Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 24 January, 04:14

Affärsvärlden - 14 jan 20 kl. 07:09

Kindred vinstvarnarBettingbolaget Kindred meddelade preliminära oreviderade siffror för det fjärde kvartalet på måndagskvällen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Kindred

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kindred, vinstvarnar
DI - 13 jan 20 kl. 20:03

Spelbolaget Kindred vinstvarnar – svag sportboksmarginal

Spelbolaget Kindred vinstvarnar för det fjärde kvartalet. Sedan rapporten för tredje kvartalet har spelöverskottet på….

GöteborgsPosten - 13 jan 20 kl. 21:28

Spelbolag vinstvarnar inför kvartalsrapport

Speloperatören Kindred, tidigare Unibet, vinstvarnar inför kommande kvartalsrapport som släpps i februari. I ett pressmeddelande skriver Kindred att flera marknader har påverkats av en svag bruttomarginal i sportboken sedan den senaste rapporten släpptes i oktober..

Expressen Dina Pengar - 13 jan 20 kl. 22:40

Storägare sålde jättepost – nu vinstvarnar Kindred

Kindreds tredje största ägare, Capital Group, sålde under måndagen en storpost med aktier värd närmare en halv miljard kronor. Under måndagskvällen vinstvarnade Kindred eftersom spelöverskottet på de flesta marknader påverkats av en svag bruttomarginal. Det rapporterar Dagens industri.

Sydsvenskan - 13 jan 20 kl. 21:26

Spelbolag vinstvarnar inför kvartalsrapport

Speloperatören Kindred, tidigare Unibet, vinstvarnar inför kommande kvartalsrapport..

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 20 kl. 21:26

Spelbolag vinstvarnar inför kvartalsrapport

Speloperatören Kindred, tidigare Unibet, vinstvarnar inför kommande kvartalsrapport..

Dagens PS - 19 aug 19 kl. 11:33

Kindred åker på miljonböter i Holland

Kindred har fått böter på 470.000 euro, motsvarande drygt 5 miljoner kronor, från den nederländska spelinspektionen KSA för att ha accepterat spel från holländska kunder. Beslutet, som relaterar till händelser före den nyligen antagna Remote Gambling Bill, följer liknande beslut riktade mot andra speloperatörer de senaste 18 månaderna, uppger bettingbolaget i ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 15 jan 20 kl. 09:47

Analytikern: Varning för bottenfiske i Kindred

I IG:S morgonbrev konstaterar han att strategin att köpa aktier som faller på negativa nyheter sällan är en bra strategi på några veckors sikt. ”Återhämtning intradag eller kortsiktiga uppstudsar kan såklart ske, men negativa överraskningar leder ofta till nedjusterade estimat och fortsatt press på aktien tills köpare och säljare kommer i balans”, skriver han. När det gäller Kindred specifik har det historiskt sett också varit en dålig strategi att handla efter tunga nedgångar.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 18 kl. 12:24

Kindred-framgång i belgisk momstvist

Spelbolaget Kindred, tidigare Unibet, har vunnit en momstvist i Belgiens författningsdomstol. Kindred-aktien stiger med 0,5 procent efter beskedet på en i övrigt sjunkande börs. Domen kommer sedan Kindred bestridit den betalda momsen på onlinespel i Bel.

PrivataAffärer - 08 okt 19 kl. 08:42

Pareto: Motvinden för Kindred på väg mojna

Det skriver Pareto i en analys och höjer rekommendationen till köp från tidigare behåll, medan riktkursen justeras ned med 1 krona till 69 kr. ”Vi anser fortfarande att Kindred är ett långsiktigt bra spel som nu är attraktivt prissatt om än med kortsiktiga tillväxtutmaningar”, skriver Pareto. Kindred fortsätter att kämpa på den svenska marknaden som tycks ha krympt med cirka 10 procent, och där låg kanalisering inom kasino och ett ATG som tar marknadsandelar bjuder på motstånd.

PrivataAffärer - 13 jan 20 kl. 20:34

Vinstvarning från Kindred

Bruttomarginalen efter Free Bets var 8,1 procent under det fjärde kvartalet 2019 jämfört med 9,4 procent i fjärde kvartalet 2018. Bruttoomsättningen för sportboken ökade med 3 procent (5 procent i konstanta växelkurser) jämfört med fjärde kvartalet 2018. ”Den mest betydande avvikelsen i sportboksmarginalen skedde i Frankrike.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Moodys: Hela fordonsbranschens marginaler måste upp

Världens största fordonstillverkare, Toyota, sänks till negativa från stabila utsikter av Moodys, enligt en uppdatering från kreditvärderingsföretaget. Det är på lönsamhetspunkten skon klämmer - trots att Toyota är bättre än genomsnittet i branschen. I det finstilta indikerar Moodys samtidigt att fler och fler aktörer nu får svårt att försvara sina betyg..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Pareto: Kursraset i forskningsbolaget är överdrivet

Pareto Securities bedömer att kursraset för forskningsbolaget Pledpharmas aktie är en överreaktion..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Catena Media-grundare minskar innehavet - under fem procent

Aveny Ltd, som kontrolleras av Erik Bergman som är en av Catena Medias grundare, ägde per den 16 januari motsvarande 4,36 procent av aktierna i affiliatebolaget..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

ECB låter räntorna ligga

Europeiska centralbankens råd beslutade vid torsdagens möte att lämna räntorna oförändrade..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Coronaviruset sätter stopp för Pekings nyårsfirande

Det kinesiska nyårsfirandet är en av årets största högtider, och ska inledas i helgen. Men rädslan för virusets spridning gör att Peking inte vågar hålla något offentligt firande. En tjänsteman säger enligt nyhetsbyrån AFP att det storskaliga firandet har ställts in..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kepler Cheuvreux : Ser fortfarande triggers i aktien - köp

Alfa Laval kan guida om högre efterfrågan i första kvartalet, skriver Kepler Cheuvreux..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Aktierna som lyfter på backande börs

Stockholmsbörsen handlades efter lunchtid i en vikande tendens på torsdagen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Volvo Cars anklagas för dieselfusk

Biltillverkaren Volvo Cars anklagas för dieselfusk genom att använda sig av en olaglig manipulationsanordning vid mätning av avgaser. Det hävdar forskare vid den tyska miljöorganisationen DUH Group, enligt AFP..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Grönt ljus för norsk oljeutvinning i Arktis

Den norska statens planer för utvidgad oljeexploatering i Arktis har fått grönt ljus i en andra domstolsprövning. Greenpeace planerar att överklaga domen till Norges högsta domstol..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Så mycket lyfter Bilia efter omvända vinstvarningen

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel i negativt territorium i likhet med andra Europabörser. I Asien fick oron för spridning av coronaviruset börserna på fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.