Nyteknik > Teknik

Thursday, 23 January, 09:57

Nyteknik - 14 jan 20 kl. 07:18

Justin Trudeau: USA delvis bakom flygkraschenKanadas premiärminister Justin Trudeau säger att flygkraschen i Iran, där 57 kanadensare omkom, delvis berodde på USA..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Trudeau, USA, Justin Trudeau, Iran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justin, Trudeau, USA, delvis, bakom, flygkraschen
Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 03:34

Trudeau: USA delvis bakom kraschen

▸ Kanadas premiärminister Justin Trudeau säger att flygkraschen i Iran, där 57 kanadensare omkom, delvis berodde på USA..

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 20 kl. 03:34

Trudeau: USA delvis bakom kraschen

Kanadas premiärminister Justin Trudeau säger att flygkraschen i Iran, där 57 kanadensare omkom, delvis berodde på USA. – Om det inte fanns några spänningar, om de inte nyligen hade trappats upp i regionen, så skulle dessa kanadensare vara hemma med sina.

UNT - 14 jan 20 kl. 03:34

Trudeau: USA delvis bakom kraschen

Kanadas premiärminister Justin Trudeau säger att flygkraschen i Iran, där 57 kanadensare omkom, delvis berodde på USA..

Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 03:34

Trudeau: USA delvis bakom tragedin

▸ Kanadas premiärminister Justin Trudeau säger att flygkraschen i Iran, där 57 kanadensare omkom, delvis berodde på USA..

UNT - 14 jan 20 kl. 07:27

Trudeau: USA delvis bakom tragedin

Kanadas premiärminister Justin Trudeau säger att flygkraschen i Iran, där 57 kanadensare omkom, delvis berodde på USA..

Sydsvenskan - 14 jan 20 kl. 03:34

Trudeau: USA delvis bakom kraschen

Säger att flygkraschen i Iran, där 57 kanadensare omkom, delvis berodde på USA..

Expressen - 03 mar 18 kl. 06:35

Tragedierna som skakat Justin Trudeau

Kanadas premiärminister, Justin Trudeau, 46, är Nordamerikas mest hyllade ledare. Han har fått många Trump-kritiker i USA att drömma om ett liv i grannlandet i norr. Men privat har Justin Trudeau en tung bakgrund.

DN - 21 mar 17 kl. 20:48

Inga fler Justin Trudeau-pappdockor vid Kanadas ambassader

Kanadas utrikesdepartement stoppar sina ambassader från att använda pappdockor i form av premiärminister Justin Trudeau vid sina evenemang i USA. Det efter att konservativa politiker uppmärksammat inköpen av de selfievänliga Trudeau-dockorna..

Expressen - 26 jul 17 kl. 21:20

Rocktidningen vill se Justin Trudeau som USA:s president

Rocktidningen Rolling Stone vill se Kanadas liberale premiärminister Justin Trudeau som USA:s president."Är Kanadas premiärminister den fria världens bästa hopp för framtiden?" frågar tidningen sig i en lång artikel..

DN - 27 sep 18 kl. 00:01

Trump: Jag ville inte träffa Justin Trudeau

USA:s president Donald Trump sa på onsdagskvällen att han avvisat en förfrågan från Kanadas premiärminister Justin Trudeau om att mötas för enskilda samtal: – Jag gillar inte deras förhandlare, sa Trump..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Nytt forskargrepp om insekter och klimat

Hur tacklar insekterna klimatförändringarna? Den frågan är central för ett nytt svensktyskt forskningscenter som invigs i Alnarp i Skåne på måndag..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Kärnkraftsförespråkare förlorade om Ringhals

SD, KD, M och L förlorade om att försöka stoppa stängningen av två kärnkraftsreaktorer vid Ringhals med en enda riksdagsröst. Beslutet beskrivs som den definitiva dödsstöten för den nyss avstängda reaktor 2..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Nytt nationellt bombdatacenter ska stötta vid sprängdåd

Polisen ska arbeta närmare bland annat militären för att öka kompetensen gällande sprängningar. Nu inrättas ett nationellt så kallat bombdatacenter..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Wuhan sätts i karantän för att hindra spridning av coronaviruset

Invånarna i Wuhan uppmanas stanna kvar i mångmiljonstaden där coronaviruset härjar, rapporterar statliga medier. Inga tåg eller flyg tillåts lämna Wuhan. Kollektivtrafiken ställs in.

Nyteknik - 2 timmar sedan

Kanada får VW att betala miljardskadestånd

En domstol i Toronto i Kanada godkände på onsdagen att den tyska biltillverkaren Volkswagen betalar drygt 196 miljoner kanadensiska dollar, motsvarande 1,43 miljarder kronor, sedan biltillverkaren erkänt sig skyldig till att ha brutit mot miljölagar..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Ämnet i plastflaskor gav förändringar i generationer

De flesta människor har BPA i kroppen. Nu visar forskning att ämnet ger möss genförändringar, med skador på immunförsvaret även hos efterföljande generationer som inte har exponerats..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Kan Sion Power ge litiummetallbatteriet luft under vingarna?

Kan en anod av metalliskt litium i stället för grafit vara det som får framtidens luftfarkoster att flyga? Det hoppas amerikanska batteribolaget Sion Power som siktar på en energitäthet om 700 Wh/kg..

Nyteknik - 3 timmar sedan

2030 – hur ser framtidens teknikskiften ut?

Framtidens teknikskiften – i fem delar. Hur kommer vi att resa, äta och kommunicera 2030? Hur ser våra energisystem ut, och vilka it-hot väntar?

Nyteknik - 16 timmar sedan

Så vill forskare få framtidens mobiler att ”svettas”

Människor svettas för att reglera kroppstemperaturen. Forskare vid Shanghai Jiao Tong University tycker att mobiler borde göra samma sak..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Nu rullar Scanias vätgaslastbilar i Norge

Norska Asko har nu börjat använda fyra lastbilar från Scania utrustade med bränsleceller. Vätgasen produceras lokalt i Trondheim med hjälp av solceller..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.