Barometern > Nyheter

Monday, 27 January, 01:43

Barometern - 14 jan 20 kl. 08:20

S-politiker: ”Läge att bygga mer på de mindre orterna nu”Nu blir det läge att bygga mer på kommunens mindre orter. Det menar Robert Rapakko (S) som välkomnar återinförandet av ett investeringsstöd som ska gynna byggande av nya bostäder på landsbygden..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Robert Rapakko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-politiker, Lägeatt , bygga, merpå de mindre , orternanu
Skånskan - 17 jun 19 kl. 21:38

Politiker beslutade att bygga ny skola

Skurup Kommunfullmäktige beslutade i går att bygga en ny skola i Rydsgård.
- Det ska bli jättespännande. Jag önskar alla elever i Rydsgård får en toppenskola, sade skolpolitiker Åsa Ekblad (M).

Affärsvärlden - 23 aug 11 kl. 14:16

Norsk politiker: Låt spanjorer bygga våra vägar

Carl I Hagen vill bygga ut Norges infrastruktur och anser sig ha hittat en billig och bra lösning på problemet..

Nya Wermlands Tidningen - 15 okt 13 kl. 06:00

Politiker får bygga pir

Moderatpolitikern Filip Gille ska bygga en 30 meter lång stenpir och ett båthus nedanför gamla prästgården på Lövnäs. Bygget sker í vattnet utanför en kommunal strand. Klartecken har getts av bygg- och miljönämnden på Hammarö ?

Expressen - 19 feb 18 kl. 23:47

Svenska politiker: ”Vi kan flyga mer”

Forskarna har varnat för att vi måste flyga mindre för att nå upp till FN:s klimatmål.  Men svenska politiker tycks inte hålla med vetenskapen, enligt en enkät av Svenska Dagbladet. En majoritet av riksdagspolitikerna som besvarat enkäten anser att svenskarna kan flyga mer..

SR - 24 aug 15 kl. 06:00

Statsvetare: Politiker måste ta mer ansvar

Dagens höga omsättning på politiker leder till brist på ansvarstagande och långsiktighet i politiken, enligt en svensk forskare..

Supermiljöbloggen - 20 feb 14 kl. 10:00

Amerikansk politiker ”Vi behöver mer koldioxid i atmosfären”

Koldioxid är nyttigt för planeten, därför borde vi släppa ut mer, och absolut inte minska våra utsläpp, det menar republikanen Jerry Anderson som är ledamot i Utahs representanthus skriver The Salt Lake Tribune. Anderson menar att vi behöver mer koldioxid för växterna och vill inte se några som helst regleringar för att hålla koldioxiden under 500 ppm (idag ligger vi på 400 ppm och skulle behöva liga på runt 350). Anderson hävdade bland annat för miljöutskottet att "Under dinosauriernas tid hade vi 600 PPM koldioxid i atmosfären och de klarade sig fint".

Kristianstadsbladet - 09 jan 18 kl. 12:54

Våra lokala politiker behöver bli mer som Oprah Winfrey

Hur ska Månsson, Tell, Holst, Johansson kunna tävla i ett politiskt klimat som gynnar starka tv-personligheter mer än den som troget suttit i politiska sammanträden och läst tjocka luntor i timtal? Jo, de behöver berätta mer om vad de gör – och varför..

Kristianstadsbladet - 31 mar 16 kl. 03:00

Nio av tio politiker vill bygga mer

Skånskan - 07 nov 18 kl. 18:07

Chatt med politiker lanseras på ny webb

Sjöbo Luftigare, modernare och mer lättnavigerad har varit målen med kommunens nya hemsida som lanseras i morgon torsdag.
Via den ska invånarna även kunna ställa frågor till politikerna i kommunfullmäktige.Arbetet med nya Sjobo.

DN - 26 okt 18 kl. 15:45

EU-revisorns uppmaning till svenska politiker - bry er mer om budgetpengarna

Svenska politiker borde intressera sig mer för hur pengarna i EU-budgeten används. Det räcker inte att gå emot ökade utgifter, menar Eva Lindström som sedan drygt ett halvår är revisor i Europeiska revisionsrätten. .

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Raketer träffade USA-ambassad

Barometern - 45 minuter sedan

Kina näst största vapenproducent

Barometern - 45 minuter sedan

Antalet döda i virussjukdom stiger

Barometern - 2 timmar sedan

Sagström tog första segern

Madelene Sagström sänkte sista putten i Boca Raton och säkrade sitt livs första seger på den nordamerikanska proffstouren..

Barometern - 2 timmar sedan

Neymar hedrade Bryant i målgest

Neymar slog till med två mål när PSG besegrade Lille med 2–0. Efter sin andra fullträff på straff hedrade han omkomne Kobe Bryant..

Barometern - 4 timmar sedan

Olycka: Kobe Bryant död i helikopterkrasch

Kobe Bryant, 41, är död. Basketlegendaren omkom i en helikopterkrasch i Kalifornien på söndagsmorgonen, lokal tid. Totalt dog fem personer i olyckan, bland annat Kobe Bryants 13-åriga dotter som även hon fanns ombord, enligt NBC News..

Barometern - 2 timmar sedan

Idrottsvärlden i chock efter Bryants död

Idrottsvärlden sörjer Kobe Bryant. Efter nyheten om basketikonens dödskrasch i Kalifornien strömmar det in kommentarer och kondoleanser på sociala medier. "Det kan inte vara sant", skriver svenske basketstjärnan Jonas Jerebko på Twittrer..

Barometern - 3 timmar sedan

Tre döda i protester i Gambia

Tre demonstranter dödades på söndagen i Gambias huvudstad Banjul i samband med protester mot president Adama Barrow, enligt uppgifter från lokala sjukvårdskällor..

Barometern - 3 timmar sedan

Mild vinter kan ge chans att se fler fåglar

Årets milda vinter kan få fåglar som normalt inte övervintrar i Sverige att stanna i landet. Men inför den årliga fågelräkningen är ornitologen Niklas Aronsson oroad över att det kommer att verka som att det är färre fåglar..

Barometern - 3 timmar sedan

Eminem går upp jämsides med ElvisOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.