Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 27 January, 23:39

Dagensanalys.se - 12 jan 20 kl. 21:13

Publicister tror på läsarintäkter under 2020En sprillans ny rapport från Reuters Institute avslöjar att hälften av publicisterna tror starkt på att få  intäkter från sina läsare. Över 50 procent av de tillfrågade publicisterna anger att det är läsarna som ska bära tidningen framåt. Rapporten heter “Journalism, Media, and Technology Trends and Predictions 2020” och publiceras årligen. I underlaget för att ta fram rapporten har man intervjuat 230 personer från olika publicister, från vd till digitalansvarig, i 32 länder. Utdrag från rapporten En tredjedel (35 procent) [. ] Inlägget Publicister tror på läsarintäkter under 2020 dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Reuters Institute, Technology Trends, Predictions, En, Publicister, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Publicister, tror, läsarintäkterunder , 2020
Trelleborgs Allehanda - 11 sep 13 kl. 08:06

Slopad reklamskatt för pressen

Helt avskaffad reklamskatt, samdistribution av post och dagstidningar, lika behandling av storstads- och småstadstidningar i presstödssystemet och samma driftstöd för läsarintäkter från digital upplaga som för tryckt tidning. Det föreslår Presstödskommittén.
Betänkandet lämnas till kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth och förslagen föreslås gälla från 2017, helst ännu tidigare.

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 08:06

Slopad reklamskatt för pressen

Helt avskaffad reklamskatt, samdistribution av post och dagstidningar, lika behandling av storstads- och småstadstidningar i presstödssystemet och samma driftstöd för läsarintäkter från digital upplaga som för tryckt tidning. Det föreslår Presstödskommittén.
Betänkandet lämnas till kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth och förslagen föreslås gälla från 2017, helst ännu tidigare.

Opinionen.se - 11 sep 13 kl. 08:11

Slopad reklamskatt för pressen

Helt avskaffad reklamskatt, samdistribution av post och dagstidningar, lika behandling av storstads- och småstadstidningar i presstödssystemet och samma driftstöd för läsarintäkter från digital upplaga som för tryckt tidning. Det föreslår Presstödskommittén. Betänkandet lämnas till kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth och förslagen föreslås gälla från 2017, helst ännu tidigare.

Dagensanalys.se - 29 jun 16 kl. 06:59

Egmonts satsning på e-handel ska nå en miljard i år

Många mediehus har sneglat på e-handel som ett tillväxtområde, men inget förlag har varit tydligare i sin satsning än Egmont Publishing som investerat i flera nordiska e-handelsbolag de senaste åren: Jollyroom (barn- och babyprodukter), Animail (djuraffär på nätet), Bagaren och Kocken (köksredskap och köksmaskiner), Fjellsport (outdoor- och friluftsprodukter) och Med24 (hälsa och hälsokost). Vi har träffat Gustav Norlenius, E-commerce Manager på Egmont Publishing, för att få veta mer om Egmonts e-handelssatsning och även vad som ligger i planerna framöver. Du jobbar som E-commerce manager, berätta lite om dig själv och vad du gör på Egmont?

Dagensanalys.se - 08 aug 17 kl. 10:15

DagensPS lanserar en helt ny mobil läsupplevelse

DagensPS lanserar en ny mobil webbsida med användaren i fokus, de vill skapa ett bättre och enklare sätt för läsaren att ta till sig det som de är intresserade av. DagensPS har levererat nyhetssammanfattningar till sina cirka 100.000 unika läsare/vecka sedan starten 2004.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Google förändrar återigen bland sökresultaten

Jag kunde för en dryg vecka sedan berätta att Google lanserar en ny shopping-sektion bland sökresultaten. Bara dagar efter att man tillkännagett denna uppdatering, mer specifikt den 22:a januari, kom ytterligare en nyhet. Denna gång relaterat till de så kallade ”featured snippets”.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Googles inför nya begränsningar för annonsörer

Google kommer att införa nya regler i Google App Campaigns som gör det svårare att spåra konvertering i appar. Google kommer att införa dessa begränsningar i sin Google Ads-plattform redan denna månad. Enligt Adweek kommer vi att få se resultat av förändringarna nu i veckan.

Dagensanalys.se - Igår: 22:43

Här är länderna med flest överträdelser mot GDPR

Över hela Europa har det rapporterats in över 160.000 brott mot GDPR. Här är länderna som leder ligan.

Dagensanalys.se - Igår: 22:33

Så här många har Apple TV Plus idag

Trots att lanseringen av Apple TV Plus bara var för tre månader sedan har antalet prenumeranter ökat lavinartat. Enligt en studie har Apple TV Plus i skrivande stund 33,6 miljoner prenumeranter. Konkurrenten Disney Plus har 23,3 miljoner prenumeranter trots en enorm kampanj från bolaget.

Dagensanalys.se - Igår: 22:27

Google rullar tillbaka sina nya design

Efter en hel del kritik från både användare och marknadsförare väljer Google att rulla tillbaka sin nya design. I den nya designen fick man se favicons från sajter och små ikoner för annonser. Annonserna smälte in i resultatsidan och var svåra att urskilja.

Dagensanalys.se - Igår: 20:04

​Flowbox anställer Erik Lundberg som data scientist

Saas-leverantören och MarTech-bolaget Flowbox har anställer nu sin första data scientist. Erik Lundberg ska hjälpa teamet att ta plattformen till nästa nivå för att erbjuda mer intelligenta lösningar för företagets kunder. Han har en bakgrund inom matematik och programmering, och har tidigare arbetat med prissättning av försäkringar, kundnöjdhetsundersökningar, kreditriskbedömningar och produktoptimeringar.

Dagensanalys.se - 24 jan 20 kl. 10:09

Nya advokatbyrån TIMEĐANOWSKY kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösning

TIME DANOWSKY bildas genom ett samgående mellan Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå. I TIME DANOWSKY för vi samman ledande kompetens, rankad av bland andra Chambers & Partners och Legal 500 inom samtliga våra specialistområden. Tillsammans utgör vi ett slagkraftigt erbjudande med ett starkt engagemang för vår tids affärer, där teknik, innovation och media/innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet, säger delägaren Mats Ohlén.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 15:08

Curamando rekryterar tre seniora analytiker

Curamando breddar sitt analyserbjudande genom att stärka upp med tre nya rekryteringar. Philip Sydhoff kommer senast från den digitala mediebyrån Nordic Morning AB, där han arbetat som Digital Analytiker och implementationsexpert i över fyra år. Helen Rydlinger värvas från koncernen Dentsu Aegis Network där hon haft rollen som Team Lead för avdelningen Analytics and Science.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 13:50

AW för undersökningsbranschen den 6/2

Jobbar du med undersökningar? Är du sugen på att träffa andra i samma bransch? Missa då inte ResearchBar som anordnas av SMIF och Swedish Insighters den 6/2 i Stockholm.

Dagensanalys.se - 23 jan 20 kl. 11:38

Stirra dig inte blind på Stockholm när du kan söka jobb i Malmö

Ta dig närmare kontinenten med ett häftigt jobb i Malmö. Omlokalisera, bättre-lokalisera eller bara ta steget mot något nytt till Sveriges södra spets. Tåget till Köpenham för att gå på konsert, färjan till Tyskland för att gå på festival eller bara häng i metropolen Malmö när du inte är på jobbet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.