Dagens Media > Ekonomi

Friday, 24 January, 00:56

Dagens Media - 13 jan 20 kl. 15:10

De utgör Aftonbladets Uppsala-redaktionI dag öppnar Aftonbladets Uppsalaredaktion. I samband med det presenterar tidningen de nya redaktionsmedlemmarna..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Aftonbladets Uppsala, Aftonbladets Uppsalaredaktion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De utgör, Aftonbladets, Uppsala-redaktion
Skånskan - 07 sep 16 kl. 20:00

Om att bara se flisan i sitt eget öga

Krönika Upprördheten kring en satirteckning apropå den kristna kampanjen #mittkors får mig att misstänka att folk faktiskt vill bli kränkta. Som om det inte vore trist nog vill många kränkta dessutom inte acceptera andras kränkthet. De verkar kunna se flisan i sin broders öga men märker inte bjälkarna i sina egna.

SVT Debatt - 27 jun 13 kl. 14:02

Till skillnad från Gud kan Ekeroth nås av den världsliga rättvisan

SVERIGEDEMOKRATERNA Enligt Aftonbladets uppgifter idag har  riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) styrt Avpixlat från kulisserna. Den så kallade BBS-lagen säger att den som kontrollerar en webbplats är skyldig att ta bort inlägg som utgör hets mot folkgrupp. Men för att Kent Ekeroth ska kunna straffas måste hans åtgärder kopplas till ett specifikt yttrande.

SVT Debatt - 27 jun 13 kl. 14:02

Har Ekeroth främjat hets mot folkgrupp är han straffskyldig

SVERIGEDEMOKRATERNA Enligt Aftonbladets uppgifter idag har  riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) styrt Avpixlat från kulisserna. Den så kallade BBS-lagen säger att den som kontrollerar en webbplats är skyldig att ta bort inlägg som utgör hets mot folkgrupp. Men för att Kent Ekeroth ska kunna straffas måste hans åtgärder kopplas till ett specifikt yttrande.

TA - 10 jun 13 kl. 04:00

Lööfs starkaste gren

Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX
Centerledaren Annie Lööf har får vänner kvar. Hennes enda svar bör vara en offensiv företagspolitik.
Efter att Annie Lööf förra sommaren gav Tillväxtverkets generaldirektör Christina Lugnet sparken på grund av uppmärksamheten kring verkets krognotor, riktade Aftonbladet sökljuset mot näringsdepartementet.

Ekonomistas - 05 dec 18 kl. 06:14

Villy Bergström, 1938–2018

Som nyligen meddelats har Villy Bergström, docent i nationalekonomi och fd vice riksbankschef, gått bort. I detta gästinlägg tecknar professor emeritus Mats Lundahl, Handelshögskolan i Stockholm, ett personligt porträtt av Villy Bergström. Jag träffade Villy Bergström för första gången 1981.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 9 timmar sedan

SVT om kritiken: ”Vi kan inte bli omtyckta av alla”

De krafter som vill inskränka public service kommer i dag från flera håll, säger Helena Olsson, ansvarig för nyheter, samhällsprogram och dokumentärer på SVT. ”Efter att det länge rått koncensus om public service så finns det i dag en mer artikulerad opinion som vill begränsa.”.

Dagens Media - 9 timmar sedan

SVT om att angreppen ökar: ”Vi kan inte bli omtyckta av alla”

De krafter som vill inskränka public service kommer i dag från flera håll, Helena Olsson, ansvarig för nyheter, samhällsprogram och dokumentärer på SVT. ”Efter att det länge rått koncensus om public service så finns det i dag en mer artikulerad opinion som vill begränsa.”.

Dagens Media - 9 timmar sedan

Bonnier News vd om Peter Fellmans kritiserade resereportage: ”Dåligt omdöme”

Bonnier News vd Anders Eriksson anser att det var omdömeslöst av DI:s chefredaktör Peter Fellman att skriva resereportaget från Thailand. Men trots det har Anders Eriksson fortsatt förtroende för honom..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Metros rekonstruktion stoppad – det här händer nu

HD har satt stopp för Metros rekonstruktion, men ännu är bolaget Metro Media House aktivt. Samtidigt pågår fortfarande en rekonstruktion av dotterbolaget Tidnings Aktiebolaget Metro. Dagens Media reder ut vad som egentligen sker med bolagen.

Dagens Media - 11 timmar sedan

Metros rekonstruktion stoppad – vad händer nu?

HD har satt stopp för Metros rekonstruktion, men ännu är bolaget Metro Media House aktivt. Samtidigt pågår ännu en rekonstruktion av dotterbolaget Tidnings Aktiebolaget Metro. Dagens Media reder ut vad som egentligen sker med bolagen.

Dagens Media - 11 timmar sedan

Annonsörer efterfrågar mer flexibla årsavtal

Just nu pågår årsavtalsförhandlingar mellan tv-husen och annonsörerna. Synsam, Max och Telenor efterfrågar mer flexibla lösningar i årsavtalen i stället för att låsa sin budget i stor utsträckning. ”Jag vill kunna agera här och nu”, säger Synsams marknadschef Michael Grimborg..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Tv-året 2019: PUT:en minskar – och bara SVT tar andelar online

Tittandet fortsätter att minska i linjär-tv. Samtidigt tappar de kommersiella tv-husen andelar av webbtittandet. ✓ Så mycket minskar tittandet för ”Big five” ✓ Därför är sporten så viktig ✓ Bara SVT tar andelar online..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Här är Thomas Mattssons nya roll

Expressens tidigare chefredaktör Thomas Mattsson har fått en ny tjänst inom Bonnier News..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Snabbanalys: Lokala nyheter – nästa slagfält för mediers trovärdighet i USA-valet 2020?

I USA dyker nätverk utformade som lokala nyheter upp som svampar i jorden i flera stater. I själva verket är de ofta tomma på journalistiskt innehåll och finansieras av republikanska intressen. Kristin Heinonen, digital strateg, rapporterar om en taktik som befaras att ytterligare polarisera väljare och drabba lokala mediers starka trovärdighet..

Dagens Media - 13 timmar sedan

EU-domstolens beslut väcker debatt om kommentarsfälten

Läsarkommentarers vara eller icke vara, det är frågan. Är det verkligen värt kostnaden att låta läsarna skriva på tidningarnas hemsidor och på dess Facebook-sidor? Alltfler tidningar tycker det, medan EU diskuterar hur inlägg på internet ska hanteras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.