Realtid > Ekonomi

Thursday, 23 January, 06:40

Realtid - 13 jan 20 kl. 16:45

Stort rekryteringsbehov bland revisionsbyråernaEtt breddat tjänsteutbud, digitaliseringen och ökad efterfrågan inom rådgivning är orsakerna som ligger bakom ett stort rekryteringsbehov hos revisionsbyråerna..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, rekryteringsbehovbland , revisionsbyråerna
SvD - 08 dec 14 kl. 05:41

Sverige ett skatteparadis – för revisionsbyråerna

Genom att utnyttja reglerna för fåmansbolag till max så har revisionsbyråerna under åren undvikit hundratals miljoner i inkomstskatt. Men nu visar det sig också att revisionsbyråerna använder sig av försäkringsupplägg inte bara i Sverige utan också i skatteparadis för att undvika skatt..

Realtid - 15 apr 19 kl. 15:05

Revisionsbyråerna växer snabbt inom juridik

Den juridiska marknaden är under stor förändring och efterfrågan på alternativa juridiska rådgivare ökar snabbt. En tydlig trend är att revisionsbyråerna ökar. EY har exempelvis 100 affärsjurister i Norden..

Realtid - 07 mar 17 kl. 13:35

Revisionsbyråerna välkomnar RN:s förslag

De revisionsbyråer som Realtid har varit i kontakt med är positiva till Revisorsnämndens promemoria om hur framtidens revision ska se ut..

Realtid - 09 okt 19 kl. 16:50

Svalner blir ny konkurrent till revisionsbyråerna

Skatterådgivningsbyrån Svalner stärker sitt transaktionserbjudande genom att addera affärsområdet finansiell transaktionsrådgivning. “Vi vill utmana revisionsbyråernas monopolställning” säger Viktor Sandberg, Managing Partner..

IDG - 23 mar 17 kl. 06:10

Därför har konsultjättarna dragkamp om digitalbyråerna


It- och managementkonsulter samt de stora revisionsbyråerna flockas nu samtliga kring samma villebråd: webb- och digitalbyråer..

Computer Sweden - 23 mar 17 kl. 06:10

Därför har konsultjättarna dragkamp om digitalbyråerna


It- och managementkonsulter samt de stora revisionsbyråerna flockas nu samtliga kring samma villebråd: webb- och digitalbyråer..

Realtid - 16 maj 17 kl. 13:08

"Revisionsbyråerna behöver bli mer proaktiva"

När revisionsbranschen digitaliseras är det viktigt att fundera på vilket mervärde man kan erbjuda sina klienter och vad som särskiljer ens egen byrå från konkurrenternas. Det sa digitaliseringsexperterna Erik Arwinge och Jan Söderqvist under gårdagens lunchseminarium som FAR anordnade..

Dagensanalys.se - 22 nov 17 kl. 11:57

Marknadsförare lämnar annonsbyråerna för att själva hantera den digitala affären

I en undersökning från Infectious Media menar 86 % av de 200 tillfrågade marknadsförarna att de planerar att flytta delar eller hela av sin programmatiska annonsering in i företaget istället för att låta en annonsbyrå hantera det. Anledningarna är flera, och annonsbyråerna måste nu anpassa sitt arbete för att inte helt bli övergivna av marknadsförarna. De 200 tillfrågade marknadsförarna kom från Nordamerika, EMEA och APAC, men trots den stora geografiska spridningen var åsikterna i stort sett de samma.

Resume - 20 feb 14 kl. 11:48

Byråerna som bidrar till framtids- stipendiet


Sveriges Kommunikationsbyråer, KOMM, och Berghs introducerade Framtidsspendiet under gårdagen för att underlätta framtida rekryteringsbehov i branschen. Nu har man redan klart med fyra byråer: Volontaire, CP+B, Family Business och Svensson..

YLE - 01 aug 17 kl. 09:06

Fattigdomsforskare: Brödköerna har blivit en institution

De som står i brödkö i Helsingfors har besökt brödköer redan i flera års tid. Det här visar en opublicerad studie som gjordes i fjol. De största grupperna är arbetslösa och pensionerade.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

Samhället sviker giggarna

Företag och banker måste hitta sätt att samverka för att skapa trygghet även för de som vill styra sina egna uppdrag – det skriver Sohaila Bagger-Sjöbäck, vd för Novare Interim & Recruitment..

Realtid - 45 minuter sedan

Refaat drar tillbaka stämning mot advokatbyrå

Refaat el-Sayed har valt att återkalla sin talan mot Kanter Advokatbyrå som stämdes på 3,5 miljoner kronor..

Realtid - 13 timmar sedan

Frida Bratt: Akut behov att ändra flytträtten

Den nya lagen om flytträtt av pensionsförsäkringar fungerar inte och måste snarast ändras, anser Nordnets sparekonom Frida Bratt..

Realtid - 15 timmar sedan

Handels i Göteborg i täten på hållbarhetslista

Handelshögskolan vid Göteborgs universitet hamnar på topp 30 i den internationella hållbarhetslistan för handelshögskolor – the Positive Impact Rating – som lanseras på World Economic Forum i Davos idag..

Realtid - 15 timmar sedan

Sveaskog – svensk ”greenwash” i världsklass

”Greenwash” det vill säga att använda sig av olika etiketter för att framställa sig mer miljövänlig än vad man är har blivit ett uppmärksammat problem. Från svensk horisont är det statliga skogsföretaget Sveaskog ett paradexempel med sina ”gröna obligationer.” Det skriver Realtids Per Lindvall..

Realtid - 15 timmar sedan

Areim stänger fond på 7 miljarder

Areim har stängt sin fjärde fastighetsfond med en kapitalbas på 685 miljoner euro, motsvarande 7 miljarder kronor..

Realtid - 16 timmar sedan

Nord Fondkommision ger rabatt för kvinnligt styrda bolag

Nord Fondkommission utlovar en procent rabatt på emissionsarvodet till kvinnligt styrda och kvinnligt ägda bolag under hela 2020. .

Realtid - 18 timmar sedan

FI:s beslut avgör Collectors framtid

Collector tog en smäll på 800 miljoner kronor och klarade inte kraven på kapitalbuffert. Men det kan bli betydligt värre. Det befarar Realtids Per Agerman som ser likheter mellan Collector och HQ:s krasch för tio år sedan..

Realtid - 19 timmar sedan

Söderberg & Partners byter namn på kapitalrådgivningen

Kapitalrådgivningen och förmögenhetsrådgivningen inom Söderberg & Partners byter namn och även logga..

Realtid - 19 timmar sedan

Ilija Batljan ny storägare i Azelio

I samband med en emission i Azelio, som tog in 350 miljoner kronor, tillkom Ilija Batljan som femte största aktieägare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.