YA > Lokalt

Tuesday, 21 January, 22:15

YA - 14 jan 20 kl. 08:15

Idrottsförening utsatt för inbrottMaskiner, verktyg och gräsklippare stals vid ett inbrott hos idrottsföreningen Ravi. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ravi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idrottsförening, utsattför , inbrott
Hela Gotland - 04 maj 16 kl. 05:45

Idrottsförening utsatt för misstänkt förskingring

En kassör i en idrottsförening har polisanmälts misstänkt för förskingring under flera år..

Västerbottens Folkblad - 22 jul 14 kl. 08:05

Idrottsförening utsatt för inbrott

Vittnen såg hur två personer krossade en ruta till idrottsföreningens lokaler. Inbrottet ska ha inträffat vid 05-tiden på tisdagsmorgonen. Enligt polisen såg vittnen hur två personer krossade rutor på Ersboda Fotbollsklubblokal på Hälsogränd i Umeå.

YA - 08 apr 19 kl. 15:00

Idrottsförening utsatt för skadegörelse

I helgen drabbades idrottsplatsen i Borrby av inbrott och skadegörelse. Bland annat bröt sig de okända gärningsmännen in i den före detta strandkiosken, vars mikrovågsugn slängdes ut på marken..

Nerikes Allehanda - 29 mar 16 kl. 14:51

Inbrott hos idrottsförening

En idrottsförening i Östansjö har polisanmält ett inbrott i sin klubbstuga. Inbrottet ska enligt anmälan skett kvällen/natten till påskdagen..

SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 08:22

Tufft att driva idrottsförening

?Vi har glädjen att vara med om Dam-EM i fotboll i Växjö???ett fantastiskt arrangemang som satt fokus på flickors idrottande och som genom samarbetet med en rad idrottsföreningar blivit en publiksuccé.

Trelleborgs Allehanda - 20 maj 19 kl. 11:45

Stöld: Idrottsförening utsatt för inbrott – ”Tråkigt såklart”

En eller flera okända personer bröt upp entrédörren till Gislövs IF och stal kontanter från en växelkassa. .

DalaDemokraten - 10 jul 17 kl. 18:30

Tjuvar slog till mot idrottsförening – "Ett angrepp på en hel bygd"

– Det här är inte bara en stöld, utan ett angrepp på en idrottsförening och en hel bygd.
Anders Redhe, vaktmästare vid Flodavallen i Dala-Floda, skräder inte orden efter att idrottsanläggningen utsatts för ett andra inbrott på kort tid – och att Dala-Floda IF blivit av med en åkgräsklippare värd över 35 000 kronor..

Dalarnas tidningar - 10 jul 17 kl. 18:30

Tjuvar slog till mot idrottsförening – "Ett angrepp på en hel bygd"

– Det här är inte bara en stöld, utan ett angrepp på en idrottsförening och en hel bygd.
Anders Redhe, vaktmästare vid Flodavallen i Dala-Floda, skräder inte orden efter att idrottsanläggningen utsatts för ett andra inbrott på kort tid – och att Dala-Floda IF blivit av med en åkgräsklippare värd över 35 000 kronor..

SmålandsPosten - 23 aug 14 kl. 09:00

Idrottsförening hotas när skolan blir avgiftsfri

Skol- och barnomsorgsnämnden vill skärpa reglerna för avgifter i skolan.
Växjö Grundskolors Idrottsförening som tar ut 50 kronor per elev på ett läsår går nu en oviss framtid till mötes. Växjö Grundskolors Idrottsförening vänder sig till barn i årskurserna 4-6 inom Växjö kommun.

Västerbottens Folkblad - 31 maj 17 kl. 21:57

Årets idrottsförening prisad i Lycksele

Skellefteåklubben Soo Shim utsågs till Årets idrottsförening och Marie-Charlotte Nilsson Hegethorn till Årets idrottsledare i Västerbotten. Det var vid Mötesplats Lycksele under onsdagskvällen som priserna från Västerbottens idrottsförbund delades ut. Årets idrottsförening är instiftat i Börje Sandgrens namn, i syfte att lyfta fram idrottsföreningar som bidrar särskilt positivt, till samhället, till idrotten eller på annat sätt.

Fler nyheter från YA

YA - 3 timmar sedan

Ställde upp som vittne – nu har de hotats

En person är misstänkt för ett brott. Polisen har förhört vittnen. Några av dem har nu hotats.

YA - 11 timmar sedan

Stöldbegärligt: Detta stjäls mest vid inbrott

Lätt att bära och lätt att sälja – det är två saker som styr vilka saker som tjuvar stjäl vid inbrott. Smycken och klockor toppar listan av stöldbegärligt gods. .

YA - 9 timmar sedan

Par på enslig gård utsatt för rånförsök

Tre personer kom till parets gård och påstod ihärdigt att de var intresserade av en bli som var till försäljning. Det slutade med att paret fick låsa in sig i huset. Händelsen rubriceras som försök till rån.

YA - 7 timmar sedan

Med en äppelpaj som bonus vann det segrande laget juryns gunst i Kockduellen

Det blev ett hemmalag som knep den åtråvärda förstaplatsen när högstadieelever från Simrishamn och Sjöbo tävlade i tisdagens lokala final av Kockduellen under tisdagen. Det vinnande konceptet innehöll bland annat en smarrig äppelkaka till efterrätt. .

YA - 11 timmar sedan

Så drabbas de sydostskånska kommunerna av inbrott

Skåne är ett av de län i Sverige som är mest drabbat av inbrott. Men generellt går anmälningarna ner och 2019 var Simrishamn den kommun som hade minst antal inbrott i förhållande till befolkningen. .

YA - 17 jan 20 kl. 09:15

Bildvisning och örnexkursioner

Föreningen har egentligen redan tjuvstartat året med en örntur till Tosteberga ängar. Men nu kan Österlens naturskyddsförening presentera hela sitt vårprogram. .

YA - 18 jan 20 kl. 06:00

Museets lokaler: Besvikna bybor drar tillbaka förslag om att köpa före detta förskola

I höstas bildade tre Kiviksbor ett aktiebolag och erbjöd sig att köpa Äppellundens tomma förskolelokaler för en miljon kronor, för att skapa bra lokaler för Kiviks museum och även ett besökscentrum. Men nu drar de tillbaks sitt anbud – besvikna över vad de ser som brist på respons från kommunens sida..

YA - 18 jan 20 kl. 08:15

Förändringar på äldreboendet – men inte besparingar enligt ledningen

Ett år efter övertagandet av äldreboendet börjar rutiner och arbetssätt att komma på plats på Villa Joneberg. Annorlunda – ja lite. Besparingar och neddragningar – nej egentligen inte..

YA - I förrgår: 08:15

Pengar ska lånas för ny investering i trådlösa nätverk

De trådlösa nätverken i kommunens fastigheter måste uppdateras. En investering som kräver pengar som inte finns. Nu har kommunstyrelsen godkänt en upplåning..

YA - I förrgår: 12:23

Tidsresa med toner från New Orleans

Det är ingen tvekan om att lördagsjazzen i Vallby Kulturhus är omtyckt. Lördagens jazzodyssé bjöd på jazz och filmstycken från 1900-talet, och katten vad det svängde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.