Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 19 January, 20:56

Affärsvärlden - 13 jan 20 kl. 07:16

DI: Bussbolaget kan nå kursekord 2020Dagens Industris analysredaktion rekommenderar köp av bussbolaget Nobina och tror att aktien kan nå tidigare toppnivå inom ett år..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Industris, Nobina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DI Bussbolagetkan , , kursekord, 2020
PrivataAffärer - 13 dec 19 kl. 11:23

Hernhag: Fem bolag jag tror på inför 2020

Tom Raffles: Hej! Har du något tips på fem bolag på Mid Caplistan inför 2020?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - 27 jun 19 kl. 08:19

Nobina ökade vinsten

Nobina redovisade ett rörelseresultat på 152 miljoner kronor för det första kvartalet (mars-maj) i det brutna räkenskapsåret 2019/2020 (114). Det framgår av kvartalsrapporten. Resultatet efter skatt blev 76 miljoner kronor (52), vilket gav ett resultat per aktie om 0:87 kronor (0:63).

Skånskan - 23 sep 19 kl. 10:52

Ny tysk tågaktör satsar på Sverige

Inrikes Nästa år kommer en ny tågaktör att börja rulla på de svenska järnvägarna. Företagets affärsidé bygger på att man ska kunna boka både tåg och buss på en och samma plats.Nu står det klart att det tyska företaget Flixtrain blir ny tågaktör i Sverige 2020.

BT - 26 aug 13 kl. 08:43

En miljon passagerare i dag

I dag räknar Västtrafik och Nettbuss AB med att antalet resenärer med linje 100, vilket även innefattar buss 101 och 102, mellan Borås och Göteborg passerar en miljon för i år. Västtrafiks övergripande mål är att fördubbla antalet resenärer fram till år 2020. Sedan drygt två år tillbaka har 100-bussen mellan Borås och Göteborg nästan tredubblat antalet resenärer.

BT - 26 aug 13 kl. 08:43

En tredubbling av resenärerna

Västtrafiks övergripande mål är att fördubbla antalet resenärer fram till år 2020. Sedan drygt två år tillbaka har 100-bussen mellan Borås och Göteborg nästan tredubblat antalet resenärer. ?

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 07:00

Det växer så det knakar på Bastholmen i Broby

Foto: Lasse Ottosson
Bergkvarabuss och Mekka Traffic har hunnit etablera sig på Bastholmen. Verksamheterna växer så det knakar. I går stod miljön i centrum när det var dags för offentlig invigning av den nya bussdepån.

PrivataAffärer - 12 apr 19 kl. 11:24

Hernhag: Säljläge i ett bra investmentbolag

Kasse: Hej! Kort och gott: Har Latours uppgång senaste tiden gjort dem för dyra att köpa i dag? Det är ett fantastiskt bolag på alla vis, men visst är kursen hög även för dem i dag… Vet att du skrev för cirka sex månader sedan att ett värde strax över 100 var motiverat.

PrivataAffärer - 03 maj 19 kl. 11:23

Hernhag: Tre högutdelare att köpa efter börsfesten

Caroline: Hej! Tips på tre aktier att köpa i dagsläget, gärna högutdelare som fortfarande är okej värderade efter vårens börsfest? Trevlig helg, Caroline
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - I förrgår: 11:11

Hernhag: Fem favoritaktier med miljöprägel

Christian : Vilka är några favoritbolag inom bolag med tydligt miljöfokus?
Marcus: Neste gör biobränsle, Absolent och Nederman olika typer av luft- och filterprodukter, Alfa Lavals industriprodukter fixar en del för miljön, Nextera Energy är störst på ren energi. Det är fem olika alternativ med miljöprägel.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 15:15

Ihållande optimism väntas på USA-börserna

USA-börserna väntas kunna stiga under fredagens inledande handel och därmed fortsätta torsdagens positiva trend..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:58

Fastator vill påskynda listbyte till Stockholmsbörsen

Fastator, ett investmentbolag specialiserat på fastighetssektorn, har engagerat EY för att tillföra operativa resurser i arbetet med att påskynda processen för att byta lista från First North till Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudmarknad. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:56

Detta blir sista handelsdagen i Hemfosa

Fastighetsbolaget Hemfosas ansökan om avnotering från Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista, har godkänts..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:52

H&M går in i Centralamerika med start i Panama

Klädbolaget H&M har tecknat ett franchise-avtal med Hola Moda i Centralamerika. Den första H&M-butiken kommer att öppnas i Panama i slutet av 2020. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:52

SEB höjer Invisios riktkurs med 60 procent

Bolagets starka orderingång i fjärde kvartalet har övertygat banken om den långsiktiga potentialen, enligt en analys daterad den 16 januari..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:36

Boliden i täten på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stärktes under fredagen och fortsatte därmed att klättra från torsdagens rekordnivå. Boliden var en vinnare bland storbolagen och Sobi lyfte efter torsdagens omvända vinstvarning..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

Dags att nominera kandidater till Årets bolagsjurist 2020

Nu är det dags att nominera kandidater till årets tävling! Har du ett bra tips på en bolagsjurist som gjort något utöver det vanliga? En person som hjälpt till att skapa mervärde för just ditt företag?.

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

Börsplus: Köp belysningsbolaget

Belysningsbolaget Fagerhults aktie har inte alls hängt med i börsuppgången och det är helt i sin ordning givet att verksamheten gått på lågvarv. Men pilar pekar numera uppåt snarare än nedåt vilket kan bädda för en revansch. Det skriver Börsplus i en analys på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:06

Aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender

Mer mjukvara och åldrande befolkning är kanske givna. Men vad händer med inflationen och globaliseringen? Affärsvärlden spanar efter aktierna som kan gynnas av 2020-talets trender..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:58

HSBC kapar 100 tjänster inom aktiehandel i Europa

HSBC varslar 100 anställda inom aktiehandel vid deskar i Kontinentaleuropa, rapporterar Reuters med hänvisning till källor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.