Realtid > Ekonomi

Monday, 20 January, 07:59

Realtid - 13 jan 20 kl. 11:56

Vinge och DLA toppar M&A-listornaVinge toppade M&A-listorna i Sverige men globalt, i Europa och i Norden var det DLA Piper som tog storslam när Mergermarket summerade M&A-året 2019..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DLA, Sverige, Europa, Norden, DLA Piper, Mergermarket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vingeoch , DLA, toppar, M&A-listorna
Realtid - 08 jul 14 kl. 11:15

Vinge toppar M&A-listorna

Vinge tar täten sett till antal transaktioner men även sett till det totala värdet i Sverige..

Realtid - 08 okt 14 kl. 10:05

MSA och Vinge toppar M&A-listorna

Listorna visar hög M&A-aktivitet på nästintill samtliga byråer..

Realtid - 03 jul 18 kl. 16:44

PwC och Goldman Sachs toppar M&A-listorna

Starkaste M&A-halvåret efter finanskrisen. Totalt 1,94 biljoner dollar är värdet på M&A-transaktionerna globalt under det första halvåret 2018. I Sverige toppar Goldman Sachs och PwC listorna över rådgivare som genomfört de största samt flest transaktioner..

Helsingborgs Dagblad - 29 apr 11 kl. 10:55

J. Lo dansar upp på listorna igen

Jennifer Lopez karriär har fått nytt bränsle. Men hjälp av den svenske stjärnproducenten RedOne toppar sångerskan åter listorna. ?

Kristianstadsbladet - 02 maj 11 kl. 09:19

J. Lo dansar upp för listorna igen

Foto: Scanpix
Jennifer Lopez karriär har fått nytt bränsle. Med hjälp av den svenske stjärnproducenten RedOne toppar sångerskan åter listorna.
?

Dalarnas tidningar - 08 mar 14 kl. 08:40

Rosén toppnamnpå båda listorna

Nya Moderaterna i Falun har nu fastställt både kommun- och landstingslistorna till höstens val. Noterbart är att Mikael Rosén toppar båda listorna..

Realtid - 07 apr 15 kl. 09:19

Advokatbyråerna som toppar M&A-listorna

Mergermarket har tagit fram tabellerna för första kvartalet 2015..

Realtid - 04 okt 19 kl. 15:00

Goldman Sachs och PWC toppar M&A-listorna

I Sverige är det Goldman Sachs som anlitats vid de största transaktionerna under tredje kvartalet i år medan PWC har anlitats flest gånger. EQT Partners stod för det största utköpet globalt av private equity-bolagen..

SR - 26 jul 17 kl. 23:11

Sommarpratarna som toppar listorna

Tre sommarvärdar toppar listorna över de sommarprat som flest lyssnat på och som gett flest reaktioner i sociala medier..

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:15

Cheryl och Michael toppar MP-listorna

Cheryl Jones Fur från Tolg blir förstanamn för Miljöpartiet i Kronobergs län i valet till riksdagen och Michael Öberg, Älmhult, blir partiets toppnamn till landstinget. Det står klart sedan listorna spikats vid års­mötet i Älmhult på lördagen. När valberedningens förslag till riksdags- och landstingslistor presenterats på mötet blev det en hel del ifrågasättanden och debatt kring listornas utseenden.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 minuter sedan

Nasdaq inför nya regler

Nasdaq inför nya regler, stark inledning för bitcoin och ny storägare i Oscar Properties. Här hittar du morgonens nyheter i korthet. .

Realtid - 1 timme sedan

"Vart sjätte börsbolag nyttjar Mangolds tjänster"

Mangolds tillgångar har ökat med 100 procent jämfört med för ett år sedan. "Vi har haft ökad efterfrågan på värdepapperskrediter och förvaltning," säger Per-Anders Tammerlöv..

Realtid - 1 timme sedan

Äntligen en nyanserad debatt om indexfonder

"Harry Flam och Roine Vestman öppnar i sin replik gällande passiv kontra aktiv förvaltning äntligen upp för en sansad diskussion om sin forskning. Det är mycket välkommet." Det skriver Lannebos Viktor Ström..

Realtid - 23 timmar sedan

"Den juridiska arbetsmetoden hjälpte mig vid regeringsbildningen"

Mötet Sveriges talman Andreas Norlén som förklarar på vilket sätt han har haft nytta av juridiken i sin politiska karriär. .

Realtid - Igår: 08:00

Het debatt om branschens eviga fråga

Finansbranschens eviga fråga, EFN-profilen som äter flera semlor om dagen och vårens mest efterlängtade tv-premiär. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - I förrgår: 07:40

Hegefond slog index

Karriärintervjun med hedgefondförvaltaren Sean George var den stora vinnaren i veckans lista över de mest lästa artiklarna på Realtid. Hit hör också en intensiv debatt om vilket som är det bästa – aktivt förvaltade fonder eller passivt förvaltade indexfonder..

Realtid - I förrgår: 17:01

Indexfonder – älskade hatobjekt

Jag har ett synnerligen ambivalent förhållande till indexfonder. Å ena sidan har jag stor förståelse för avgifters betydelse för avkastningen på lång sikt. Å andra sidan har jag som aktiv förvaltare alltid haft index som ”motståndare”, och att passivt köpa in sig i ett sådant vore på något sätt att ge upp.

Realtid - I förrgår: 17:01

Ett slags jämförelsens tyranni

Den psykogologiska mekanism vi kallar priming är oerhört svår att frigöra sig från. Likadant är det för aktiva förvaltare som sneglar för mycket på index. Det skriver Erik Sprinchorn, grundare och förvaltare på TIN-fonder..

Realtid - I förrgår: 16:58

Nyfosa och SBB i jätteaffär

Fastighetsbolaget SBB ska sälja fastigheter för sammanlagt 11 miljarder kronor. Majoriteten går till Nyfosa som har ingått en avsiktsförklaring om att köpa fastigheter från SBB värda 8 miljarder kronor..

Realtid - I förrgår: 16:28

Vinge utökar sitt team inom shipping

Advokatbyrån Vinge rekryterar chefsjuristen Anders Leissner från sjöförsäkringsföretaget Swedish Club i Göteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.