Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 24 January, 04:15

Affärsvärlden - 13 jan 20 kl. 10:09

Kepler: Storbanken har bättre position än på längeKepler Cheuvreux har olika syn på storbankerna Nordea och Handelsbanken enligt färska analyser..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Cheuvreux, Nordea, Handelsbanken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kepler, Storbankenhar bättre , position, än, länge
DI - 19 jun 17 kl. 08:14

Swedbank investerar i Kepler Cheuvreux

Swedbank inleder ett samarbete med aktiemäklaren Kepler Cheuvreux. I samma veva förvärvar storbanken 6 procent av aktierna i bolaget och tar en plats i styrelsen..

Affärsvärlden - 14 jul 14 kl. 09:23

Analytiker: Storbanken ska upp i dag

Storbanken provisionsnetto under det gångna kvartalet imponerar, samtidigt som kostnadskontrollen var god, anser bankanalytikern Mats Anderson vid Kepler Cheuvreux som räknar med att aktien stiger under dagen..

Realtid - 14 mar 18 kl. 11:20

Nordeas chefsanalytiker går till Kepler Cheuvreux

Mäklarfirman Kepler Cheuvreux rekryterar Nordeas chefsanalytiker Martin Guri till en position som nordisk chefstrateg..

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Imponerande, Kepler

Lars Kepler "Eldvittnet" (Bonniers) En ung utsatt kvinna blir brutalt ihjälslagen på ett behandlings?
Lars Kepler?Eldvittnet?

PrivataAffärer - 22 okt 18 kl. 11:19

Kepler: Volvo attraktivt efter kursfall

Det skriver Kepler Cheuvreux i en analys, där rekommendationen för Volvo höjs till köp (behåll). Riktkursen sänks däremot till 160 kr (180), vilket kan ställas mot att Volvo handlas till drygt 134 kr på måndagsförmiddagen. I analysen tar Kepler Cheuvreux upp att de starka kvartalssiffrorna delvis kan hänvisas till att efterfrågan och därmed beställningar har tidigarelagts och Kepler påminner om att det är en cyklisk industri.

PrivataAffärer - 04 mar 19 kl. 09:15

Kepler: Positiva utsikter för 2019 ger köpläge i Evolution Gaming

”Evolution Gamings Q4 rapport var starkare än väntat där både tillväxten och lönsamheten överraskade positivt”, skriver Kepler Cheuvreux som även lyfter fram att bolaget lämnade prognoser för en ebitda-marginal för 2019 som låg över bankens egna estimat. Vidare förväntar sig Kepler Cheuvreux att de reglerade marknaderna kommer att växa och att dessa kommer att utgöra en större andel av bolagets intäkter. ”Vi förväntar oss att en ökad andel av intäkter från reglerade marknader leder till att värderingsmultiplarna återgår till de historiska nivåerna”, skriver Kepler.

DI - 02 okt 18 kl. 08:09

Storbanken: Tre färska fyndaktier

Swedbank lyfter fram tre köpvärda aktier enligt nya analyser. Ett av bolagen ska upp 25 procent på börsen, anser analytikerna på samarbetspartnern Kepler Cheuvreux..

DI - 16 okt 18 kl. 15:16

Storbanken: Storbolagsaktien som ska upp 65 procent

Swedbank lyfter fram tre aktier med särskild rallypotential på Stockholmsbörsen, enligt nya analyser. De ska lyfta 65 till 35 procent, anser analytikerna på samarbetspartnern Kepler Cheuvreux..

DI - 21 feb 19 kl. 13:49

Storbanken: Bäddat för rally – aktierna ska upp 30 procent

Swedbank pekar ut två aktier redo för rally på Stockholmsbörsen.  Det är ett industri- och ett kraftbolag som bedöms har medvind att lyfta omkring 30 procent, enligt färska analyser från bankens samarbetspartner Kepler Cheuvreux..

PrivataAffärer - 25 feb 19 kl. 10:21

Kepler: Clas Ohlsons onlinepotential återspeglas inte i aktiekursen

Det skriver Kepler Cheuvreux i en analys och argumenterar att bolagets onlineförmåga inte återspeglas rättvist i dagens aktiekurs. Kepler Cheuvreux har i sin nya bevakning av Clas Ohlson satt rekommendationen köp och riktkurs 100 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på måndagen. Kepler pekar också på att Clas Ohlson tagit viktiga strategiska steg för att stänga olönsamma butiker samtidigt som bolaget initierat investeringar i effektivitetsprogram och automatisering.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Moodys: Hela fordonsbranschens marginaler måste upp

Världens största fordonstillverkare, Toyota, sänks till negativa från stabila utsikter av Moodys, enligt en uppdatering från kreditvärderingsföretaget. Det är på lönsamhetspunkten skon klämmer - trots att Toyota är bättre än genomsnittet i branschen. I det finstilta indikerar Moodys samtidigt att fler och fler aktörer nu får svårt att försvara sina betyg..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Pareto: Kursraset i forskningsbolaget är överdrivet

Pareto Securities bedömer att kursraset för forskningsbolaget Pledpharmas aktie är en överreaktion..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Catena Media-grundare minskar innehavet - under fem procent

Aveny Ltd, som kontrolleras av Erik Bergman som är en av Catena Medias grundare, ägde per den 16 januari motsvarande 4,36 procent av aktierna i affiliatebolaget..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

ECB låter räntorna ligga

Europeiska centralbankens råd beslutade vid torsdagens möte att lämna räntorna oförändrade..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Coronaviruset sätter stopp för Pekings nyårsfirande

Det kinesiska nyårsfirandet är en av årets största högtider, och ska inledas i helgen. Men rädslan för virusets spridning gör att Peking inte vågar hålla något offentligt firande. En tjänsteman säger enligt nyhetsbyrån AFP att det storskaliga firandet har ställts in..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kepler Cheuvreux : Ser fortfarande triggers i aktien - köp

Alfa Laval kan guida om högre efterfrågan i första kvartalet, skriver Kepler Cheuvreux..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Aktierna som lyfter på backande börs

Stockholmsbörsen handlades efter lunchtid i en vikande tendens på torsdagen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Volvo Cars anklagas för dieselfusk

Biltillverkaren Volvo Cars anklagas för dieselfusk genom att använda sig av en olaglig manipulationsanordning vid mätning av avgaser. Det hävdar forskare vid den tyska miljöorganisationen DUH Group, enligt AFP..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Grönt ljus för norsk oljeutvinning i Arktis

Den norska statens planer för utvidgad oljeexploatering i Arktis har fått grönt ljus i en andra domstolsprövning. Greenpeace planerar att överklaga domen till Norges högsta domstol..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Så mycket lyfter Bilia efter omvända vinstvarningen

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel i negativt territorium i likhet med andra Europabörser. I Asien fick oron för spridning av coronaviruset börserna på fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.