Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 23 January, 10:17

Expressen Dina Pengar - 13 jan 20 kl. 08:52

Fler svenskar tror på stillastående bopriserDe svenska hushållen tror på en oförändrad utveckling för bostadspriserna i januari jämfört med vad de gjorde föregående månad.Av de tillfrågade tror 52 procent på stigande priser under det kommande året, jämfört med 60 procent förra månaden, medan 9 procent tror på fallande priser, jämfört med 17 procent föregående månad..
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, svenskar, tror, stillastående, bopriser
Expressen - 12 nov 18 kl. 09:19

Allt fler svenskar tror på fallande bostadspriser

De svenska hushållen tror på en svagare utveckling för bostadspriserna i november jämfört med vad de gjorde föregående månad.SEB:s boprisindikator, som visar skillnaden mellan andelen hushåll som tror på stigande priser och andelen som tror på fallande priser, sjönk till 13 i november jämfört med 22 i oktober..

Expressen - 08 apr 19 kl. 10:10

Fler svenskar tror på stigande bostadspriser

De svenska hushållen tror på en starkare utveckling för bostadspriserna i april jämfört med vad de gjorde föregående månad.SEB:s boprisindikator, som visar skillnaden mellan andelen hushåll som tror på stigande priser och andelen som tror på fallande priser, steg till 18 i april jämfört med 13 i mars..

DN - 11 dec 17 kl. 08:45

Fler svenskar tror på sjunkande bostadspriser

De svenska hushållen tror på en svagare utveckling för bostadspriserna i december jämfört med vad de gjorde föregående månad..

Expressen - 10 sep 18 kl. 08:53

Alt fler svenskar tror att bostadspriserna stiger

De svenska hushållen tror på en starkare utveckling för bostadspriserna i september jämfört med vad de gjorde föregående månad.Det visar SEB:s boprisindikator..

PrivataAffärer - 25 feb 16 kl. 13:59

Fler tror på stillastående bopriser

Fyra av fem bostadsintressenter tror på stillastående eller något högre bostadspriser under det kommande året....

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 20 kl. 08:39

Fler tror på stillastående bopriser

Hushållens förväntningar på bostadspriserna ligger kvar på samma nivå som månaden före, enligt SEB:s månatliga boprisindikator. Indexet står därmed still på nivån 43. Andelen som tror på stillastående priser har nästan fördubblats, från 17 procent till.

PrivataAffärer - 20 dec 17 kl. 08:45

Mäklare tror på stillastående bopriser 2018

En stor majoritet av mäklarna tror på stillastående priser på både bostadsrätter och villor under 2018. I Stockholmsområdet är det högst andel som tror på sjunkande priser....

Magazin24 - 08 nov 12 kl. 07:59

Stillastående fordon vid Strö

Ett stillastående fordon står på E18, mellan trafikplats Strö och trafikplats Morgendal. Trafikverket varnar för att ett stillastående fordon står på E18 i riktning mot Enköping. Fordonet ska finnas mellan trafikplats Strö och trafikplats Morgendal..

SmålandsPosten - 08 nov 13 kl. 20:06

Lastbil körde in i stillastående bil

En lastbil körde in i en stillastående personbil som hade stannat efter att ha fått punktering på E4:an i södra Markaryd. Ingen person kom till skada. Olyckan inträffade strax innan klockan 19 på fredagskvällen.

YA - 12 nov 13 kl. 19:29

Bilist krockade med stillastående fordon

En person omhändertogs av ambulanspersonal efter en olycka på länsväg 1570 mellan Onslunda och Tranås. Larmet om olyckan kom strax innan klockan sju på kvällen.
En bilist körde in i en stillastående bil.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Volvo-chefens svar på kritiken: Borde agerat tidigare

Det har varit en frostig start i relationen mellan Volvohandlarna och bolagets nya Sverige-vd. Enligt Dagens Industri har många Volvohandlare har känt sig överkörda av planerna på nya försäljningstjänster - vilket tvingade Volvochefen att mana till lugn..

