Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 22 January, 21:55

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 20 kl. 09:45

Över 50 döda i snöskred i PakistanMinst 57 personer har omkommit och flera saknas efter snöskred i den Pakistankontrollerade delen av Kashmir senaste 24 timmarna, enligt regeringsföreträdare. Kraftigt regn orsakade dessutom jordskred och många boende i den drabbade regionen kring Neelum.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Pakistan, Pakistankontrollerade, Kashmir, Neelum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 50 dödai , snöskredi , Pakistan
Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 09:45

Över 50 döda i snöskred i Pakistan

▸ Minst 57 personer har omkommit och flera saknas efter snöskred i den Pakistankontrollerade delen av Kashmir senaste 24….

UNT - 14 jan 20 kl. 09:45

Över 50 döda i snöskred i Pakistan

Minst 57 personer har omkommit och flera saknas efter snöskred i den Pakistankontrollerade delen av Kashmir senaste 24 timmarna, enligt regeringsföreträdare..

Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 09:45

Skred kräver över 100 liv i och runt Pakistan

▸ Regn- och snöoväder i Pakistan och flera grannländer har krävt sammanlagt över 100 liv den senaste tiden, enligt….

UNT - 14 jan 20 kl. 11:23

Skred kräver över 100 liv i och runt Pakistan

Regn- och snöoväder i Pakistan och flera grannländer har krävt sammanlagt över 100 liv den senaste tiden, enligt myndigheter..

GöteborgsPosten - 14 jan 20 kl. 11:25

Skred kräver över 100 liv i och runt Pakistan

Regn- och snöoväder i Pakistan och flera grannländer har krävt sammanlagt över 100 liv den senaste tiden, enligt myndigheter..

YLE - 17 feb 15 kl. 10:32

Förändringar i vädret ökar risken för snöskred

Just nu varnas för en förhöjd risk för snöskred i alla fjällområden från Kuusamo och norrut. Vädret har under de senaste åren har uppvisat större variationer, vilket lett till att risken för snöskred blivit större. Meteorologiska institutet varnar just nu för en ”betydande” risk för snöskred i norra Finland.

HBL - 16 feb 14 kl. 13:07

Risk för snöskred offpist i norr

Det finns en betydlig risk för snöskred utanför de öppnade pisterna i skidcentren i norra Finland, varnar Meteorologiska institutet.Varningen som gäller sex stora skidorter innebär att naturliga snöskred är möjliga och snöskred som orsakats av människor är sannolika. Meteorologiska institutet uppger att variationerna i vädret i vinter ökat risken för snöskred.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Larmtillstånd hävt efter norskt skred

Det råder inte längre någon akut risk för skred i olycksområdet söder om Trondheim. Ingen människa skadades dock då stora jordmassor började röra på sig på söndagsmorgonen. Ett 50-tal personer evakuerades och risken för ytterligare skred uppgavs vara akut.

NSD - 12 maj 12 kl. 09:36

Skred stängde väg

Ett skred satte stopp för trafik på väg 761, nordväst om Niemisel. Nu varnas det för nya skred på platsen..

YLE - 21 apr 13 kl. 07:28

Snowboardare omkom i snöskred i Colorado

Fem snowboardåkare har omkommit i ett snöskred i delstaten Colorado i USA. Olyckan inträffade nära staden Loveland kring 90 km västerom Denver. En grupp på sex snowboardåkare höll på att åka ner från ett bergspass, som är en populär rutt för snowboardåkare och slalomåkare, då olyckan inträffade.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Brittiska parlamentet tar nytt brexitsteg

Storbritannien tog ytterligare ett steg att formellt lämna EU den 31 januari när parlamentet slutligen ratificerade uppgörelsen om utträde på onsdagen. Det folkvalda underhuset har redan tidigare ratificerat lagen som godkänner det avtal som premiärmini.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Renovering i topp över misslyckade affärer

Förra årets misslyckade köp kostade svenskarna 730 miljoner kronor. – Det är ingen tillfällighet att bilar och hantverkartjänster hamnar i topp, säger Christine Fransson, ordförande för Konsumentvägledarnas förening. Konsumentverket har undersökt kostna.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Polisskjutningar ökar i Rio de Janeiro

Antalet polisinsatser i den brasilianska delstaten Rio de Janeiro och dess storstad där polis skjutit misstänkta gärningsmän till döds ökade med 18 procent i fjol jämfört med året innan. Sammanlagt sköts 1 810 personer ihjäl av polis under det förra åre.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Man hittades skadad i Arlöv

En man i 40-årsåldern har hittats skadad utomhus i Arlöv utanför Malmö. Han har förts till sjukhus med ambulans. – Vi fick ett larm vid 20.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ny ägare till 50-talshus i Ljungbyhed – prislappen: 416 000 kronor

Försäljningen av fastigheten på Riseberga 1242 i Ljungbyhed är….

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Åklagaren: Weinstein är en våldtäktsman

Upprepade våldtäkter, sexuella övergrepp och tomma löften om jobb – under onsdagen riktade åklagaren en rad anklagelser mot filmproducenten Harvey Weinstein i den uppmärksammade rättegången mot honom. Sedan 2017 har över 80 kvinnor anklagat Weinstein fö.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Det illa dolda kvinnoföraktet bakom ”Megxit”

Drottning Elizabeth II har skapat ett monster som inte går att kontrollera..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man ögonskadad vid historisk dramatisering

En man i 60-årsåldern har förlorat synen på ett öga efter att ha blivit skadad under repetitionerna av en historisk dramatisering av slaget på Åsunden utanför Ulricehamn, skriver Ulricehamns Tidning. Olyckan inträffade i söndags. Mannen, som var en av d.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Företagarna upprörda över M och KD:s kohandel

Företagarna är upprörda över att Moderater och Kristdemokrater går emot sin egen politik i syfte att spela ett spel. – Vi är så klart mycket kritiska till det, säger Företagarnas vd Günther Mårder. Den samlade oppositionen, som har majoritet i riksdagen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skadad HIF-duo ger lugnande besked

19-åringarna vågade inte chansa – tror på spel redan på lördag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.