Realtid > Ekonomi

Monday, 20 January, 13:54

Realtid - 13 jan 20 kl. 09:40

Han blir ny kommunikationschef på SwedbankErik Ljungberg blir ny kommunikationschef för Swedbank. Han kommer närmast från motsvarande tjänst på Scania..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Swedbank, Ljungberg, Scania

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny kommunikationschef, Swedbank
Sydöstran - 5 timmar sedan

Jobb: Hon blir ny kommunikationschef

Karlskrona kommun har nu avslutat rekryteringen av en ny kommunikationschef. .

DI - 30 maj 16 kl. 18:57

Städningen i Swedbank inte färdig

Det är allt annat än förtroendeingivande att Swedbanks nya vd Birgitte Bonnesen envisas med att det inte skulle vara fastighetsskandalen, där Swedbanks högsta direktörer gjorde stora privata affärer med bankens egna kunder, som ligger bakom de stora förändringarna i bankens ledning. Nu har sammanlagt fem personer i bankens koncernledning med någon form av koppling till fastighetsaffärerna plus styrelseordförande Anders Sundström fått sparken eller avgått inom loppet av sex månader. På måndagen meddelade Swedbank att Jonas Eriksson slutar.

Dagens Media - 13 okt 16 kl. 10:24

Han blir ny kommunikationschef på Swedbank

Presschefen Gabriel Francke Rodau är ny kommunikationschef på Swedbank. "Banken förtjänar ett starkare varumärke", säger han..

PrivataAffärer - 15 mar 19 kl. 08:53

Nya uppgifter om Swedbank i penningstvättshärvan

Rapporten är från september 2018. Samma höst förnekade bankens vd Birgitte Bonnesen att banken skulle vara inblandad i den penningtvättshärva som hade rullats upp kring Danske Bank i Estland. Birgitte Bonnesen och kommunikationsdirektör Gabriel Francke Rodau hänvisade då till en intern rapport vars slutsatser bankledningen inte har velat avslöja under vinterns härva.

Nyhetsverket - 28 feb 12 kl. 18:39

Swedbank berett tala med TCO

TCO-ordförandens attack på DN Debatt mot bankernas alltför höga boräntor fick ett snabbt svar av Swedbank på tisdagen: - Vi kommer att bjuda in Eva så vi får träffas och se vad vi kan göra. Uppfattningen att vi tjänar för mycket på bolån är fel? det finns ingen överlönsamhet, säger Peter Borsos, kommunikationschef på Swedbank till DN.

Expressen - 26 feb 13 kl. 12:55

Bomblarm i Älmhult - Swedbank utrymd

Swedbank i Älmhult har utsatts för ett bombhot. Polisen har av säkerhetsskäl utrymt banklokalen. - Vi har fått in andrahandsuppgifter om att någon kan ha skickat ett farligt föremål till Swedbank, säger Robert Loeffel kommunikationschef vid polisen i Kronoberg..

DN - 29 jun 16 kl. 14:34

Swedbank varnar för bedragare

Swedbank varnar kunder för bluffmejl, som skickas ut i flera stora bankers och företags namn. Mottagaren uppmanas att lämna ut sina bankuppgifter. – Vi kontaktar aldrig våra kunder på sådana sätt, säger Gabriel Francke Rodau, kommunikationschef på Swedbank..

DI - 16 jul 13 kl. 10:48

Swedbanks kommunikationschef går

Swedbank meddelar vissa personalförändringar i samband med delårsrapporten på tisdagen.Kommunikationschef Thomas Backteman slutar på banken. Vad han kommer att göra härnäst är fortfarande inte känt..

Realtid - 05 sep 19 kl. 08:14

Swedbanks kommunikationschef lämnar

Swedbanks kommunikationschef Gabriel Francke Rodau lämnar banken i slutet av oktober 2019. “Swedbank behöver en nystart”, säger Anders Karlsson, tillförordnad vd..

Sydsvenskan - 05 sep 19 kl. 08:17

Swedbanks kommunikationschef avgår

Swedbanks kommunikationschef Gabriel Francke Rodau kommer att lämna banken i slutet av oktober 2019, skriver storbanken i ett pressmeddelande. "I ljuset av senaste månadernas turbulens behöver Swedbank en nystart i arbetet med att återta förtroendet", s.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Nordlo förvärvar Insignis IT

Nordlo förvärvar IT-leverantören Insignis IT, som byter namn till Nordlo..

Realtid - 1 timme sedan

Det heliga ramverket största risken för ekonomin

Realtids krönikör Per Lindvall ber en bön för att för att politikerna gör upp med det heliga statsfinansiella ramverket..

Realtid - 3 timmar sedan

EQT vill ta Eton till börsen

EQT planerar att börsnotera skjorttillverkaren Eton, erfar Dagens Industri..

Realtid - 3 timmar sedan

Danica Pension tar in Lancelots fond Camelot

Nu finns Lancelots globalfond Camelot att välja hos försäkringsplattformen Danica Pension. Sedan slutet av förra året är den också tillgänglig på SPP:s plattform..

Realtid - 4 timmar sedan

Ny chef för investeringar på Vasakronan

Christian Fredrixon från Ica fastigheter blir chef för Vasakronans fastighetsinvesteringar. .

Realtid - 4 timmar sedan

Handelshögskolan stämmer Protector

Försäkringstvist mellan Handelshögskolan och Protector leder till stämningsansökan om 17 miljoner kronor..

Realtid - 5 timmar sedan

Folksamgruppen investerar 1 miljard i grön skogsfond

Folksamgruppen fortsätter att investera i den gröna skogsfonden Silvestica Green Forest..

Realtid - 5 timmar sedan

Tink tar in 950 miljoner

Det svenska open banking-bolaget Tink har tagit in 90 miljoner euro, motsvarande drygt 950 miljoner kronor i finansiering från investerare..

Realtid - 6 timmar sedan

Nasdaq inför nya regler

Nasdaq inför nya regler, stark inledning för bitcoin och ny storägare i Oscar Properties. Här hittar du morgonens nyheter i korthet. .

Realtid - 7 timmar sedan

"Vart sjätte börsbolag nyttjar Mangolds tjänster"

Mangolds tillgångar har ökat med 100 procent jämfört med för ett år sedan. "Vi har haft ökad efterfrågan på värdepapperskrediter och förvaltning," säger Per-Anders Tammerlöv..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.