget SAS efter Mattias Forsberg. Han blir i sin tur cio på Svenska Handelsbanken..

IDG - 26 nov 14 kl. 13:12

Elisabeth Stjernstoft, CIO Apoteket: "IT bidrar till ett liv i hälsa!"

Den 15 december utser vi Årets CIO på CIO Awards-galan på Berns. En av finalisterna är Apotekets Elisabeth Stjernstoft. Här berättar hon om hur IT på Apoteket stöttar en högre vision..

Expressen - 03 maj 15 kl. 22:16

Apotekets allergitest kritiseras av forskare

Statliga Apotekets allergitest Allergikollen – dåligt eller bra? Dåligt och missvisande, anser forskare. Bra, anser Apotekets hälsostrateg Marianne Norelius..

Sydsvenskan - 19 maj 15 kl. 11:59

Apotekets datorsystem nere

Apoteket har problem med sitt datorsystem, vilket gör att ingen i Sverige kan hämta ut medicin, skriver Aftonbladet. Problemet verkar ligga hos hälsomyndigheten, som sköter Apotekets infrastruktur.— De håller på att felsöka vad som skett.

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 15 kl. 11:59

Apotekets datorsystem nere

Apoteket har problem med sitt datorsystem, vilket gör att ingen i Sverige kan hämta ut medicin, skriver Aftonbladet. Problemet verkar ligga hos hälsomyndigheten, som sköter Apotekets infrastruktur.— De håller på att felsöka vad som skett.

Expressen - 16 feb 17 kl. 19:03

Allvarlig säkerhetsbrist – i Apotekets mobilapp

En potentiellt allvarlig säkerhetslucka har kommit till Apotekets kännedom.Anneli Jonsson, som använder Apotekets app, kan se andra personers recept och personuppgifter – utan fullmakt. Med ett enkelt knapptryck kan hon beställa hem deras mediciner utan att betala.

IDG - 03 maj 12 kl. 13:08

Topp-cio:erna om framtidens cio-roll

Lika länge som de har funnits CIO:er har vi hört spekulationer om huruvida CIO-jobbet kommer att finnas kvar eller inte. Så här ser några av världens främsta CIO:er om hur de ser på sin roll i framtiden..

IDG - 27 okt 15 kl. 08:00

Jonas Hansson, CIO, Axis: "En bra CIO måste vara en kulturbärare"


Axis Communications CIO Jonas Hansson är en av fem nominerade till Årets CIO 2015. Vinnaren koras på CIO Awards på Berns den 14 december..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Apotekets självtester döms ut

Läkare varnar för att Apotekets självtester kan ge felaktigt provsvar och att testet i värsta fall kan vara hälsofarligt, skriver Dagens Nyheter. - Både reklamen och testerna spelar på folks sjukdomsrädsla, att du kan vara sjuk fast du inte vet om det. Självtesterna letar efter sjukdomar hos oftast friska människor.

Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 15:31

Apotekets test kritiseras av läkare

Apotekets satsning på att vi själva ska testa hur vi mår kritiseras av flera läkare.De anser att det finns risk för att man utläser fel svar av testerna och att det även kan leda till att friska söker vård.
- Det är olyckligt att en så seriös aktör som Apoteket AB gett sig in i en sådan här tvivelaktig verksamhet.

Fler nyheter från IDG

IDG - 1 timme sedan

Xiaomi skapar nytt företag för sina Poco-mobiler


Förhoppningen är att avknoppningen ska göra att mobiltelefonerna når ut till ännu fler användare på sikt..

IDG - 2 timmar sedan

Nya kedjan fortsätter växa – med 14 butiker


Under januari har 14 nya butiker anslutit sig till hemelektronikkedjan som numera heter Elon Ljud & Bild. Det innebär att kedjan nu består av över 100 butiker runt om i Sverige..

IDG - 3 timmar sedan

Universal Audio släpper musikskaparprogram för Mac


Luna heter ett nytt komplett studioprogram för Mac från hårdvarutillverkaren Universal Audio, med virtuella instrument och emulerade Neve-förstärkare..

IDG - 3 timmar sedan

Facebook ser ut att lägga Whatsapp-reklamen på is


Utvecklargruppen som skulle ta fram annonser till Whatsapp har enligt Wall Street Journal upplösts och Facebook ska se över idén igen..

IDG - 3 timmar sedan

Cyberattacker mot två städer i USA tros ha utförts av främmande makt


Vilka som utförde attackerna är i skrivande stund oklart, men enligt säkerhetsexperter kan det röra sig om den kinesiska gruppen APT27 (Emissary Panda)..

IDG - 4 timmar sedan

Chromium Edge – första intrycket av nya webbläsaren


Microsoft hoppar på Chromium-tåget och tar sig an Googles Chrome med sin nya version av webbläsaren Edge. Men håller den måttet?.

IDG - 4 timmar sedan

Nu bygger Addnode för fullt för att digitalisera byggande


Inom byggindustrin finns det gott om digitala affärer att hämta. Och det lockar Addnode, som inlett året med två tunga förvärv..

IDG - 4 timmar sedan

Microsoft täpper till fem buggar i RDP


Microsoft har täppt till sårbarheter i Remote Desktop Protocol som gör det möjligt för hackare att installera program med skadlig kod och radera filer utan att ens logga in..

IDG - 4 timmar sedan

Nu landar en ny cio på SAS


Charlotte Svensson tar över som cio på flygbolaget SAS efter Mattias Forsberg. Han blir i sin tur cio på Svenska Handelsbanken..

IDG - 4 timmar sedan

Grafräknare kan vara på väg till Windows 10-kalkylatorn


Ny miniräknarfunktion upptäckt i förhandsversionen av Windows 10..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.