SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 29 January, 19:17

SmålandsPosten - 14 jan 20 kl. 08:37

Jenz Kjellberg: Jag kanske börjar bli vuxen?Helgerna är över och vi är tillbaka i vardagen. Det är ju gott och väl, äntligen lite fasta rutiner och normala saker att förhålla sig till. Det mår man bäst av i både kropp och själ, om man nu anser sig ha en sådan. Jag är inte överdrivet sträng, men jag tvekar inte att knalla runt i kvarteret där jag bor och ringa på hos de av mina grannar som är senfärdiga med att ta ner sitt julpynt och ge dem en rejäl skopa ovett eller en örfil..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Kjellberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jenz, KjellbergJag kanske börjar bli , vuxen
SmålandsPosten - 01 feb 16 kl. 07:19

Jenz Kjellberg: En anglofils bekännelser

Jag heter Jenz Kjellberg och jag är anglofil. Det började i tidig ålder, och televisionen är att klandra för min åkomma..

SmålandsPosten - 25 feb 19 kl. 08:48

Jenz Kjellberg: Jenz reste sig som fågel Fenix

Det hände sig vid den här tiden att Jenz tvingades kliva ur sin varma säng för att förtjäna sitt uppehälle genom det arbete skaparen framtagit åt honom. Han klagade högt och utgjöt sin galla över sakernas tillstånd. “Oh min sömn, min sömn, varför har du övergivit mig” ekade klagosången mellan de släckta fönstrens husväggar..

SmålandsPosten - 05 feb 18 kl. 06:00

Jenz Kjellberg: Amalgamgenerationens umbäranden

Jaha, här sitter Jenz vid sin dator och författar sin tramsiga krönika. I mitt knä ligger katten Abraham och spinner och på datorns tangentbord ligger nedre högra halvan av mitt ansikte..

SmålandsPosten - 15 feb 16 kl. 08:31

Jenz Kjellberg: En sargad själs ångest

En tragedi har drabbat huset Kjellberg, en tragedi av episka, bibliska, proportioner. Jag ska relatera eländet för er, men jag vill redan nu göra klart att jag inte söker sympati och medlidande. Allt jag vill är att lätta mitt hjärta och ta världen till vittne på vad jag tvingas lida..

SmålandsPosten - 12 apr 18 kl. 20:07

Jenz Kjellbergs karriär från svetsare till krönikör

Slipare, svetsare, IT-ansvarig, sjöman, kock och filmdistributör är bara några av de många yrken Jenz Kjellberg haft. Men något han hållit fast vid sedan barndomen är skrivandet. Med sina humoristiska krönikor har han underhållit smålänningar i snart nio år..

SmålandsPosten - 28 sep 15 kl. 15:47

Jenz Kjellberg: Kärlek på öppen gata

Det är ju möjligt att jag är påverkad av alla dessa sirapssliskiga romantiska komedier jag genomlidit i mina dar. Detta vill jag att ni har med er i tankarna när ni läser den här smörjan jag nu skall drabba er med, ni kommer kanske då att tycka att jag mer är att ömka än klandras..

SmålandsPosten - 25 nov 15 kl. 10:37

Jenz Kjellberg: Posttraumatisk stress

SmålandsPosten - 07 dec 15 kl. 11:39

Jenz Kjellberg: En frossares funderingar

Eftersom huvudkontoret för mitt jobb ligger i Stockholm bar det sig inte bättre än att jag för någon helg sedan tillsammans med min kollega tågledes reste upp till nämnda huvudstad för att aväta ett julbord..

SmålandsPosten - 21 dec 15 kl. 08:48

Jenz Kjellberg: Julstämning under lupp

En viktig bidragande orsak till att mina ögon tindrar och blänker och har sig så här års är ju naturligtvis julmusiken..

SmålandsPosten - 04 jan 16 kl. 06:52

Jenz Kjellberg: Välkommen till resten

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Amanda Lind: Fruktansvärd rasism mot samer

Det hat som förekommit mot samebymedlemmar efter Girjasdomen är fruktansvärt, säger kultur- och demokratiminister Amanda Lind (MP). Hon lovar nu att lägga fram ett lagförslag för ökat samiskt inflytande efter sommaren..

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Misshandel: Två män hoppade ur bil och slog en annan man

Två män greps och släpptes senare under onsdagen efter att de ska ha hoppat ur en bil och slagit en man i Araby. Båda männen är fortsatt misstänkta för misshandel..

SmålandsPosten - 4 minuter sedan

Flera jagas efter misstänkt mordförsök

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Misstänkt mordförsök i Helsingborg

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Småländskt bolag köper Teknikmagasinet

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Babyboom för österriska noshörningar

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nordamerikanskt frihandelsavtal lag i USA

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Little Dragon aktuella med nytt album

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Hoppas på 30 arbetstillfällen vid nyetablering

Går planerna i lås, kan en ny industri etablera sig i det nya industriområdet i Åseda i höst. Förhoppningen är 30 nya arbetstillfällen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Många EU-medborgare vill ha hjälp ut ur Kina

Två plan från Japan och USA har flugit ut hundratals personer från Kina. Sju hemflugna japaner har förts till sjukhus för vård, eftersom de uppvisat symtom. En rad flygbolag ställer nu helt eller delvis in resor till och från Kina – samtidigt som nära 600 EU-medborgare vill lämna landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.