Expressen Dina Pengar - 5 timmar sedan

Se upp med tjänstebilen – den okända pensionsfällan

Många anställda drömmer om en tjänstebil betald av arbetsgivaren.Men få tänker på att förmånen kan ge en saftig pensionssmäll den dag det är dags att sluta jobba.– Det kan bli väldigt mycket pengar till slut, säger Dan Wallberg, pensionsexpert vid PTK..

Expressen Dina Pengar - 5 timmar sedan

Resefällorna: Då kan du tvingas betala vård själv

Många svenskar väljer att lämna mörker och kyla för sydligare breddgrader, och förlitar sig på sin hemförsäkring för reseskydd. – Men om du har vårdbehov för något när du åker så står vi inte för den risken och du är oförsäkrad, säger Håkan Franzén, försäkringsexpert hos Trygg-Hansa.– Det finns ett antal personer som fått betala en till två miljoner kronor själva för vård och hemtransporter, säger Hélène Mood, försäkringsspecialist på Folksam.

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Jeff Bezos telefon hackad efter kronprinsens mess

Världens rikaste man Jeff Bezos har fått sin telefon hackad.Det skedde efter att han öppnat ett meddelande – från den saudiske kronprinsen Muhammad bin Salman, avslöjar The Guardian. Nu kräver FN att händelsen ”omedelbart” utreds..

Expressen Dina Pengar - 17 timmar sedan

Supersmällen för Boeing – 238 miljarder kronor

Boeings samlade kostnader relaterade till flygförbudet för den olycksdrabbade modellen 737 Max kan komma att överstiga 25 miljarder dollar, motsvarande cirka 238 miljarder kronor..

Expressen Dina Pengar - Igår: 06:00

”Jag bränner pengar under mina maniska perioder”

Artisten och bloggaren Viktor Frisk, 24, tar en paus från turnerandet med Samir Badran som har hälsoproblem.I ekonomipodden ”Fundamentalt” berättar Viktor hur han själv sätter sprätt på stora summor pengar när han är inne i ett maniskt skov.– Det är allt från spontana lägenhetsköp till att det ska köpas en ny kamera varje höst..

Expressen Dina Pengar - Igår: 00:44

Netflix gör storvinst – slår prognoserna

Netflix uppvisar en rejäl vinst när streamingjätten presenterar resultaten från det sista kvartalet förra året. Samtidigt uppnår man inte förväntningarna när det gäller nya prenumeranter på hemmaplan, under samma period som Disney och Apple slagit sig in på samma marknad..

Expressen Dina Pengar - Igår: 22:56

Landet där den svenska burgarkedjan storsatsar

Den svenska hamburgerkedjan Max storsatsar i Polen. – Polen kommer att vara det land där vi öppnar flest restauranger, men Sverige fortsätter att vara största landet de närmaste tio åren, säger bolagets vd Richard Bergfors till Di. Han berättar också om det kommer att bli aktuellt med insektsburgare på Max..

Expressen Dina Pengar - Igår: 18:16

Kinas ambassadör på UD – frågades ut om hoten

Kinas ambassadör Gui Congyou kallades till Utrikesdepartementet på tisdagseftermiddagen för en uppläxning. Där träffade han UD:s rättschef Carl Magnus Nesser. Han fick gå in en annan väg än huvudingången på Gustav Adolfs torg.

Expressen Dina Pengar - Igår: 12:39

Portugal nära införa skatt på svenska pensionerna

De goda tiderna ser ut att vara över för svenska pensionärer i skatteparadiset Portugal.Redan om sex veckor kan Portugal inför statlig skatt på utländska pensioner, skriver Dagens industri.Uppgifterna kommer flera portugisiska medier där man nu benämner nuvarande skatteregler som ”Eldorado-skatten”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.