Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 23 January, 06:43

Dagens Media - 13 jan 20 kl. 09:03

Analysbrevet 13 januari: PTS klartecken, Bookbeats milstolpe och Spotifys poddsatningDagstidningarna förlorare på Post- och telestyrelsens ja till varannandagsutdelning + Bookbeat når milstolpe + Spotify satsar på sportpoddar..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
PTS, Spotifys, Post

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analysbrevet13 , januari, PTS, klartecken, Bookbeats, milstolpeoch , Spotifys, poddsatning
Dagens Media - 07 dec 15 kl. 15:23

Premiär för analysbrevet Digital Content Marketing

Nu lanserar Dagens Media analysbrevet som ger dig full koll på digital content marketing..

SmålandsPosten - 25 jan 17 kl. 06:00

Det är inget fel på statistiken från PTS

Göran Samuelsson, företrädare för fiberföreningen Sjönet hävdar i Smålandsposten den 20 januari att Post- och telestyrelsens (PTS) statistik över tillgången till bredband är felaktig. Detta stämmer inte..

Sydsvenskan - 08 jan 14 kl. 07:31

Klartecken för GW:s USA-serie

Amerikanska tv-bolaget Fox ska göra en tv-serie i 13 avsnitt baserad på författaren Leif GW Perssons böcker om polisen Evert Bäckström. Natten till onsdagen blev affären klar, skriver Expressen.– Jag är glad som en speleman, säger författaren själv till tidningen.

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 14 kl. 07:26

Klartecken för GW:s USA-serie


Amerikanska tv-bolaget Fox ska göra en tv-serie i 13 avsnitt baserad på författaren Leif GW Perssons böcker om polisen Evert Bäckström. Natten till onsdagen blev affären klar, skriver Expressen. - Jag är glad som en speleman, säger författaren själv till tidningen.

Kristianstadsbladet - 08 jan 14 kl. 07:26

Klartecken för GW:s USA-serie


Amerikanska tv-bolaget Fox ska göra en tv-serie i 13 avsnitt baserad på författaren Leif GW Perssons böcker om polisen Evert Bäckström. Natten till onsdagen blev affären klar, skriver Expressen. - Jag är glad som en speleman, säger författaren själv till tidningen.

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 11 kl. 11:17

Klartecken för ämneslärare i Malmö

En rad universitet och högskolor som i januari fick avslag på sina ansökningar om examensrätt för ämneslärare har fått Högskoleverkets klartecken, men fortfarande har flera ansökningar fått avslag. I Skåne skickade Malmö högskola in fem ansökningar och fick ja på samtliga..

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 08:30

Klartecken från Lucau: Jag är redo

Foto: Peter Åklundh
I går gjorde Herdeiro Lucau sin första handbollsträning på över en månad. Och direkt efter passet lämnade han klartecken för spel i morgondagens elitserieomstart mot H43. ”Jag är både redo och sugen”, säger Lucau.

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 23:25

PTS granskar fler operatörer


Post- och telestyrelsen (PTS) ska kontrollera hur operatörer arbetar med säkerheten i den bredbandsutrustning man levererar till kunderna, skriver Dagens Nyheter på nätet. Granskningen är ett resultat av tidningens artiklar om dålig säkerhet hos stora aktörer som Comhem och Bredbandsbolaget.I ett pressmeddelande skriver PTS att man ska ställa en rad frågor kring sårbarheten i kundernas modem.

BT - 03 nov 14 kl. 23:25

PTS granskar fler operatörer

Post- och telestyrelsen (PTS) ska kontrollera hur operatörer arbetar med säkerheten i den bredbandsutrustning man levererar till kunderna, skriver Dagens Nyheter på nätet. Granskningen är ett resultat av tidningens artiklar om dålig säkerhet hos stora aktörer som Comhem och Bredbandsbolaget. I ett pressmeddelande skriver PTS att man ska ställa en rad frågor kring sårbarheten i kundernas modem.

Helsingborgs Dagblad - 05 jan 15 kl. 16:07

Klartecken för vargjakt i två län

Det tycks nu klart att det blir licensjakt på varg i två län i vinter. Naturvårdsverket har gett klartecken för jakt på 24 vargar i Värmland och 12 vargar i Örebro län, med start 9 januari. Jakten hade överklagats av flera miljöorganisationer men verket gör bedömningen att jakten kan genomföras utan att vargstammens framtid äventyras..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 timmar sedan

TV4: Regeringen måste vakna och ompröva politiken

Antalet besök för att se svensk film har halverats jämfört med 2014, visar Sveriges biografägareförbunds siffror. Det är alarmerande – och borde få regeringen att reagera och skapa rätt förutsättningar, skriver Åsa Sjöberg, innehållsdirektör TV4 och C More..

Dagens Media - 15 timmar sedan

TV4 tyst om Alexander Bards angrepp på Peter Wolodarski

Det infekterade bråket mellan Alexander Bard och DN:s chefredaktör Peter Wolodarski fortsätter. Det gör också TV4:s ovilja att kommentera..

Dagens Media - 20 timmar sedan

SVT säkrar vintersporträttigheter

Striden om vintersporträttigheterna fortsätter. Nu står det klart att SVT fram till våren 2024 kommer att visa de världscuptävlingar som avgörs i Österrike. ”Vårt mål är att säkerställa att Vinterstudion”, säger Åsa Edlund Jönsson, sportchef SVT..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Magasinet Passion for business läggs ned

Nästa nummer av Passion for business blir magasinets sista..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Disney Plus Sverigelansering sker först till sommaren

Lagom till sommaren rullas Disneys streamingtjänst, Disney Plus, ut i de nordiska länderna..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Netflix ökar vinsten rejält

2019 års sista kvartal var framgångsrikt för streamingjätten Netflix, som förbättrar vinsten rejält jämfört med samma tid året innan. Men samtidigt ökar konkurrensen, vilket märks i antalet nya användare..

Dagens Media - Igår: 15:44

Efter Postnords förslag – regeringen utreder lagen

Regeringen tillsätter en postutredning, meddelade IT-minister Anders Ygeman i går. Därmed är hotet mot postutdelade tidningar tillfälligt uppskjutet..

Dagens Media - Igår: 15:22

Ny chefredaktör klar för Icakuriren

Den första mars efterträder Åsa Holmström Icakurirens nuvarande chefredaktör Helena Rönnberg..

Dagens Media - Igår: 14:28

Googles vd efterlyser AI-lagstiftning

Sundar Pichai, vd för Google och moderbolaget Alphabet, vill se lagstiftning kring användandet av artificiell intelligens. Det säger han till Financial Times..

Dagens Media - Igår: 13:43

Lokaltidningarna tappar trekvarts miljard i annonsintäkter

I fjol tappade tidningsföretagen trekvarts miljard i annonsintäkter. De förlorar mer på annonser än staten skjuter till i mediestöd. Värst drabbade är Mittmedia och Hall Media..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.