Realtid > Ekonomi

Monday, 27 January, 01:44

Realtid - 11 jan 20 kl. 07:35

Alla vill ha mer av AllraVissa ämnen tilldrar sig störra intresse än andra bland Realtids läsare. Allrarättegången är en tydlig magnet. Här är listan med veckans tio mest lästa artiklar!.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Allra, Realtids

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vill ha merav Allra
YLE - 26 okt 16 kl. 04:29

Olösta nätverksproblem hindrar Gammelbacka bibliotek att bli meröppet

Biblioteket i Gammelbacka bara väntar på att få ta i bruk systemet med meröppet vid biblioteket. Tillsvidare sätter ändå olösta nätverksproblem käppar i hjulet. - Stadens IT-avdelning har inte kunnat lösa alla detaljer.

Nyan - 07 sep 16 kl. 10:40

Många vill bli ett meröppet bibliotek

Nu kan man besöka Finströms bibliotek på kvällar och helger. Flera andra bibliotek på Åland vill följa trenden med öppettider som inte kräver personal på plats.
Ålands första meröppna bibliotek öppnades på Brändö förra sommaren.

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

YLE - 15 nov 16 kl. 05:02

Korsholmspolitiker mer positiva till fusion med Vasa

Hälften av Korsholmspolitikerna som svarade på vår fråga är för en sammanslagning med Vasa. Majoriteten tror att man i dag är närmare en sammanslagning än tidigare. Av alla svarande är det endast en som blivit mer negativt inställd till en sammanslagning.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

PrivataAffärer - 23 aug 19 kl. 09:56

Strategen: Mer minusränta fel väg att gå

”Det finns kostnader med ständigt fallande räntor, allt mer okonventionella penningpolitiska åtgärder och djupt negativa styrräntor. Det verkar bland annat leda till en ökande ojämlikhet och kan medföra svårkvantifierbara effekter på människor tilltro till banksystemet och politiken. Med dessa negativa effekter kanske finanspolitiska stimulanser är att föredra”, säger han.

YLE - 02 jul 13 kl. 12:46

Vi har allt mer mardrömmar

Kvinnor drömmer mer mardrömmar än män, och mardrömmarna blir mer frekventa ju äldre en människa blir. Det här visar en undersökning som gjorts vid universitet i Åbo. ?

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 06:00

Tolerans gjorde oss mer feminina

För 50 000 år sedan blev människornas kranier och ansikten rundare och mer feminina.Orsaken var sannolikt en minskad produktion av manligt könshormon - i sin tur en effekt av ökad social tolerans.
Det hävdar forskare i USA som jämfört kranier av människor från olika tidsperioder.

BT - 05 aug 14 kl. 06:00

Tolerans gjorde oss mer feminina

För 50 000 år sedan blev människornas kranier och ansikten rundare och mer feminina. Orsaken var sannolikt en minskad produktion av manligt könshormon - i sin tur en effekt av ökad social tolerans.Det hävdar forskare i USA som jämfört kranier av människor från olika tidsperioder.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 tips på hur du kan bli mer attraktiv

1. Var snällI en studie i Kina där 120 personer deltog  kom man fram till att då folk hörde hur snäll någon var, desto mer attraktivt ansikte tyckte man att den personen hade. – Positiva personlighetsegenskaper kan främja ansiktet, medan negativa personlighetsdrag kan dra ned ansiktet, sa författaren Yan Zhang.

Sydsvenskan - 09 maj 15 kl. 01:00

Idha Holmlund: Joanna Gruesome grabbar tag i jordnötsburken och brer på mer av precis allt

När man älskar ett album alldeles totalt och innerligt kan det vara svårt att ta ett steg tillbaka och se det utifrån ett mer professionellt kritikerperspektiv, utan den förbehållslösa fansidan tar över. Joanna Gruesomes andra skiva "Peanut Butter" (Fortuna POP!/Slumberland/Turnstile, 11/5) är ett sådant album, jag har levt i fullständig symbios med det sedan det dök upp i min inbox för ett tag sedan.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 17 timmar sedan

Så hittar Eric Strand sin edge mot marknaden

Sveriges kanske mest profilerade representant för silver, talar ut om orosmoln, möjligheter och sitt stora intresse för yogan. Möt Eric Strand..

Realtid - 18 timmar sedan

Han var börsens yngsta vd och jag en grön ekonomijournalist

Under 13 år har jag arbetat på Realtid, som utvecklats precis lika mycket som jag gjort under denna tid. Läs om mitt möte med Erik Penser och några andra spännande anekdoter som jag sparat i hårddisken.

Realtid - Igår: 08:00

Därför fascinerar Collector

Collectors haveri, Erik Selins misstag och superstarka siffror för Realtid. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Collectorhärvan toppar läslistan

Veckans följetång har helt klart varit de olika turerna i Collector Bank – det är temat i sex av de de tio mest lästa artiklarna i veckan..

Realtid - I förrgår: 16:45

Advokatbyrån Time Danowsky bildas efter sammanslagning

Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå blir en..

Realtid - I förrgår: 15:46

Börsbolagen misslyckas med att ge marknaden korrekt information

De kraftiga kursreaktionerna på börsen tyder på att det är något som inte stämmer i bolagens kommunikation med marknaden, anser Realtids krönikör Torbjörn Isacson..

Realtid - I förrgår: 15:15

Train Alliance noteras på Nasdaq First North

Förhandsintresset vid Train Alliances notering uppgår redan till 85 procent av erbjudandet..

Realtid - I förrgår: 14:53

Pagrotsky och Prom till SBAB:s styrelse

Leif Pagrotsky och Johan Prom blir styrelseledamöter i SBAB:s styrelse..

Realtid - I förrgår: 14:56

Sagax köper för 1,6 miljarder

Sagax har ingått avtal om att förvärva ytterligare fastigheter i Spanien – denna gång för motsvarande 1 560 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 14:43

Fora lämnar tillbaka förmedlingstillstånd till FI

Valcentralen Fora har lämnat tillbaka sitt förmedlingstillstånd till Finansinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.